NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:39

NRK - 13 Jun 18 kl. 13:33

Lover løsning for fasttelefon

Selv om utfasingen av Telenors kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenors

Dele artikeln

2129 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, løsning, for, fasttelefon
Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:49

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

Aftenposten - 13 Jun 18 kl. 13:37

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

NRK - 28 Apr 18 kl. 13:35

Tyrkia vil ikke ha militær løsning

– En militær løsning i Syria vil være ulovlig og uholdbar, sier Tyrkias utenriksminister, Mevlüt Çavusoglu under sitt møte med russiske og iranske samarbeidspartnere lørdag. Han sier at er behov for å legge press på å finne en politisk løsning..

NRK - 14 Apr 18 kl. 08:53

Frankrike ber om politisk løsning

Frankrike gjentar at de ønsker en politisk løsning i Syria, etter et felles luftangrep med USA og Storbritannia mot Syria. – Det må utarbeides en plan for å få slutt på konflikten med en politisk løsning, sier utenriksminister Jean-Yves Le Drian..

NRK - 18 Jun 18 kl. 14:56

To uker på asylløsning i Tyskland

Om to uker vil Tyskland begynne å avvise migranter ved grensen hvis det fortsatt ikke finnes en felles asylpolitisk løsning på EU-nivå, melder DPA. Angela Merkel skal ha akseptert fristen på to uker til å finne en asylløsning, ifølge DPA..

P4 - 15 May 18 kl. 06:44

Lover motstand mot "dødsgebyr"

KrF lover å gi regjeringen motstand om det såkalt dødsgebyret, et gebyr på 1.130 kroner for hver skifteattest. Regjeringen vil innføre gebyret som vil sikre staten 40 millioner kroner, men KrF lover kamp i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett.

NRK - 12 Jun 18 kl. 15:01

Telenor utfaser fasttelefon

Telenor starter nå aktivt med å utfase kobbernettet, og ifølge Telenor vil 15.000 kunder miste tilgangen til fastnettet i løpet av 2018 og 2019. I deler av landet skal også 3G-nettet skrus av, da Telenor satser på fiber, skriver Nettavisen..

P4 - 15 Apr 18 kl. 07:25

Erdogan og Putin vil ha politisk løsning

Tyrkias president Recep Erdogan og Russlands president Vladimir Putin skal være enige om å søke politisk løsning i Syria. De to skal ha snakket sammen på telefon i går kveld, og skal da ha blitt enige om å arbeide for avspenning og en politisk løsning..

NRK - 07 Jun 18 kl. 16:17

Foreslår ny løsning for irsk grense

Storbritannias statsminister Theresa May foreslår en midlertidig løsning for irskegrensa etter brexit. Det nye grenseforslaget ble lagt fram i et forhandlingsnotat torsdag ettermiddag, melder NTB..

Hegnar.no - 18 Jun 18 kl. 14:48

Merkel får to uker på seg til å finne asylløsning

Om to uker vil Tyskland begynne å avvise migranter ved grensen hvis det fortsatt ikke finnes en felles asylpolitisk løsning på EU-nivå, melder DPA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 45 minutter siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 45 minutter siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 1 time siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt