E24 > Økonomi

Fredag, 26 Februar, 04:26

E24 - 20 jan. 21 kl. 20:49

London-banker mener Norwegian ikke kutter nok gjeld

Norwegian kutter ikke nok gjeld i sin siste redningsplan, mener London-bankene HSBC og Bernstein. Flyselskapet står overfor avgjørende dager i retten..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
London, HSBC, Bernstein, Norwegian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: London-banker, mener, Norwegian, ikke, kutter, nok, gjeld
NRK - 21 jan. 21 kl. 09:39

Norwegian tar av på børsen

Norwegian tar av på Oslo Børs etter at næringsministeren torsdag morgen sa at regjeringen er positiv til å bidra med penger til et rekonstruert Norwegian. Like etter åpning har Norwegian-aksjen steget med rundt 13 prosent..

NRK - 20 jan. 21 kl. 20:56

– Norwegian kutter ikke nok gjeld

Norwegian kutter ikke nok gjeld i sin siste redningsplan, mener London-bankene HSBC og Bernstein. Selskapet vil redusere gjelden til 20 milliarder kroner, noe analytikere i HSBC og Bernstein mener ikke er nok, skriver DN..

E24 - 22 jan. 21 kl. 11:11

Banker positive til å investere i Norwegian

Nordea og DNB stiller seg positive til å tre inn som nye eiere i Norwegian etter at også regjeringen stiller opp for flyselskapet..

E24 - 20 jan. 21 kl. 18:29

Regjeringen ber banker være forsiktige med utbytte

Finansdepartementet mener at frem til oktober i år bør ikke norske banker betale ut mer utbytte enn maks 30 prosent av det samlede årsresultatet for 2019 og 2020..

E24 - 07 feb. 21 kl. 15:53

Bostyrer: Norwegian-datter har ikke penger til utestående lønn

Samtidig som bemanningsselskapet Norwegian Air Resources ikke betaler ansatte for utført arbeid, skylder Norwegian datterselskapet 120 millioner kroner, ifølge en rapport fra KPMG. Revisorkjempen er nå oppnevnt som bostyrer for selskapet..

E24 - 21 jan. 21 kl. 08:28

Regjeringen er positive til å bidra med penger til Norwegian

I fjor høst takket regjeringen blankt nei til å hjelpe Norwegian en gang til. På nyåret kom Norwegian tilbake med en oppdatert plan og to muligheter: Gå inn på eiersiden eller bidra med hybridkapital. Nå sier regjeringen ja til det siste, på flere vilkår..

E24 - 21 jan. 21 kl. 08:28

Regjeringen snur i Norwegian-saken: Vil bidra med penger, under visse vilkår

I fjor høst takket regjeringen blankt nei til å hjelpe Norwegian en gang til. På nyåret kom Norwegian tilbake med en oppdatert plan og to muligheter: Gå inn på eiersiden eller bidra med hybridkapital. Nå sier regjeringen ja til det siste, men med flere vilkår..

E24 - 22 jan. 21 kl. 12:11

Norwegian-høring i Irland: Bostyrer ber om mer tid i konkursbeskyttelsen

Etter at Norwegian kom med en ny redningsplan og etter at staten sa ja til å hjelpe dem, var det fredag duket for en ny høring i Irland der Norwegian er under konkursbeskyttelse..

E24 - 22 jan. 21 kl. 12:11

Irsk dommer gir Norwegian mer pusterom: Bostyrer får en måned ekstra

Etter at Norwegian kom med en ny redningsplan og staten sa ja til å hjelpe dem, var det fredag duket for en ny høring i Irland der Norwegian er under konkursbeskyttelse..

E24 - 28 jan. 21 kl. 20:43

Norwegian advarer: Forsinkelser kan sette jakten på kapital i fare

Norwegian advarer kreditorer som vil bruke mer tid på deres søknad om å få kvitte seg med 36 fly. Norwegian hevder at det kan sette jakten på ny kapital i fare, og gjøre at de risikerer å slippe opp for penger..

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Ice har bygget nett og kapret privatkunder: – Nå er vi klare for å innta bedriftsmarkedet

Mobilselskapet Ice bygger ut det tredje nasjonale mobilnettet i Norge og vil være den store utfordreren til Telenor og Telia. For å få det til må selskapet både bygge mer nett og få en annen viktig brikke på plass: En solid posisjon i attraktive bedriftsmarkedet..

E24 - 6 timer siden

SAS og pilotene skal i forhandlinger fra neste uke: – Det de sier i dag er ikke en god inngangsvinkel

Pilotene sa opp kollektivavtalen i 2019 og så sa SAS den opp før jul i 2020. I mars møtes partene igjen og pilotene misliker at SAS fortsatt vil ha et irsk datterselskap og etablere en atskilt regionalsatsing..

E24 - 6 timer siden

Kraftig fall på Wall Street - særlig for teknologiaksjer

Aksjefallet knyttes til høyere rentenivåer. Samtidig fortsetter oppgangen for Gamestop etter onsdagens sluttspurt..

E24 - 6 timer siden

Stortinget vil sikra gruvedrifta i Gudvangen

Eit fleirtal i Stortinget står fast ved kravet om nullutslepp frå passasjertrafikken på verdsarvfjordane frå 2026, men vil også sikra gruvedrifta i Gudvangen..

E24 - 7 timer siden

Smitterammet byggeplass holder fortsatt åpent: – Frykter hele næringen til slutt blir stengt ned

Smitteutbruddet på Solli plass i Oslo er det siste i en rekke større smitteutbrudd på byggeplasser i landet etter nyttår. Men i motsetning til andre tilfeller, holdes virksomheten på Solli i gang til tross for økende smittetall..

E24 - 8 timer siden

Slik svarer forsvarsministeren på anklagene etter Bergen Engines-handelen: – Vi er ikke naive

Frank Bakke-Jensen (H) sier de begynte å undersøke Bergen Engines-salget allerede før handelen med russerne var kunngjort..

E24 - 9 timer siden

1-roms uten bad gikk 1,1 mill. over prisantydning

Det vil i tillegg koste rundt 700.000 kroner å få Oslo-leiligheten til moderne standard, beregner megler. Han sier prisen på 3,68 millioner var langt over hva de trodde og håpet på.

E24 - 12 timer siden

Gamestop-rallyet fortsetter – Wall Street-fallet tiltar

De store utslagene i aksjer som har vært populær blant Reddit-brukere fortsetter. Gamestop-aksjen klatrer mer enn 40 prosent etter brå oppgang onsdag..

E24 - 10 timer siden

Lønnsfest for de best betalte hedgefondsjefene

De 25 best betalte hedgefondsjefene tjente til sammen 32 milliarder dollar i 2020, noe som tilsvarer rundt 270 milliarder kroner. Det er en oppgang på 50 prosent mot 2019..

E24 - 11 timer siden

Hurtigruten tapte 1,7 milliarder kroner i 2020

Konsernsjef Daniel Skjeldam forventer flere tøffe måneder etter et av rederiets verste år noensinne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt