NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:54

NRK - 13 Jun 18 kl. 13:33

Lover løsning for fasttelefon

Selv om utfasingen av Telenors kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, løsning, for, fasttelefon
Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:49

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

Aftenposten - 13 Jun 18 kl. 13:37

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

NRK - 28 Apr 18 kl. 13:35

Tyrkia vil ikke ha militær løsning

– En militær løsning i Syria vil være ulovlig og uholdbar, sier Tyrkias utenriksminister, Mevlüt Çavusoglu under sitt møte med russiske og iranske samarbeidspartnere lørdag. Han sier at er behov for å legge press på å finne en politisk løsning..

NRK - 14 Apr 18 kl. 08:53

Frankrike ber om politisk løsning

Frankrike gjentar at de ønsker en politisk løsning i Syria, etter et felles luftangrep med USA og Storbritannia mot Syria. – Det må utarbeides en plan for å få slutt på konflikten med en politisk løsning, sier utenriksminister Jean-Yves Le Drian..

NRK - 18 Jun 18 kl. 14:56

To uker på asylløsning i Tyskland

Om to uker vil Tyskland begynne å avvise migranter ved grensen hvis det fortsatt ikke finnes en felles asylpolitisk løsning på EU-nivå, melder DPA. Angela Merkel skal ha akseptert fristen på to uker til å finne en asylløsning, ifølge DPA..

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 21:00

Jeg er ute av samfunnet | Odd Begby

Samfunnet betrakter meg nå som et siffer, en kode. Hvordan skal jeg klare meg «bare» med postadresse og fasttelefon?.

P4 - 04 Jul 18 kl. 20:22

Merkel trygg på løsning i migrasjonsstrid

Forbundskansler Angela Merkel sier hun er trygg på at regjeringspartnerne i Tyskland kan bli enige om en løsning på striden om flyktninger og migranter. Sosialdemokratiske SPD truet onsdag med å trekke seg fra regjeringssamarbeidet dersom Merkel oppretter lukkede transittmottak for migranter. Men i et intervju med tysk TV i kveld, sier Merkel at det nå jobbes med en løsning på problemene..

P4 - 15 May 18 kl. 06:44

Lover motstand mot "dødsgebyr"

KrF lover å gi regjeringen motstand om det såkalt dødsgebyret, et gebyr på 1.130 kroner for hver skifteattest. Regjeringen vil innføre gebyret som vil sikre staten 40 millioner kroner, men KrF lover kamp i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett.

NRK - 12 Jun 18 kl. 15:01

Telenor utfaser fasttelefon

Telenor starter nå aktivt med å utfase kobbernettet, og ifølge Telenor vil 15.000 kunder miste tilgangen til fastnettet i løpet av 2018 og 2019. I deler av landet skal også 3G-nettet skrus av, da Telenor satser på fiber, skriver Nettavisen..

P4 - 15 Apr 18 kl. 07:25

Erdogan og Putin vil ha politisk løsning

Tyrkias president Recep Erdogan og Russlands president Vladimir Putin skal være enige om å søke politisk løsning i Syria. De to skal ha snakket sammen på telefon i går kveld, og skal da ha blitt enige om å arbeide for avspenning og en politisk løsning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 10 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt