NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:10

NRK - 17 feb. 21 kl. 20:20

Lover koronavaksine til FN-soldater

India lover koronavaksine til rundt 90.000 FN-soldater verden over, sier utenriksministeren i landet, ifølge Ap. India har selv utviklet en koronavaksine som de hittil har sendt til 25 land, og som ytterligere 49 land vil få i løpet i løpet av kort tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Ap

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lover, koronavaksine, til, FN-soldater
NRK - 16 mars 21 kl. 18:55

Thailand starter vaksinering

Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha, som leder militærjuntaen som grep makten i 2014, ble tirsdag den første til å motta koronavaksine i landet. – Jeg tror dette vil skape tillit til regjeringens vaksinering, sa Prayut etter å ha fått sprøyten med koronavaksine fra AstraZeneca. Thailand, der det bor over 70 millioner mennesker, har kjøpt 100.

NRK - 02 feb. 21 kl. 07:31

Må kaste rester av koronavaksine

Bodø kommune reagerer på at de må kaste i alt 15 til 20 doser med koronavaksine i uka. Hver flaske kan gi seks til sju doser, men restene må kastes fordi hver vaksine skal kunne spores. Kommunen måtte derfor slutte å slå sammen rester til nye doser..

NRK - 08 mars 21 kl. 07:39

Ny koronavaksine klar til testing

Det danske bioteknologifirmaet Bavarian Nordic er klar til å gå vidare med utprøving av sin koronavaksine på menneske. Det melder selskapet i ei børsmelding måndag. Vaksinekandidaten har fått namnet ABNCoV2..

NRK - 02 april 21 kl. 03:09

Spanjoler lurt av vaksinespøk

Ukjente gjerningspersoner sto for en guffen aprilspøk da de lokket tusener av spanjoler over 80 år til å stille seg i kø for å få koronavaksine torsdag. En melding som så ut som om den var fra helsemyndighetene, var blitt spredt via ulike WhatsApp-grupper. Meldingen gikk ut på at alle over 80 år kunne få koronavaksine torsdag, selv uten å ha bestilt time til det.

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:24

Stort flertall vil ta koronavaksine

De aller fleste ønsker å ta koronavaksine, viser en undersøkelse fra Opinion. 81 prosent svarer at de ønsker å ta vaksine, mens bare 8 prosent svarer nei. Kun 28 prosent sier at de har tillit til at tempoet på vaksineringen i Norge er effektivt..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 12:38

Koronavaksinen er blitt en ny valuta. Den kan brukes til å kjøpe seg venner.

Kampen om koronavaksine er knallhard. Noen av dem som vil ha en ny venn i verden, sier det med koronavaksine..

NRK - 13 mars 21 kl. 23:31

Færder-ordfører beklager

I Færder i Vestfold sørget kriseledelsen i kommunen for å bli vaksinert. Lørdag kveld beklager ordføreren at han tok imot vaksinen. – Jeg fikk en SMS med spørsmål om jeg kunne komme for å få koronavaksine, og svarte med tommel opp, uten å tenke mer over det.

NRK - 26 mars 21 kl. 09:34

Tester koronavaksine på barn

Pfizer/Biontech har begynt å teste sin koronavaksine på barn under 11 år, blant annet for å vurdere sikkerheten, melder AFP. Moderna og AstraZeneca er allerde i gang med denne typen testing. Ingen koronavaksiner er anbefalt til barn i Norge i dag..

NRK - 31 mars 21 kl. 10:37

Koronavaksine for dyr godkjent

Russland har godkjent verdens første koronavaksine for dyr, ifølge myndighetene, som sier den kan bidra til å hindre mutasjon, melder AFP. I oktober ble vaksinen Carnivak-Cov testet på hunder, katter, mink og rev, opplyser den russiske veterinærmyndigheten..

NRK - 14 april 21 kl. 14:34

Tilbyr en ny vaksine for andre dose

149.000 personer som har fått første dose av AstraZenecas koronavaksine i Danmark, vil bli tilbudt en annen vaksine når de skal ha andre dose. Det opplyste den danske Lægemiddelstyrelsen på en pressekonferanse onsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 10 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 5 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 15 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 30 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 45 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 1 time siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 1 time siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt