VG > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:29

VG - 06 Dec 18 kl. 10:40

Lovar hemn i bitter strid om nye «Vestland»: - Vi vil bruke den makta vi har

Fylkesordførar Jenny Følling (Sp) i Sogn og Fjordane reagerer på at politikarar i Hordaland lovar hemn etter at ho fordeler kraftmilliardar på eigne kommunar før fylkes-samanslåinga..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jenny Følling, Sogn, Fjordane, Hordaland

Dele artikeln

323 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lovar, hemni , bitter, stridom , nye, VestlandVi , vil bruke den makta vi har
Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 18:02

Bitter KrF-strid om spilleregler. «Blå» side hardt ut mot generalsekretæren

KrFs generalsekretær utsettes nå for krass kritikk av partifeller på «blå» side. Ungdomslederen vil ikke svare på om hun har tillit til Hilde Frafjord Johnson..

VG - 11 Nov 18 kl. 12:09

Lang vei til fred i Georgia: «Vil du ha fred, forbered deg på krig»

AHMBADJI/ BOBNEVI, GEORGIA (VG) Ti år har gått siden krigen, men i Georgia pågår det fortsatt en bitter strid om hvor landegrensene går..

NRK - 08 Nov 18 kl. 20:39

Strid om bruk av vitne

Det er full strid om bruk av undercoveragent som vitne i en rettssak. Forsvareren til kvinnen fra Kristiansand som er tiltalt for å ha tatt livet av to menn, mener infiltrasjon er ulovlig. Politiets sterkeste kort er trolig bevisene fra agenten..

Aftenposten - 29 Nov 18 kl. 19:08

Lysene på tankskipet kan ha vært i strid med regelverket

Tankskipet skal ha vært så kraftig opplyst at mannskapet på fregatten ikke så lanternene deres. Lysene på dekk kan ha vært i strid med regelverket..

NRK - Igår: 07:53

Vern mot forbrukslån

Det vil bli strengare reglar for forbrukslån over nyttår, lovar finansminister Siv Jensen. Finansdepartementet har teke initiativ til å lage ei forskrift, som vil gi Finanstilsynet langt sterkare sanksjonar mot bankar som bryt reglane..

NRK - 14 Nov 18 kl. 10:45

Lovar skulematsvar før påske

Statsråd Åse Michaelsen (Frp) varslar at skulemat blir tema i folkehelsemeldinga som regjeringa legg fram før påske. – Eeg ser ekstra på utfordringa i forhold til å jamne ut sosiale skilnader, sa Michaelsen i spørjetimen på Stortinget onsdag..

NRK - 03 Nov 18 kl. 16:46

Jensen varslar tøffe forhandlingar

Leiar i Framstegspartiet, Siv Jensen, varslar tøffe regjeringsforhandlingar etter at KrF i går bestemte seg for å søke regjerings-makt med Høgre, Venstre og FrP. Jensen seier ho er glad for KrF sitt val, men lovar at FrP ikkje vil gi noko gratis..

NRK - 06 Sep 18 kl. 03:29

Kim lovar atomvåpenfritt Nord-Korea

Den nordkoreanske leiaren Kim Jong Un bekreftar at han vil sikre at den koreanske halvøya blir fri for atomvåpen, ifølgje nordkoreanske medier. Fråsegna kjem etter eit toppmøte med den sørkoreanske delegasjonen som er på besøk i Pyongyang..

NRK - 05 Nov 18 kl. 14:28

Ikkje redd for samarbeidsproblem

Forbundskanslar Angela Merkel lovar eit godt samarbeid uansett kven som vinn leiarkampen i hennar parti CDU. Merkel sin gamle rival Friedrich Merz har raskt segla opp som favoritt til å vinne leiarkampen..

NRK - 13 Sep 18 kl. 17:05

Polen lovar å redde Ungarn

Polen vil bruke si vetomakt viss EU prøver å få vedteke straffetiltak mot Ungarn. Det seier utanriksminister Jacek Czaputowicz. EU-parlamentet vedtok onsdag eit forslag om å be medlemslanda vurdere å opne ei såkalla artikkel 7-prosedyre mot Ungarn..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 minutter siden

Høyre: – Lavere minstestraff vil gi flere voldtektsdommer

Justispolitiker Peter Frølich (H) lover flere dømte dersom minstestraffen for voldtekt settes ned. Han vil ha spørsmålet inn i regjeringsforhandlingene..

VG - 3 minutter siden

Angrepet i Strasbourg: Politiet jakter fortsatt gjerningsmannen

Et halvt døgn etter at tre mennesker ble drept og flere skadet i et angrep mot et julemarked i Strasbourg, er gjerningsmannen fortsatt på frifot..

VG - 3 timer siden

Morgenoppdatering 12.12.2018

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 3 timer siden

Mann henrettet i Texas for 25 år gammelt drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. Onsdag måtte Braziel bøte med livet i et fengsel i Texas..

VG - 4 timer siden

Siktelse kobler påstått Frode Berg-spionasje til UD-reise

Dagen Frode Berg ble tatt, ble han blant annet siktet for å drive spionvirksomhet 20. november 2015. VG får bekreftet at han den samme uken var i Russland på oppdrag for Utenriksdepartementet..

VG - 7 timer siden

Huawei-direktør løslatt mot kausjon

En domstol i Vancouver har løslatt Huaweis finansdirektør Meng Wanzhou mot kausjon..

VG - 8 timer siden

Fransk avis: Antatt gjerningsmann skulle pågripes på morgenen før angrepet

Den 29 år gamle mannen som er mistenkt for å ha skutt og og drept minst fire personer i Strasbourg sentrum, skulle etter planen pågripes av politiet morgenen samme dag. Han var imidlertid ikke hjemme..

VG - 8 timer siden

Le Figaro: Strasbourg-gjerningsmenn skulle pågripes på morgenen før angrepet – var ikke hjemme

Den 29 år gamle mannen som er mistenkt for å ha skutt og og drept minst fire personer i Strasbourg sentrum, skulle etter planen pågripes av politiet morgenen samme dag. Han var imidlertid ikke hjemme..

VG - 10 timer siden

Mann knivstukket i Mandal sentrum

MANDAL (VG) En mann ble tirsdag kveld knivstukket i sentrum av Mandal. Politiet jakter to gjerningsmenn etter hendelsen..

VG - 11 timer siden

Skyting ved julemarked i Frankrike

Én person skal være drept og minst tre skadet etter at det ble avfyrt skudd i Strasbourg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt