NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 11:22

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:46

Lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia

Amerikanske senatorer fra begge partier fremmer et lovforslag som vil straffe Tyrkias ledere, etter offensiven i Nord-Syria. Lovforslaget vil ramme ledende tyrkiske politikeres interesser og eierandeler i USA, samt innføre reiserestriksjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkias, Nord-Syria, USA, Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lovforslagom , sanksjonermot , Tyrkia
Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 04:22

Støttespiller refser Trump: - Skammelig

Den republikanske senatoren har nå fått med seg både republikanere og demokrater på lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia..

NRK - 11 Oct 19 kl. 20:23

USA med sanksjoner mot Tyrkia

President Donald Trump vil underskrive en presidentordre som gir USA mulighet til å innføre omfattende sanksjoner mot Tyrkia. Finansminister Steven Mnuchin understreker at ingen sanksjoner er innført ennå..

P4 - 09 Oct 19 kl. 22:20

Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen i Syria, melder NTB. Hun mener den militære offensiven kan ødelegge det som er oppnådd i kampen mot IS. Og amerikanske senatorer fra begge partier har fremmet et lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia etter at tyrkiske militære styrker angrep Syria i dag..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 22:16

Sanksjoner mot Tyrkia

Ved midnatt mandag ble det bekreftet at USA har innført sanksjoner mot Tyrkia som følge av deres offensiv mot mål i Nord-Syria..

P4 - 11 Oct 19 kl. 17:35

Truer Tyrkia med sanksjoner

EU truer nå Tyrkia med sanksjoner hvis landet ikke avslutter sin militære offensiv i Nord-Syria. Samtidig advarer Pentagon Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen. Tyrkia har i dag utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet. Lysbakken etterlyser sanksjoner mot Tyrkia.

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

P4 - 16 Oct 19 kl. 10:52

- Må innføre sanksjoner mot Tyrkia

- Norge må innføre nye sanksjoner mot Tyrkia som følge av krigføringen i Syria. Det sa Audun Lysbakken i Stortingets spørretime i formiddag. Den norske regjering har fordømt invasjonen, og har stanset norsk våpeneksport til Tyrkia, men det er ikke nok, sa Lysbakken..

E24 - 11 Oct 19 kl. 20:14

USA forbereder sanksjoner mot Tyrkia

President Donald Trump vil underskrive en presidentordre som gir USA mulighet til å innføre omfattende sanksjoner mot Tyrkia..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:42

Vil ha sanksjoner mot Tyrkia

Flere republikanske senatorer vil innføre sanksjoner mot Tyrkia etter at landet denne uka gikk til angrep nord i Syria. Senatorene vil blant annet forby salg av våpen og annet utstyr til Tyrkia, melder nyhetsbyrået Reuters. I går hadde FNs sikkerhetsråd et hastemøte om situasjonen og flere medlemsland ber tyrkerne stanse angrepet..

NRK - 14 Oct 19 kl. 22:00

USA skjerper sanksjoner mot Tyrkia

USAs president Donald Trump øker straffetollen på stål fra Tyrkia. Trump åpner for sanksjoner mot enkeltpersoner som jobber eller har jobbet for tyrkiske myndigheter, opplyser presidenten på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

SAS set også inn ekstra fly

SAS set inn ekstra fly for å hente heim dei som har sete sandfaste på Gran Canaria. Flyet tar med passasjerar frå København til Gran Canaria, og returnerer deretter med 262 passasjerar til Oslo..

NRK - 3 minutter siden

Anmelder fiskeriministeren

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen blir anmeldt for bedrageri, skriv Dagbladet. Rød Ungdom anmelder han for å ha tatt imot 120.000 kroner urettmessig..

NRK - 15 minutter siden

Marthinsen (AP) tar ikkje gjenval

Marianne Marthinsen frå Arbeidarpartiet tar ikkje gjenvalg til Stortinget, melder Dagens Næringsliv. Interne fohold skal vere årsaka..

NRK - 15 minutter siden

Vart angripne av elg

Hundane til hundekøyrar Jon Børge Stina vart angripne av ei elgku da dei var ute på treningstur søndag kveld. Den eine hunden måtte bli avliva etter at den knakk ryggen da elgen trampa på den. Saka inneheld sterke bilde..

NRK - 1 time siden

Påstand om utestenging for bokser

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO utenfor en konkurranse i juli 2019..

NRK - 1 time siden

Påstand om utelukkelse for bokser

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO..

NRK - 1 time siden

Raskt auke i virusdøde i Iran

Det er no 50 som har døydd av det nye koronaviruset i byen Qom i Iran, melder det iranske nyheitsbyrået ILNA. Tidlegare i dag var talet 12..

NRK - 1 time siden

Norwegian set opp ekstra fly

Norwegian set opp ekstra fly for å få nordmenn heim frå Gran Canaria, skriv dei i ei pressemelding. Dei første flya kan lette i ettermiddag. Dei reisande vil få direkte beskjed så fort som mogleg, ifølge Norwegian..

NRK - 1 time siden

Bergen ikkje blautare sidan 1861

Så langt i år har det regna 781 millimeter i Bergen, skriv Bergens Tidende. Så mykje nedbør er meir enn det som kjem i Oslo på eitt år..

NRK - 1 time siden

Kina utset folkekongressen

Kina utset folkekongressen på grunn av virusutbrotet, der har 150 menneske døydd det siste døgnet. I kongressen møtast toppsjiktet i kommunistpartiet, blant dei president Xi Jinping. Møtet skulle vore den 5.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt