NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 05:16

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:21

Lover reformer i Irak

Iraks statsminister Adel Abdel-Mahdi lover å rydde opp i det politiske systemet og innføre reformer. Over 250 mennesker er blitt drept i opptøyer de siste ukene. Folk har protestert på omfattende korrupsjon og høy arbeidsledighet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Adel Abdel-Mahdi, Irak

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, reformeri , Irak
NRK - 10 Nov 19 kl. 18:05

Lover reformer i Irak

Irakiske, politiske ledere lover omfattende reformer og tiltak mot korrupsjon i et forsøk på å stanse de voldsomme protestene mot regjeringen. 319 personer er drept i demonstrasjonene. Også søndag var det demonstasjoner i Bagdad, rundt 30 ble skadet..

NRK - 11 Nov 19 kl. 04:22

Tre demonstranter drept i Irak

Regjeringen i Irak lover omfattende reformer i et forsøk på å stanse de voldsomme demonstrasjonene i landet. Søndag ble tre personer drept. Over 300 mennesker er drept siden oktober..

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 10:25

Enighet om reformer i Libanon

Statsminister Saad al-Hariri og de øvrige partiene i Libanons samlingsregjering lover reformer i håp om å få slutt på massedemonstrasjonene i landet..

NRK - 29 Dec 19 kl. 17:56

Blokkerer oljefelt i Irak

I Irak har fleire hundre regjeringskritiske demonstrantar i to dagar blokkert eit oljefelt sør i landet, melder AFP. Dette er første gong demonstrajonane påverkar oljesektoren i landet. Demonstrantane krev politiske reformer og slutt på korrupsjon..

NRK - 28 Nov 19 kl. 23:36

40 demonstranter skutt i Irak

40 demonstranter er skutt av politiet i Irak det siste døgnet. Volden øker både i hovedstaden Bagdad og sør i landet. Demonstranter krever politiske reformer og et oppgjør med korrupsjon og ineffektivitet.

P4 - 07 Dec 19 kl. 20:26

FN fordømmer drap i Irak

FN fordømmer drapene på demonstrantene i Irak i går, og ber myndighetene gjøre mer for å beskytte dem. Væpnede menn i biler åpnet ild mot demonstrantenes leirer i Bagdad. Ifølge NTB ble minst 25 drept og 130 personer skadet.

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 06:38

Soleimanis etterfølger lover hevn over USA

Leder av den iranske Revolusjonsgardens eliteenhet, Esmail Qaani, lover hevn over USA etter drapet på forgjengeren Qasem Soleimani. Samtidig øker motstanden mot USAs tilstedeværelse i Irak..

NRK - 23 Jan 20 kl. 02:00

USA ber om håndfaste reformer

Den nye regjeringen i Libanon må vedta reformer for å håndtere den dype økonomiske krisen i landet og for å få slutt på gateprotestene, mener USA. – Den store testen for Libanons regjering blir hvordan den handler, sier utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 14 Mar 20 kl. 05:26

Irak fordømmer amerikansk angrep

Irak kaller det amerikanske angrepet som tok livet av seks mennesker nord i Irak, et brudd på landets suverenitet og mener det kan få alvorlige konsekvenser for landet. Irak har planer om å klage USA inn for FN, skriver Reuters..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 06:18

Store protester i Chile tross løfter om sosiale reformer

Hundretusenvis av mennesker demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 30 minutter siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 30 minutter siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 16 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.

NRK - 2 timer siden

To politifolk sparket i Atlanta

I Atlanta i Georgia i USA har to politibetjenter fått sparken etter en hendelse under demonstrasjoner i byen lørdag. En video fra demonstrasjonene viser at en gruppe politibetjenter stanser en bil, drar en kvinne ut og pågriper henne på bakken..

NRK - 3 timer siden

Boliger evakuert etter brann

Beboere i to boliger ble evakuert da det oppsto brann i et garasjeanlegg i Søgne natt til mandag. Garasjer med 3–4 biler ble totalskadd, men de tilstøtende boligene ble ikke ødelagt. Beboerne har nå fått lov til å flytte hjem igjen..

NRK - 3 timer siden

Tankbil kjørte inn i folkemengde

Det oppsto søndag kveld kaos i Minneapolis da en tankbil kjørte inn i en folkemengde med flere tusen personer på en motorvei, ifølge den TV-stasjonen KSTP. Det ser ikke ut som at noen ble truffet av vogntoget. Tankbilen stanset og sjåføren dratt ut..

NRK - 4 timer siden

Over 500 000 koronaofre i Brasil

Brasil har nå 514.849 tilfeller av koronasmittede. Det er en økning på over 16 000 fra i går.

NRK - 4 timer siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt