NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:04

NRK - 16 Jun 19 kl. 22:11

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Argentina, Uruguay, Gustavo Lopetegui

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, strømmen, tilbakei , Argentina
P4 - 16 Jun 19 kl. 22:48

Lover strømmen tilbake

Argentinas energiminister lover alle innbyggerne i landet strømmen tilbake i løpet av dagen. Flere millioner mennesker i Argentina og Uruguay ble rammet av et massivt strømbrudd. Ifølge argentinske myndigheter er 40 prosent av strømforsyningen tilbake i de to landene.

P4 - 16 Jun 19 kl. 19:50

Stadig flere får strømmen tilbake

Nesten 1, 6 millioner strømkunder har nå fått strømmen tilbake i Uruguay og Argentina. I dag tidlig ble flere millioner innbyggere i de to landene rammet av et massivt strømbrudd. Ifølge Argentinas største strømleverandør, Edesur, skal nå 63 prosent av deres kunder ha fått strømmen tilbake.

P4 - 16 Jun 19 kl. 15:07

Strømmen på vei tilbake

Strømmen er nå på vei tilbake flere steder i Argentina og Uruguay etter den massive strømbruddet i dag. Alle de 48 millioner innbyggerne i de to landene skal ha blitt rammet, og ifølge argentinske myndigheter vil det ta mange timer før alle har fått tilbake strømmen. Også Brasil og Paraguay skal ha blitt rammet.

NRK - 16 Jun 19 kl. 15:37

Argentina og Uruguay mørklagt

48 millioner innbyggere i Argentina og Uruguay var uten strøm søndag. Kraftselskapet Edesur Argentina sier en massiv systemsvikt er grunnen. Også deler av Paraguay og sørlige Brasil er rammet.

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 22:41

Massivt strømbrudd i Argentina og Uruguay. 48 millioner mennesker rammet.

Deler av strømmen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av et massivt strømbrudd..

P4 - 17 Jun 19 kl. 06:55

Utelukker ikke cyberangrep

Argentinske myndigheter utelukker ikke at det massive strømbruddet i går skyldtes et cyberangrep. Strømbruddet rammet så godt som alle de 48 millioner innbyggerne i Argentina og Uruguay. Strømbruddet etterforskes og et svar er ventet neste uke.

NRK - 08 Mar 19 kl. 20:36

Strømmen på vei tilbake i Venezuela

Strømmen er på vei tilbake i hovedstaden Caracas, nesten ett døgn etter at store deler av Venezuela ble mørklagt. Samtidig melder avisen El Nacional at det fortsatt er strømbrudd i mange andre deler av landet..

NRK - 18 Mar 19 kl. 21:21

Strømmen er tilbake

Strømmen i Lardal er tilbake igjen. Like før klokken 20 var nærmere 600 husstander i Lardal uten strøm..

NRK - 14 Jul 19 kl. 06:07

Strømmen tilbake i New York

De fleste har fått strømmen tilbake i New York, det melder The New York Times. De skriver at over 70.000 var uten strøm på et tidspunkt i løpet av kvelden..

NRK - 22 Feb 19 kl. 05:28

Nesten alle har fått igjen strømmen

Problemene med trafostasjoner i kommunene Ålesund og Giske, som førte til at rundt 1400 kunder var strømløse i fem timer natt, skal nå være løst. Rundt 60 kunder er fortsatt uten strøm. De vil få strømmen tilbake i løpet av morgenen, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 1 time siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 1 time siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 3 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 4 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 5 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 6 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 5 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt