NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:04

NRK - 13 Jun 18 kl. 13:33

Lover løsning for fasttelefon

Selv om utfasingen av Telenors kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, løsning, for, fasttelefon
Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:49

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

Aftenposten - 13 Jun 18 kl. 13:37

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

NRK - 27 Sep 18 kl. 01:59

Trump åpen for tostatsløsning

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og presidenten eksplisitt sier at han har mest tro på en tostatsløsning som varig fredsløsning for israelere og palestinere..

Hegnar.no - 27 Sep 18 kl. 06:01

Trump åpen for tostatsløsning for Israel og Palestina

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og åpner for en tostatsløsning..

Aftenposten - 27 Sep 18 kl. 06:13

Trump åpen for tostatsløsning for Israel og Palestina

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og åpner for en tostatsløsning..

NRK - 28 Apr 18 kl. 13:35

Tyrkia vil ikke ha militær løsning

– En militær løsning i Syria vil være ulovlig og uholdbar, sier Tyrkias utenriksminister, Mevlüt Çavusoglu under sitt møte med russiske og iranske samarbeidspartnere lørdag. Han sier at er behov for å legge press på å finne en politisk løsning..

NRK - 14 Apr 18 kl. 08:53

Frankrike ber om politisk løsning

Frankrike gjentar at de ønsker en politisk løsning i Syria, etter et felles luftangrep med USA og Storbritannia mot Syria. – Det må utarbeides en plan for å få slutt på konflikten med en politisk løsning, sier utenriksminister Jean-Yves Le Drian..

NRK - 18 Jun 18 kl. 14:56

To uker på asylløsning i Tyskland

Om to uker vil Tyskland begynne å avvise migranter ved grensen hvis det fortsatt ikke finnes en felles asylpolitisk løsning på EU-nivå, melder DPA. Angela Merkel skal ha akseptert fristen på to uker til å finne en asylløsning, ifølge DPA..

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 21:00

Jeg er ute av samfunnet | Odd Begby

Samfunnet betrakter meg nå som et siffer, en kode. Hvordan skal jeg klare meg «bare» med postadresse og fasttelefon?.

P4 - 04 Jul 18 kl. 20:22

Merkel trygg på løsning i migrasjonsstrid

Forbundskansler Angela Merkel sier hun er trygg på at regjeringspartnerne i Tyskland kan bli enige om en løsning på striden om flyktninger og migranter. Sosialdemokratiske SPD truet onsdag med å trekke seg fra regjeringssamarbeidet dersom Merkel oppretter lukkede transittmottak for migranter. Men i et intervju med tysk TV i kveld, sier Merkel at det nå jobbes med en løsning på problemene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 1 time siden

Gates sørger over Paul Allen

– Jeg er knust etter nyheten om at en av mine beste venner har gått bort. Det sier Bill Gates i en uttalelse om Paul Allens bortgang. De to grunnla Microsoft sammen i 1975..

NRK - 2 timer siden

Avviser Daniels søksmål mot Trump

En føderal dommer i California i USA har avvist pornoskuespilleren Stormy Daniels søksmål mot Donald Trump. Det melder kanalen MSNBC. Advokaten hennes sier kjennelsen vil bli anket..

NRK - 2 timer siden

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Paul Allen er død

Den amerikanske forretningsmannen Paul Allen er død. Det opplyser familien hans til nyhetskanalen CNBC, Allen grunnla datagiganten Microsoft sammen med Bill Gates. 65-åringen døde av kreft mandag..

NRK - 2 timer siden

Ingen avstemning i Makedonia

Den makedonske nasjonalforsamlingen kom ikke i mål med mandagens debatt om ratifisering av avtalen om å endre landets navn til Nord-Makedonia. Debatten fortsetter tirsdag. Debatten kan vare i opptil ti dager..

NRK - 3 timer siden

Trump-besøkte flomrammede

USAs president Donald Trump besøker de orkanrammede områdene i delstatene Florida og Georgia..

NRK - 4 timer siden

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..

NRK - 5 timer siden

KrFs største lokallag velger Erna

Under det ekstraordinære årsmøtet i Kristiansand KrF mandag kveld, til kjenne at de vil inn i dagens regjering. Lokallaget valgte mandag 22 medlemmer som skal sendes til fylkesmøtet i partiet seinere i høst..

NRK - 5 timer siden

Bekrefter at det var hummerfiskeren

Politiet bekrefter nå at det var den 47 år gamle savnede hummerfiskeren som ble funnet død i sjøen ved Bokn i Rogaland mandag. Den avdøde er tatt opp av sjøen og brakt bort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt