VG > Nyheter

Tuesday, 19 November, 02:16

VG - 19 Aug 19 kl. 23:15

Lokale Venstre-topper ut mot Frp i regjeringsdrama

Venstre-politikere reagerer på at regjeringspartner Frp forsøker å stemple dem som tapere i bompenge-dramaet i regjeringen. – Sleipt kommunikasjonstriks, sier partiets fylkesleder i Trøndelag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frp, Trøndelag, Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lokale, Venstre-topperut mot , Frpi , regjeringsdrama
Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 13:42

Lokale Venstre-topper: Abid Raja har ikke svekket seg som lederkandidat

Venstre-politikere som vil ha Abid Raja som partiets neste leder, har minst like stor tro på ham som før de siste dagenes oppstyr..

VG - 10 Sep 19 kl. 17:21

Krav fra lokale Venstre-topper: Vil skifte ut Grande

Etter nok et begredelig Venstre-valg, mener partiets ordførerkandidater Børre Børresen i Tana og Leif Eggen i Stjørdal at tiden er inne for å skifte ut hele partiledelsen. Men partilederen selv nekter å gå..

P4 - 06 May 19 kl. 08:12

Lokale partilag mister støtten

103 lokale partilag mister statsstøtten i år. Det er 45 færre enn i fjor. Årsaken er at de ikke har overholdt rapportertingsfristen, skriver Vårt Land.

NRK - 10 Sep 19 kl. 17:28

Diskuterer endringer i Venstre

Venstre-topper diskuterer endringer i partiledelsen etter valget mandag. Venstre fikk i går 3,8 prosent i kommune- og fylkestingsvalget og gjorde sitt dårligste valg siden 2003..

P4 - 01 Aug 19 kl. 07:19

- Krf og Venstre er kjepphøye

- Krf og Venstre-topper er kjepphøye og oppblåste i bompenge-debatten. Det mener Frps Frank Sve som blir omtalt som partiets bompengegeneral. Både Venstre og Krf har uttalt at de ikke har noe å gi i regjeringsforhandlinger om mindre bompenger, og Sve sier til Dagbladet at partiene må jekke seg tjue hakk, da de to partiene tilsammen er mindre enn Frp..

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 14:54

Venstre-alarm om Frp's bompengekrav

Mer kø, dyrere buss og dårligere luft. Det er konsekvensene hvis Frp får gjennomslag for sine bompengekrav, advarer Venstre-topper over hele landet..

VG - 18 Sep 19 kl. 06:11

Venstre-topper: Trenger ny vurdering av regjeringsdeltakelse

Flere fremstående Venstre-folk mener partiet må vurdere på nytt om de kan være på samme lag som Frp i regjering..

P4 - 18 Sep 19 kl. 08:56

Vil vurdere regjeringsdeltakelse

Flere Venstre-topper mener partiet trenger en ny vurdering av regjeringsdeltakelsen. Abid Raja har gått hardt ut mot Frps utspill om snikislamisering og båtflyktninger i valgkampen. I Venstre får han støtte for å si ifra, men flere mener det ble for mye å bruke ord som brun propaganda.

VG - 20 Aug 19 kl. 08:00

Lokale KrF-topper ut mot Frps håndtering av bompengesaken: – Utydelige og illojale

Lokale partitopper i KrF bruker gloser som illojalt, utydelig, desperat og valgkamp-krampe for å beskrive Frps håndtering av bompengesaken..

P4 - 18 Sep 19 kl. 15:16

- Abid Raja har ikke svekket seg som lederkandidat

Flere lokale Venstre-topper mene ikke at Abid Raja har svekket seg som lederkandidat i partiet etter de siste dagenes oppstyr. Flere har åpent sagt at han bør ta over etter Trine Skei Grande, og de har fremdeles like stor tro på Raja, viser en rundspørring Aftenposten har gjort. Raja har vært ute i hardt vært de siste dagene etter å ha brukt ordene «brun retorikk» om sentrale Frp-politikeres utspill..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

USA med omstridt Midtøsten-vedtak

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier at USA ikke lenger anser jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover..

VG - 9 timer siden

Kina-forsker: Uvanlig spent situasjon i Hongkong

Et universitetsområde har de siste dagene blitt en slagmark for konflikten mellom politiet og demonstranter i Hongkong. – Nå er det hardt mot hardt, sier Kina-forsker Hans Jørgen Gåsemyr til VG..

VG - 13 timer siden

Ny barnevernsdom ventet i Menneskerettsdomstolen

Den europeiske menneskerettsdomstolen kommer tirsdag med dom i en barnevernssak mot Norge. For tiden er rundt 30 norske saker til behandling i domstolen..

VG - 13 timer siden

Skole i SMS til elever før Vedum-besøk: «Ingen buing»

Før Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum besøkte Brønnøysund videregående, sendte skolen ut klare instruksjoner om hvordan elevene skulle oppføre seg..

VG - 14 timer siden

Utsetter åpningen av det nye Nasjonalmuseet

Det nye Nasjonalmuseet som bygges på Vestbanetomta i Oslo, åpner først våren 2021..

VG - 19 timer siden

Masseskyting i California – flere drept

Minst ti personer skal være skutt, fire av dem døde, etter en masseskyting i Fresno i California, ifølge NBC News. Politiet jakter nå på ukjente gjerningspersoner..

VG - 22 timer siden

Kjendispanda får privatfly fra USA til Kina

«Bye, bye, Bei Bei»..

VG - Igår: 19:53

Stort snøfall mandag morgen: Venter vanskelige kjøreforhold

I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon..

VG - Igår: 09:27

Halsbånd med strøm brukt på hundepensjonat – to kvinner må i retten

Opptil 70 kennelhunder ble påsatt halsbånd med strøm for å stoppe bjeffing. Nå må en tidligere innehaver og en ansatt ved et hundepensjonat møte i retten..

VG - Igår: 03:24

Boris Johnson: Partiets kandidater støtter brexitavtalen

Britenes statsminister Boris Johnson sier alle kandidatene til De konservative i det kommende valget har lovet å støtte brexitavtalen han har forhandlet fram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt