VG > Sport

Mandag, 08 Mars, 00:27

VG - 18 jan. 21 kl. 16:52

Lukasjenko blir fratatt ishockey-VM

Det internasjonale ishockeyforbundet har bestemt seg for å frata Hviterussland æren som en av arrangørene til VM i 2021..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hviterussland, VM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lukasjenkoblir , fratatt, ishockey-VM
NRK - 19 jan. 21 kl. 11:00

Hviterussland fratatt ishockey-VM

Hviterussiske myndigheter beklager at landet er fratatt årets ishockey-VM. I en uttalelse fra organisasjonskomiteen heter det at dette er et eksempel på en politisk avgjørelse som er tatt for å tilfredstille interessene til poltiske demagoger..

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 16:52

Lukasjenko blir fratatt ishockey-VM

Det internasjonale ishockeyforbundet har bestemt seg for å frata Hviterussland æren som en av arrangørene til VM i 2021..

NRK - 11 feb. 21 kl. 20:24

Lukasjenko erklærer «seier»

Hviterusslands diktator Aleksander Lukasjenko sier landet har slått tilbake fremmede makters forsøk på å ta over makten. Til en nyopprettet folkeforsamling sa han at Hviterussland har overlevd «spenninger». Opposisjonsledere er i fengsel eller eksil..

VG - 25 jan. 21 kl. 21:21

Presset ligger i pengene

Kort tid etter at store sponsorer hevet stemmen, ble Aleksandr Lukasjenko strippet for VM i ishockey. Her ligger oppskriften for å forandre internasjonal idrettsledelse..

VG - 11 jan. 21 kl. 20:05

Bildet som kan stoppe ishockey-VM

Norges ishockeyforbunds president Tage Pettersen tror dette dagsferske og oppsiktsvekkende bildet taler i favør av det nordiske kravet om å flytte ishockey-VM om fire måneder fra Hviterussland..

NRK - 10 jan. 21 kl. 17:20

Lovar ny grunnlov innan 2023

President i Kviterussland, Aleksandr Lukasjenko, sa sundag på russisk statleg TV at det vil kome ei ny grunnlov i landet, med eit utkast klart i utgangen av 2022. Han sa det kan kome ei folkeavstemming om grunnlova når utkastet er klart..

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:05

Belaruskali gir etter for press

Den hviterussiske bedriften Belaruskali tar inn igjen arbeidere som ble oppsagt etter protester mot president Aleksander Lukasjenko. Dette skjer etter press fra den norske bedriften Yara. Yara har vurdert å bryte samarbeidet med Belaruskali..

NRK - 27 jan. 21 kl. 06:07

Amnesty: brutalitet i Hviterussland

Fengslede demonstranter i Hviterussland blir utsatt for systematisk tortur, hevder Amnesty International i en rapport. Presidentvalget i august og det omstridte resultatet førte til massive protester mot landets mangeårige leder Aleksandr Lukasjenko..

NRK - 12 feb. 21 kl. 12:17

Tyskland opnar for kviterussarar

Den tyske regjeringa sa torsdag at dei vil opne for at 50 politisk forfølgde frå Kviterussland kan kome til Tyskland så fort som mogleg. Opposisjonen i Kviterussland har vorte hardt slått ned på av president Aleksandr Lukasjenko dei siste månadane..

NRK - 18 feb. 21 kl. 09:14

Hviterussiske journalister dømt

To journalister i Hviterussland er dømt til fengselsstraffer på to år etter at de filmet demonstrasjoner mot landets leder Aleksandr Lukasjenko. De to journalistene ble dømt for å ha oppildnet demonstrantene ved å filme dem..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Intervjuet med Harry og Meghan: – Dette kan bli stygt

– Ingen har noe å vinne på dette, sier kongehusekspert om intervjuet som har rukket å skape bølger allerede før det er sendt..

VG - 3 timer siden

Kygos manager sier de måtte lure publikum om konsert på Strandafjellet

Manager Myles Shear forteller at Kygo bladde opp rundt en million av egen lomme for å gjennomføre utendørskonserten – som de fikk hjelp av lokale myndigheter til å holde hemmelig..

VG - 3 timer siden

Dette gjør Klæbo udødelig

Johannes Høsflot Klæbo ble snytt for guttedrømmen på verst mulige vis. Men diskvalifiseringsdramaet kan bidra til å sikre ham den ledige posisjonen som folkets skikonge..

VG - 4 timer siden

Klæbo etter disken: – Alt er mørkt nå

OBERSTDORF/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo ble fratatt VM-gullet på femmila..

VG - 6 timer siden

EM-gull på 3000 meter til Jakob Ingebrigtsen: – Leker med konkurrentene

Jakob Ingebrigtsen (20) var regjerende mester og forsvarte gullet på 3000 meter under innendørs-EM. Vant med ny personlig rekord..

VG - 7 timer siden

Seks strake Anfield-tap for Liverpool: – Ikke normalt for noen mestere

(Liverpool – Fulham 0–1) Fortet Anfield var ugjennomtrengelig i nesten fire år. Søndag gikk Liverpool på sitt sjette strake hjemmetap..

VG - 8 timer siden

Emil Iversen ble verdensmester etter jurydramaet: – Synes utrolig synd på Johannes

OBERSTDORF (VG) Etter den vanvittige jurydramatikken som fulgte femmila i VM, er Emil Iversen utropt til verdensmester som følge av Johannes Høsflot Klæbos diskvalifisering..

VG - 9 timer siden

Klæbo disket fra femmilsgullet - Bjervig varsler anke

OBERSTDORF (VG) Johannes Høsflot Klæbo var først i mål på femmila, men ble disket etter at han og Aleksandr Bolsjunov gikk i hverandre på oppløpet. Emil Iversen, som var annenmann i mål, endte opp som verdensmester..

VG - 9 timer siden

Frustrert Bolsjunov får sølv etter protest - nektet å ta på seg medaljen

OBERSTDORF (VG) Aleksandr Bolsjunov (24) var knust etter at staven brakk og gullet glapp. Nå er han tilkjent sølvet i femmila..

VG - 8 timer siden

Emil Iversen ble verdensmester på femmila etter jurydramaet

OBERSTDORF (VG) Etter den vanvittige jurydramatikken som fulgte femmila i VM, er Emil Iversen utropt til verdensmester som følge av Johannes Høsflot Klæbos diskvalifisering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt