NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 11:26

NRK - 14 feb. 20 kl. 18:08

Lot gjest operere pasient

Legen som granskes etter flere feiloperasjoner, satte en litauisk ortoped som var på befaring til å operere en pasient alene, ifølge varsel. Til tross for grove avviksmeldinger, har legen fått fortsette..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lot, gjest, operere, pasient
P4 - 30 jan. 20 kl. 12:37

Lege får ikke operere lenger

En lege ved Sørlandet Sykehus får ikke lenger operere ved sykehuset. Årsaken er at legen granskes av helsetilsynet. Ifølge direktøren ved Søralndet sykehus får ikke legen operere på ubestemt tid av hensynet til å trygge befolkningen, melder NRK..

P4 - 23 april 20 kl. 11:20

Flere døde av koronaviruset

Det meldes om flere døde personer som følge av koronaviruset i Norge i dag. En eldre pasient døde i går kveld på Universitetssykehuset Nord-Norge som følge av å ha blitt smittet av koronaviruset.t.

NRK - 07 mai 20 kl. 18:10

Koronasmittet pasient død

Sykehuset Telemark melder om at en pasient med koronasmitte døde torsdag. Dette er det fjerde registrerte dødsfallet i Telemark, og det 217. dødsfallet i Norge.

NRK - 07 april 20 kl. 07:34

Får ikke lenger operere bruddskader

Den ene av Flekkefjord- legene som granskes etter feilbehandlinger får ikke lenger operere bruddskader. Det har Helsetilsynet bestemt. Den utenlandske ortopeden jobbet ved sykehuset i Flekkefjord fra våren 2016 til sommeren 2018..

P4 - 07 april 20 kl. 07:43

Får ikke operere bruddskader

Den ene av Flekkefjord-legene som granskes etter flere feilbehandlinger får ikke lenger operere bruddskader. Det har Helsetilsynet bestemt. Tilsynet slår fast at legen har brutt forsvarlighetskravet og får begrenset autorisasjonen sin.

VG - 08 nov. 19 kl. 02:02

Kreftsyk Romøren Kong Haralds gjest i to dager

Midt under sin livs kamp mot kreftsykdommen har Bjørn Einar Romøren (38) vært kongeparets gjest i to dager. Torsdag var han guide for Kong Harald, Dronning Sonja og Slovenias president i Holmenkollen, før han på kvelden gjennomgikk ny strålebehandling i Tyskland..

Aftenposten - 15 des. 19 kl. 21:14

Dette er en gjest fra et annet solsystem. Han heter Borisov og har en 160.000 kilometer lang hale.

For første gang noensinne har et teleskop på jorden oppdaget en komet fra et helt annet solsystem – en interstellar reisende gjest..

NRK - 20 juli 20 kl. 21:27

Halverte matsvinnet uten buffé

De fire månedene hoteller ikke fikk tilby buffé, gikk matsvinnet ved ett Thon-hotell ned 66 prosent. I første kvartal 2020 ble det kastet 48 gram mat per gjest på hotellet i Ski, mot 142 gram per gjest for samme kvartal i 2019, skriver Aftenposten..

P4 - 06 des. 19 kl. 14:46

Pasient fikk feil blodtype

En pasient fikk feil blodtype i en blodoverføring under en operasjon ved Universitetssykehuset Nord Norge. Pasienten fikk en akutt og alvorlig reaksjon på dette. Statens helsetilsyn har nå slått fast at pasienten ikke fikk forsvarlig helsehjelp.

NRK - 06 des. 19 kl. 17:26

Alvorleg sjuk fekk feil blodtype

Ein alvorleg sjuk pasient ved Universitetssykehuset Nord-Norge fekk feil blodtype under ei blodoverføring. Ei rekkje feil gjorde at pasienten fekk blod frå ein blodpose som eigentleg skulle til ein annan pasient..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Usikker høst for loppemarkeder

Det er usikkert om det blir loppemarkeder i Oslo og Viken i høst på grunn av koronasituasjonen. For mange korps er loppemarked hovedinntektskilde og flere har planer om å gjennomføre dette de neste ukene..

NRK - 15 minutter siden

Skal overvåke regnskogene

Regjeringen skal kjøpe satellittbilder av verdens regnskoger for opptil 100 millioner kroner i året i fire år. Kongsberg Satellite Services skal levere bildene og skal brukes til overvåking og kontroll av global avskoging. Målet er å redusere avskoging..

NRK - 12 timer siden

Middelalderkirker er kostbare

Det haster å restaurere mange av landets 158 middelalderkirker i stein. 18 av dem har akutte behov. Kostnadene vil bli minst 2 milliarder kroner, viser ny utredning.

NRK - 12 timer siden

Kina vil bli karbonnøytralt

President Xi Jinping erklærte tirsdag at Kina vil slutte å øke sine klimautslipp innen 2030 og bli karbonnøytralt innen 2060. Kina har verdens største utslipp av klimagasser og står alene for rundt en firedel av verdens utslipp..

NRK - 30 minutter siden

Søksmål mot østerrikske regjeringen

Den østerrikske regjeringen har fått et sivilt søksmål mot seg etter koronautbruddet på skistedet Ischgl i mars. Gruppen som står bak søksmålet sier myndighetene reagerte for sent etter utbruddet..

NRK - 30 minutter siden

To skip kolliderte ved Øresundbrua

Eit svensk containerskip har kollidert med eit russisk krigsskip på den danske sida av Øresundbrua, det melder Aftonbladet. Det er uvisst kva som har skjedd, men det skal vere tjukk tåke i området..

NRK - 30 minutter siden

Lukasjenko teken i eid

Den kviterussiske presidenten Alexander Lukasjenko er teken i eid i ein uannonsert seremoni, melder Reuters. Seremonien, som normalt brukar å vere ei stor statleg hending, kom etter fleire veker med protestar og skuldingar om valjuks..

NRK - 45 minutter siden

Politiaksjon på Raufoss

Flere politipatruljer rykka ut til Raufoss sentrum etter meldinger om en mann som ble oppfatta som ustabil. Politiet fikk kontroll på mannen og han er kjørt i arrest. Ingen personer har kommet til skade..

NRK - 1 time siden

Støtte til barn og unge

I statsbudsjettet for 2021 setter regjeringen av 100 millioner kroner til unge med funksjonshemning, bekrefter Nikolai Astrup (H) overfor TV 2. Pengene skal brukes til å gi et tilbud for rehabilitering og avlastning for barn og unge funksjonshemmede..

NRK - 1 time siden

Real Madrid: Ødegaard ikkje smitta

Fotballklubben Real Madrid stadfestar at ingen spelarar er smitta av koronaviruset. Martin Ødegaard testa positivt tysdag, men den andre prøven nordmannen tok dagen etter var negativ. Han skal truleg ta nok ein test torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt