NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 21:49

NRK - 13 Jun 18 kl. 13:33

Lover løsning for fasttelefon

Selv om utfasingen av Telenors kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, løsning, for, fasttelefon
Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:49

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

Aftenposten - 13 Jun 18 kl. 13:37

Telenor lover fasttelefon til alle som vil ha

Selv om utfasingen av Telenor kobbernett har startet, lover telegiganten en løsning for fasttelefon via fiber eller mobil til alle som ønsker det..

NRK - 27 Sep 18 kl. 01:59

Trump åpen for tostatsløsning

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og presidenten eksplisitt sier at han har mest tro på en tostatsløsning som varig fredsløsning for israelere og palestinere..

Hegnar.no - 27 Sep 18 kl. 06:01

Trump åpen for tostatsløsning for Israel og Palestina

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og åpner for en tostatsløsning..

Aftenposten - 27 Sep 18 kl. 06:13

Trump åpen for tostatsløsning for Israel og Palestina

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og åpner for en tostatsløsning..

NRK - 28 Apr 18 kl. 13:35

Tyrkia vil ikke ha militær løsning

– En militær løsning i Syria vil være ulovlig og uholdbar, sier Tyrkias utenriksminister, Mevlüt Çavusoglu under sitt møte med russiske og iranske samarbeidspartnere lørdag. Han sier at er behov for å legge press på å finne en politisk løsning..

NRK - 14 Apr 18 kl. 08:53

Frankrike ber om politisk løsning

Frankrike gjentar at de ønsker en politisk løsning i Syria, etter et felles luftangrep med USA og Storbritannia mot Syria. – Det må utarbeides en plan for å få slutt på konflikten med en politisk løsning, sier utenriksminister Jean-Yves Le Drian..

NRK - 18 Jun 18 kl. 14:56

To uker på asylløsning i Tyskland

Om to uker vil Tyskland begynne å avvise migranter ved grensen hvis det fortsatt ikke finnes en felles asylpolitisk løsning på EU-nivå, melder DPA. Angela Merkel skal ha akseptert fristen på to uker til å finne en asylløsning, ifølge DPA..

NRK - 29 Nov 18 kl. 11:35

Merkel utelukker militær løsning

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel utelukker en militær løsning på den betente konflikten mellom Russland og Ukraina. – Vi kan bare løse dette ved å snakke med hverandre. Det finnes ikke en militær løsning på disse konfliktene, sier Merkel..

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 21:00

Jeg er ute av samfunnet | Odd Begby

Samfunnet betrakter meg nå som et siffer, en kode. Hvordan skal jeg klare meg «bare» med postadresse og fasttelefon?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 30 minutter siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 45 minutter siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 1 time siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..

NRK - 1 time siden

To menn arrestert i Londonderry

Politiet i Londonderry i Nord-Irland har arrestert to menn i 20-årene i forbindelse med en bombe som gikk av utenfor rettshuset lørdag kveld. Politiet mener at angrepet kan ha blitt utført av den nye IRA, ifølge BBC..

NRK - 1 time siden

Migranter savnet i båtforlis

FN frykter at minst 170 mennesker er døde i to ulike båtforlis på Middelhavet. Båtene kom fra Libya og Marokko. Tre personer ble reddet etter et forlis har opplyst at de forlot Libya i en oppblåsbar jolle med 120 personer om bord, som nå er savnet..

NRK - 2 timer siden

Prins Philip (97) uten bilbelte

Storbritannias prins Philip har blitt snakket til av politiet for å kjøre uten bilbelte, bare to dager etter at han var involvert i en bilulykke. En talsmann fra politiet sa at han fikk standard tilbakemelding fra dem, skriver BBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt