NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 04:03

NRK - 28 Mar 20 kl. 09:07

Luftveisklinikk åpnet i Trondheim

Trondheim kommune åpnet en egen klinikk for potensielt koronasmittede fredag. Her kan de ta imot 48 pasienter om dagen. – Dette er en del av kommunens koronaberedskap. Vi vil ikke ha potensielt smittede på legekontorene, sier klinikkleder til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Luftveisklinikk, åpneti , Trondheim
P4 - 28 Mar 20 kl. 10:16

Luftveisklinikk åpnet i Trondheim

Trondheim kommune har åpnet en egen luftveisklinikk for potensielt koronasmittede som kan ta imot 48 pasienter om dagen. Klinikkleder Wenche Wathne sier til NTB at de ikke ønsker potensielt koronasmittede på legekontorer, fordi de ikke har gode nok lokaler eller tilstrekkelig smittevern. For å få time, må man først kontakte fastlege eller legevakta på telefon..

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 12:40

Væpnet person pågrepet ved skole i Trondheim

Alle tilgjengelige politmannskaper rykket ut etter melding om at en bevæpnet person skulle befinne seg på en skole i Trondheim..

NRK - 11 Dec 19 kl. 12:32

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

P4 - 12 Apr 20 kl. 14:23

Væpnet politiaksjon i Trondheim

Det var en bevæpnet politiaksjon i Trondheim i ettermiddag. Politiet rykket ut til en trusselsituasjon blant tre beboere på Lade. Alle tre er godt kjent av politiet fra før.

NRK - 20 Feb 20 kl. 19:01

Menn med våpen i Trondheim

Tre menn i 20-årene ble pågrepet etter å ha blitt observert med våpen i sentrum av Trondheim. Da de ble pågrepet, fant politiet våpen i bilen. Politet var bevæpnet under pågripelsen..

P4 - 11 Dec 19 kl. 12:31

Væpnet person pågrepet ved skole

En væpnet person er pågrepet ved en skole i Trondheim. Ifølge Adresseavisen rykket politiet ut etter at rektor ved skolen hadde fanget opp på sosiale medier at en bevæpnet person skulle befinne seg på skolen. Mannen hadde kledd seg i miliæruniform og hadde ammunisjon og våpen på seg i form av kniv..

VG - 31 Mar 20 kl. 23:29

Utdanningsdirektør i Trondheim vil åpne skolene: – De negative konsekvensene er for store

I påvente av FHIs kartlegging av smittespredning blant barn som kommer fredag, er oppvekst- og utdanningsdirektør i Trondheim Camilla Trud Nereid ivrig på å få åpnet skolene igjen..

NRK - 22 Mar 20 kl. 12:30

Sju nye tilfeller i Trondheim

Sju nye tilfeller av koronavirus ble bekreftet i Trondheim lørdag. Alle har mildt sykdomsforløp. Fem av de sju er trolig smittet i Norge.

P4 - 20 Feb 20 kl. 19:20

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

NRK - 04 Mar 20 kl. 10:03

En smittet av korona i Trondheim

En mann i 40-åra i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Det kom frem på pressekonferanse til Trondheim kommune onsdag formiddag. Mannen har vært på reise i Nord-Italia.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 1 time siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 1 time siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 1 time siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 2 timer siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 3 timer siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt