NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:54

NRK - I førrgår: 18:08

Lot gjest operere pasient

Legen som granskes etter flere feiloperasjoner, satte en litauisk ortoped som var på befaring til å operere en pasient alene, ifølge varsel. Til tross for grove avviksmeldinger, har legen fått fortsette..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lot, gjest, operere, pasient
P4 - 30 Jan 20 kl. 12:37

Lege får ikke operere lenger

En lege ved Sørlandet Sykehus får ikke lenger operere ved sykehuset. Årsaken er at legen granskes av helsetilsynet. Ifølge direktøren ved Søralndet sykehus får ikke legen operere på ubestemt tid av hensynet til å trygge befolkningen, melder NRK..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 21:14

Dette er en gjest fra et annet solsystem. Han heter Borisov og har en 160.000 kilometer lang hale.

For første gang noensinne har et teleskop på jorden oppdaget en komet fra et helt annet solsystem – en interstellar reisende gjest..

P4 - 04 Feb 20 kl. 14:07

Sjekker pasient i Sverige

En person i Belkinge, sør i Sverige, undersøker nå om en pasient kan være smittet av koronaviruset. Ifølge SVT har vedkommende nylig vært i Kina, og nå oppsøkt lege med symptomer på en luftveisinfeksjon. Pasienten er lagt i isolat..

NRK - 04 Feb 20 kl. 21:59

Pasient ble feilmedisinert

Fylkeslegen i Agder har opprettet tilsynssak etter en alvorlig hendelse hos en hjemmeboende pasient i Flekkefjord, skriver avisen Agder. Pasienten fikk i seg medisiner som en annen person skulle hatt og måtte legges inn på sykehus..

NRK - 03 Feb 20 kl. 06:34

Første pasient innlagt på sykehus

Feltsykehuset i Kina i Wuhan har tatt imot sin første pasient. Mandag ble antall døde av Wuhan-viruset justert opp til 362 og over 17.000 har påvist smitte..

VG - 08 Nov 19 kl. 02:02

Kreftsyk Romøren Kong Haralds gjest i to dager

Midt under sin livs kamp mot kreftsykdommen har Bjørn Einar Romøren (38) vært kongeparets gjest i to dager. Torsdag var han guide for Kong Harald, Dronning Sonja og Slovenias president i Holmenkollen, før han på kvelden gjennomgikk ny strålebehandling i Tyskland..

NRK - 28 Dec 19 kl. 22:09

Teipet igjen munnen på pasient

En pleier i Møre og Romsdal blir gransket av fylkeslegen etter at hun teipet igjen munnen til en psykisk utviklingshemmet pasient..

VG - 21 Dec 19 kl. 10:01

Lege glemte ledevaier i blodåren til pasient

Fylkesmannen i Innlandet mener at en pasient fikk uforsvarlig behandling etter å ha gått med en gjenglemt ledevaier i en blodåre i flere uker..

P4 - 03 Feb 20 kl. 06:42

Første pasient innlagt i Wuhan

Feltsykehuset i Wuhan i Kina har nå i dag tatt i mot sin første pasient som følge av Corona-viruset. Spesialsykehuset ble bygget på ti dager, i den isolerte byen Wuhan. 362 personer er nå bekreftet døde som følge av lungeviruset over 17.

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 23:34

For åtte dager siden startet byggingen. Mandag tok gigantsykehuset imot sin første pasient.

Det gigantiske feltsykehuset for behandling av ofre for Wuhan-viruset tok imot sin første pasient mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 45 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 45 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt