VG > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:04

VG - 06 Dec 18 kl. 10:40

Lovar hemn i bitter strid om nye «Vestland»: - Vi vil bruke den makta vi har

Fylkesordførar Jenny Følling (Sp) i Sogn og Fjordane reagerer på at politikarar i Hordaland lovar hemn etter at ho fordeler kraftmilliardar på eigne kommunar før fylkes-samanslåinga..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jenny Følling, Sogn, Fjordane, Hordaland

Dele artikeln

28 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lovar, hemni , bitter, stridom , nye, VestlandVi , vil bruke den makta vi har
NRK - 29 Dec 18 kl. 18:59

Lovar fest etter nytt cupgull

Kristiansandsordførar Harald Furre lovar feiring av cupgullet til Vipers Kristiansand. Vipers slo Storhamar i cupfinalen i Oslo spektrum. Ordføraren var sjølv tilstades på tribuna.

NRK - 20 Feb 19 kl. 10:36

Putin lovar betre levekår

Den russiske presidenten lovar å betre levekåra for landets innbyggarar i 2019. Det sa Putin i sin årlege tale om rikets tilstand onsdag føremiddag..

Dagbladet - 09 Jan 19 kl. 21:47

Norges store polarhelt forsvant sporløst og ble aldri funnet igjen

Han var hele Norges polarhelt. Men på privaten hadde Roald Amundsen et forhold med en gift kvinne, og endte i en bitter strid med sin bror..

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 18:02

Bitter KrF-strid om spilleregler. «Blå» side hardt ut mot generalsekretæren

KrFs generalsekretær utsettes nå for krass kritikk av partifeller på «blå» side. Ungdomslederen vil ikke svare på om hun har tillit til Hilde Frafjord Johnson..

VG - 11 Nov 18 kl. 12:09

Lang vei til fred i Georgia: «Vil du ha fred, forbered deg på krig»

AHMBADJI/ BOBNEVI, GEORGIA (VG) Ti år har gått siden krigen, men i Georgia pågår det fortsatt en bitter strid om hvor landegrensene går..

VG - 15 Apr 19 kl. 16:07

Sønn dømt for å ha kjørt på far med lastebil: – Kommer neppe til å ha kontakt så lenge de lever

Etter å ha ligget i bitter strid i en årrekke, kjørte sønnen på sin far med lastebil. Faren hevder han ble påkjørt med viten og vilje. Sønnen fastholder at det var et uhell..

NRK - 23 Apr 19 kl. 10:38

– Hemn for Christchurch

Den fyrste etterforskinga av terroråtaka mot tre kyrkjer og tre hotell på Sri Lanka viser at det heile var eit hemnåtak for angrepet på to moskear i Christchurch i New Zealand. Det seier forsvarsminister Ruwan Wijewardene ifølgje AFP..

NRK - 25 Mar 19 kl. 07:22

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..

NRK - 08 Nov 18 kl. 20:39

Strid om bruk av vitne

Det er full strid om bruk av undercoveragent som vitne i en rettssak. Forsvareren til kvinnen fra Kristiansand som er tiltalt for å ha tatt livet av to menn, mener infiltrasjon er ulovlig. Politiets sterkeste kort er trolig bevisene fra agenten..

Aftenposten - 29 Nov 18 kl. 19:08

Lysene på tankskipet kan ha vært i strid med regelverket

Tankskipet skal ha vært så kraftig opplyst at mannskapet på fregatten ikke så lanternene deres. Lysene på dekk kan ha vært i strid med regelverket..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

FN-topp: Ber Norge hente hjem barn av norske IS-krigere

UNICEF-sjef Henrietta Fore mener Norge er «ekstremt godt foreberedt» på å ta imot barn av nordmenn som har vært tilknyttet terrorgruppen IS..

VG - 4 timer siden

Politikere på Sørlandet: Skroter enda en bom-bypakke

Bystyret i Arendal sa torsdag nei til en bompenge-finansiert samferdselspakke i sørlandskommunene Arendal, Grimstad, Froland og Tvedestrand..

VG - 5 timer siden

«Den amerikanske talibanen» løslates: – Han vil overvåkes tett

Han ble kjent som «Den amerikanske talibanen» og dømt til 20 års fengsel. Torsdag slipper han ut før tiden – under strenge vilkår..

VG - 20 timer siden

Tre menn siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo

En 27 år gammel mann ble påført stikkskader midt på Karl Johan i Oslo, på 17. mai. Nå er en tredje person pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning..

VG - 9 timer siden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide: Slik truer handelskrigen jobber i Norge

PARIS (VG) Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide følger nøye med på handelskrigen mellom Kina og USA. Om president Donald Trump innfører toll på biler og bildeler treffer det Norge direkte, sier hun til VG..

VG - 23 timer siden

Spekulasjoner om Mays framtid

Britiske medier melder at statsminister Theresa Mays framtid vil bli tema på møter med regjeringsmedlemmer senere onsdag..

VG - Igår: 16:00

Frp-nestleder vil utsette byvekstavtale for bergensregionen

Ordfører i Os og Frp-nestleder Terje Søviknes mener det trengs en full gjennomgang av hele byvekstavtalen for bergensregionen og vil utsette undertegning..

VG - Igår: 15:54

Også elbilene må betale: Tre av fire bilturer i Oslo blir «bomtur»

Etter 1. juni skal tre av fire bilturer i Oslo belastes for bompenger, beregner Oslopakke 3-sekretariatet. Hovedårsaken er de 38 nye bomstasjonene i den nye indre bomringen..

VG - Igår: 12:35

2361 våpen beslaglagt i stor etterforskning

Tusenvis av ulovlige våpen er beslaglagt i en tre år lang politioperasjon kalt «Bonanza». En rekke personer siktet i saken og flere er allerede domfelt..

VG - Igår: 09:40

LO garanterer sykehus-streik onsdag – hvis pensjonskrav ikke innfris

WIEN (VG) Leder Mette Nord i LOs største forbund, Fagforbundet, sier det blir sykehusstreik fra onsdag i neste uke, hvis de ikke får gjennomslag for at lavtlønte deltidsansatte skal få pensjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt