NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 00:27

NRK - 25 jun 22 kl. 18:21

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter. Hovedredningssentralen i Sør-Norge skriver at redningshelikopter er på vei fra Rygge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halden, Twitter, Sør-Norge, Rygge, MC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Luftambulanse, til, Halden, etter, MC-ulykke
NRK - 25 jun 22 kl. 18:21

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:02

Hytter reddet i skogbrann i Halden

Et 100 mål stort skogområde brenner i nærheten av et hyttefelt på Kornsjø i Halden. Åtte hytter i området er så vidt reddet fra flammene. – Vi har en pågående skogbrann i området Fjellet, som ligger langs Skauskrokveien, mellom Enningdalen og Kornsjø/Prestebakke.

NRK - 02 maj 22 kl. 20:18

Store skogområder svidd av i Halden

Brannvesenet ser ut til å ha fått kontroll på skogbrannen som begynte i nærheten av et hyttefelt på Kornsjø i Halden mandag. Et område på 150 mål har brent. – Det ser ut til at redningsmannskapet har kontroll, det ene av de to brannhelikoptrene har dratt, opplyser NTB fotograf på stedet.

VG - 20 jul 22 kl. 16:54

Hett i Halden: 33 grader onsdag ettermiddag

HALDEN OSLO (VG) Onsdag har gradestokken bikket over 30 varmegrader flere steder i landet. I Halden er det målt hele 33 grader – mens det er enda hetere i Lysebotn i Rogaland..

NRK - 21 maj 22 kl. 15:42

Luftambulanse på vei til frontulykke i Trøndelag

En luftambulanse er på vei til Grong i Trøndelag der to biler har frontkollidert på fylkesvei 7040. Politiet opplyste om ulykken på Sørsivegen i Grong klokken 15.15.

NRK - 20 mar 22 kl. 11:11

Kvinne siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Halden

En kvinne i 20-årene ble lørdag fengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk, etter at en kvinne i 40-årene ble kuttet i ansiktet med kniv torsdag. Den fornærmede kvinnen ringte selv til politiet torsdag kveld fra en adresse i Halden sentrum og sa at hun var blitt påført et kutt i ansiktet med kniv. Kort tid etter ble kvinnen i 20-årene pågrepet på en annen adresse i sentrum.

NRK - 09 jul 22 kl. 06:23

Bilfører til sykehus etter utforkjøring i Halden

Føreren av en personbil er fraktet til sykehus etter å ha kjørt av veien i Halden tidlig søndag morgen. Skadegraden er ukjent, men vedkommende har ikke brukt bilbelte, tvitrer politiet i Øst. Ulykken skjedde langs fylkesvei 21, Tistedalsveien, melder NTB..

Aftenposten - Igår: 13:03

To døde etter trafikkulykke i Halden - flere sendt til sykehus

To personer mistet livet og flere er fraktet til sykehus etter en alvorlig trafikkulykke i Halden mandag..

NRK - 11 timer siden

VG: Bussjåfør siktet etter dødsulykke i Halden

To personer omkom og tre personer ble fraktet til sykehus etter en bil og en buss frontkolliderte i Halden mandag. – Bussjåføren er siktet for uaktsomt å ha forvoldt en annens død, sier jourhavende jurist i Øst politidistrikt, Behreng Mirzaei, til VG..

NRK - Igår: 15:53

To omkom etter frontkollisjon i Halden

To personer omkom og tre personer er fraktet til sykehus etter en bil og en buss frontkolliderte i Halden mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 30 minutter siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 1 time siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 2 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 3 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valsverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket, opplyser Hydro til NRK. Naudetatane er på veg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com