NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:14

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:46

Lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia

Amerikanske senatorer fra begge partier fremmer et lovforslag som vil straffe Tyrkias ledere, etter offensiven i Nord-Syria. Lovforslaget vil ramme ledende tyrkiske politikeres interesser og eierandeler i USA, samt innføre reiserestriksjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkias, Nord-Syria, USA, Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lovforslagom , sanksjonermot , Tyrkia
Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 04:22

Støttespiller refser Trump: - Skammelig

Den republikanske senatoren har nå fått med seg både republikanere og demokrater på lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia..

NRK - 11 Oct 19 kl. 20:23

USA med sanksjoner mot Tyrkia

President Donald Trump vil underskrive en presidentordre som gir USA mulighet til å innføre omfattende sanksjoner mot Tyrkia. Finansminister Steven Mnuchin understreker at ingen sanksjoner er innført ennå..

P4 - 09 Oct 19 kl. 22:20

Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen i Syria, melder NTB. Hun mener den militære offensiven kan ødelegge det som er oppnådd i kampen mot IS. Og amerikanske senatorer fra begge partier har fremmet et lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia etter at tyrkiske militære styrker angrep Syria i dag..

Dagbladet - Igår: 22:16

Sanksjoner mot Tyrkia

Ved midnatt mandag ble det bekreftet at USA har innført sanksjoner mot Tyrkia som følge av deres offensiv mot mål i Nord-Syria..

P4 - 11 Oct 19 kl. 17:35

Truer Tyrkia med sanksjoner

EU truer nå Tyrkia med sanksjoner hvis landet ikke avslutter sin militære offensiv i Nord-Syria. Samtidig advarer Pentagon Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen. Tyrkia har i dag utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet. Lysbakken etterlyser sanksjoner mot Tyrkia.

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

E24 - 11 Oct 19 kl. 20:14

USA forbereder sanksjoner mot Tyrkia

President Donald Trump vil underskrive en presidentordre som gir USA mulighet til å innføre omfattende sanksjoner mot Tyrkia..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:42

Vil ha sanksjoner mot Tyrkia

Flere republikanske senatorer vil innføre sanksjoner mot Tyrkia etter at landet denne uka gikk til angrep nord i Syria. Senatorene vil blant annet forby salg av våpen og annet utstyr til Tyrkia, melder nyhetsbyrået Reuters. I går hadde FNs sikkerhetsråd et hastemøte om situasjonen og flere medlemsland ber tyrkerne stanse angrepet..

NRK - Igår: 22:00

USA skjerper sanksjoner mot Tyrkia

USAs president Donald Trump øker straffetollen på stål fra Tyrkia. Trump åpner for sanksjoner mot enkeltpersoner som jobber eller har jobbet for tyrkiske myndigheter, opplyser presidenten på Twitter..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Lysbakken mener Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 1 time siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 1 time siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..

NRK - 3 timer siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt