E24 > Økonomi

Saturday, 19 October, 11:50

E24 - 22 Sep 19 kl. 19:01

Lotteritilsynet vurderer å gjøre undersøkelser: Populær app deler ut penger fra spillselskap

Uten en sikker måte å verifisere spillernes alder på deler Primetime ut pengepremier hver dag. I tillegg sponses enkelte sendinger av blant annet Betsson. Lotteri- og stiftelsestilsynet sier til E24 at de vil vurdere om appen skal undersøkes nærmere..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Primetime, Betsson, E24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lotteritilsynet, vurdererå , gjøre, undersøkelser, Populær, app, delerut , penger fra spillselskap
P4 - 22 Sep 19 kl. 19:09

Vurderer å undersøke spillapplikasjon

Lotteri- og stiftelsestilsynet vurderer å starte undersøkelser av den populære spillapplikasjonen Primetime. Ifølge E24 skal spillselskapet Betsson flere ganger figurert som sponsor i appen der man deltar i direktesendte quizkonkurranser. I Norge er det ulovlig å markedsføre for pengespill i Norge.

P4 - 28 Jun 19 kl. 12:44

Helsetilsynet undersøker etter dobbeltdrap

Helsetilsynet har satt i gang undersøkelser etter dobbeltdrapet på Sotra i går. En mann i 40-årene ble i går kveld pågrepet og siktet for å ha drept sine foreldre. Den siktede ble nylig utskrevet fra sykehus.

NRK - 01 Sep 19 kl. 07:40

Starter undersøkelser i dag

Etterforskere fra politiet og havarikommisjonen vil søndag morgen starte sine undersøkelser etter helikopterstyrten i Alta lørdag. Etter at den siste av de seks i helikopteret var blitt funnet og redegjort for, ble det satt opp vakthold ved vraket..

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:05

Ferdig med undersøkelser av moskeen

Ved 16.30-tiden tirsdag avsluttet krimteknikerne i politiet sine undersøkelser i Moskeen Al-Noor Islamic Centre på Skui i Bærum, der Philip Manshaus lørdag gikk inn med våpen. Det er foreløpig uklart når moskeen åpner igjen, skriver Budstikka..

P4 - 22 Jun 19 kl. 22:45

Person funnet død på Senja

En person er funnet død utenfor en bolig på Senja i Troms. Politiet tror personen døde i en ATV-ulykke. De opplyser at foreløpige undersøkelser på stedet tyder på at avdøde har falt utenfor en platting med ATV.

NRK - 30 Aug 19 kl. 18:40

Nye undersøkelser i Lørenskog-saken

Fredag gjorde politiet nye undersøkelser i Tom og Anne-Elisabeth Hagens bolig på Lørenskog, skriver Romerikes Blad. Det skal ikke være i sammenheng med funnet av skoavtrykket tidligere denne uka. Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31.

P4 - 02 Aug 19 kl. 12:23

Har startet med undersøkelser

Havarikommisjonen og politiets krimteknikere har startet med undersøkelser på ulykkesstedet i Namsos der Malvik-ordfører Ingrid Aune og hennes kjæreste omkom. De to omkom og ble funnet etter at båten de satt i gikk på grunn natt til i går. Ingen skal ha vært vitne til selve ulykken, og politiet vil foreløpig ikke spekulere på årsaken..

P4 - 06 Aug 19 kl. 05:50

Vet ikke årsak til bileksplosjon

Skal gjennomføre undersøkelser i dag. Politiet vet fortsatt ikke hva som var årsaken til at en bil eksploderte og skadet en kvinne på Eidsvoll verk sent i går kveld. Det skal i dag gjennomføres flere tekniske undersøkelser av bilen.

P4 - 16 Aug 19 kl. 05:43

Jordmødre vurderer å slutte

Over 200 jordmødre ved landets største fødeavdelinger vurderer å slutte. Grunnen er sprengt kapasitet, viser en undersøkelse Jordmorforeningen gjennømførte før sommeren. Der svarte hele 52 prosent at de vurderer å slutte i jobben, og flere oppgir høyt arbeidspress som årsak, skriver VG.

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:25

Skal undersøke fjellet nå

Geologer fra NVE er akkurat nå på vei til Veslemannen i Rauma, der de skal undersøke omfanget av det store raset i går kveld. Det må gjøres undersøkelser før det kan gjøres en ny vurdering av rasfaren, og om de evakuerte eventuelt kan flytte hjem, sier sjefgeolog Lars Harald Blikra i NVE..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Power-ansatte ble bedt om å jobbe for 0 kroner i timen

Ansatte i elektronikkgiganten Power, hvor XXL-gründer Øivind Tidemandsen er storeier, har gjentatte ganger arbeidet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn..

E24 - 1 time siden

Nytt forslag kan utsette avstemning og utmelding

Siste ord om brexit blir ikke sagt i dag, dersom Underhuset støtter Sir Oliver Letwin: Den tidligere ministeren vil tvinge Boris Johnson til å søke utsettelse, også om brexitavtalen blir vedtatt..

E24 - 2 timer siden

Studenter i Storbritannia om rekordsvak krone: – Mange har kredittkortgjeld

De siste dagene har kronen svekket seg kraftig mot pundet. Norske studenter i Storbritannia bekymrer seg for fremtiden, og kaller situasjonen krevende..

E24 - 2 timer siden

Venter bratt resultatfall for Equinor: Pareto spår kjøpsmulighet etter rapporten

– Vi tror en svak rapport kan gi en attraktiv kjøpsmulighet i forkant av at Sverdrup-produksjonen får en innvirkning på den rapporterte inntjeningen, skriver Paretos oljeanalytikere..

E24 - 3 timer siden

Johnson ber Parlamentet ende «et smertefullt kapittel»

Britenes statsminister Boris Johnson ber i et åpent brev de folkevalgte om å stemme for brexitavtalen han har forhandlet fram med EU under lørdagens avstemning..

E24 - 3 timer siden

Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november

President Donald Trump sier at han tror en handelsavtale mellom USA og Kina vil bli signert innen APEC-møtet i Chile i midten av november..

E24 - 3 timer siden

Norske gründere legger ned London-kontoret etter brexit-usikkerhet

Usikkerhet knyttet til brexit har ført til at det norske oppstartselskapet Huddlestock har lagt ned London-kontoret. - Vi vegret oss veldig, sier Huddlestock-gründer Murshid Ali..

E24 - 13 timer siden

I helgen skal forsøkskaniner sitte på verdens lengste flytur

Flyselskapet Qantas håper å fly passasjerer direkte fra London til østkysten av Australia innen tre år. Til helgen starter den første testturen..

E24 - 14 timer siden

Medier: Boeing-ansatte skal ha villedet om Max-flyene

Internmeldinger fra 2016 viser at ansatte i Boeing kan ha villedet Den amerikanske luftfartsmyndigheten (FAA) i forbindelse med et sentralt sikkerhetssystem på 737 Max-flyene, skriver amerikanske medier..

E24 - 15 timer siden

Norwegian vil kutte 140.000 tonn i CO₂-utslipp med ny app

Flyselskapet Norwegian vil gjøre flytrafikken grønnere ved å bruke den nye appen SkyBreathe, som de hevder vil kutte forbruket av drivstoff med to prosent per flyging ved å kjøre smartere og mer effektivt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt