VG > Utenriks

Monday, 22 April, 02:47

VG - 22 Oct 18 kl. 17:37

Livsfarlig orkan på vei mot Mexico

Det er ventet katastrofale ødeleggelser når orkanen Willa når Mexicos vestkyst..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Willa, Mexicos, Mexico

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Livsfarlig, orkan, veimot , Mexico
Dagbladet - 23 Oct 18 kl. 02:14

Kraftig orkan på vei mot Mexico

Myndighetene i Mexico frykter store ødeleggelser når orkanen Willa treffer land..

NRK - 22 Oct 18 kl. 17:23

Orkan på veg til Mexico

Orkanen Willa, som nærmar seg Mexico sin stillehavskyst, er oppgradert til nivå 5. Det er den kraftigaste orkankategorien på skalaen. Det er venta livstrugande stormflo, vind og nedbør når uvêret treff tysdag kveld eller onsdag morgon..

Klartale - 14 Sep 18 kl. 08:44

Orkan blir mindre kraftig enn ventet

En orkan i USA blir mindre kraftig enn ventet. Men den vil føre med seg en livsfarlig flom. Det melder meteorologene..

NRK - 23 Oct 18 kl. 00:05

Farlig orkan på vei mot Mexico

Myndighetene i Mexico frykter store ødeleggelser når orkanen «Willa» treffer land. Det ventes livstruende stormflo, vind og nedbør når uværet treffer kysten tirsdag kveld eller onsdag morgen, ifølge USAs nasjonale orkansenter..

NRK - 09 Sep 18 kl. 04:55

Tropisk storm blir orkan

Ekstremværet «Florence» vil trolig øke og nå orkan styrke før det når kysten av delstatene Nord- og Sør-Carolina i USA, advarer meteorologene ved National Hurricane Center i Miami. Stormen er ventet å slå innover USA som orkan torsdag..

NRK - 20 Dec 18 kl. 17:39

Mexico og USA samde om migrantar

Mexico har blitt einige med USA om å la migrantar bli i eller returnere til Mexico medan asylsøknadene deira blir handsama i USA, melder AP. Historisk sett har Mexico nekta å ta imot migrantar som ikkje er meksikanske, og seier tiltaket er mellombels..

NRK - 22 Jun 18 kl. 17:00

GM skal lage ny bil i Mexico

General Motors skal bygge en ny sportsbil i Mexico og eksportere bilen til USA. Donald Trump har truet med å innføre toll på biler som importeres fra Mexico, men bilprodusenten velger likevel å legge produksjonen av den nye bilen til Mexico..

NRK - 23 Oct 18 kl. 20:50

Orkan på veg mot turistområde

Fleire turistområde og fiskarlandsbyar langs stillehavskysten til Mexico vert tysdag råka av orkanen Willa. Det er venta at uvêret når fastlandet på ettermiddagen lokal tid. Byen Mazatlan, som har mange turistar, vert truleg treft direkte..

Dagbladet - 09 Dec 18 kl. 16:01

35 mafiasiktet for salg av livsfarlig fyrverkeri: Eksporterte til Norge

Polsk, nederlandsk og tysk politi har pågrepet 35 personer og beslaglagt store summer, tjent på salg av livsfarlig og ulovlig fyrverkeri..

NRK - 09 Sep 18 kl. 17:35

«Florence» har blitt orkan

Ekstremværet «Florence» er nå oppgradert til orkan, melder nyhetsbyrået AP. Orkanen beveger seg i retning sørøstkysten av USA, i 121 kilometer i timen. De amerikanske delstatene Virginia og Nord- og Sør-Karolina har erklært unntakstilstand..

Fler nyheter fra VG

VG - 19 timer siden

Minst 207 drept på Sri Lanka

Tre danske statsborgere er blant de drepte etter bombeangrepene på Sri Lanka. Forsvarsministeren i landet betegner angrepene som terrorisme..

VG - 6 timer siden

TV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget

Ukrainas sittende president Petro Porosjenko erkjenner nederlag i søndagens presidentvalg, og gratulerer utfordreren Volodymyr Zelenskyj med seieren..

VG - 8 timer siden

Erna Solberg: – Et vanskelig tilbakeslag for Sri Lanka

Statsminister Erna Solberg (H) synes det er forferdelig at terrorister velger å angripe folk i bønn når de skal ramme en nasjon..

VG - 19 timer siden

Åtte eksplosjoner på Sri Lanka – minst 207 drept

Over 450 personer er skadet etter en rekke eksplosjoner på Sri Lanka. Forsvarsministeren i landet betegner angrepene som terrorisme..

VG - 23 timer siden

Sorgtung minneseremoni 20 år etter Columbine-massakren

En sorgtung minneseremoni ble holdt i Littleton i delstaten Colorado i USA lørdag, 20 år etter Columbine-massakren som utløste en voldsom våpendebatt i landet..

VG - 21 timer siden

Komiker som trolig blir president: Putin er fiende

MOSKVA (VG) En 41 år gammel komiker leder klart foran finalerunden i det ukrainske valget søndag. Er han også Vladimir Putins foretrukne president?.

VG - 19 timer siden

Åtte eksplosjoner på Sri Lanka – minst 158 drept

Over 400 personer er skadet etter en rekke eksplosjoner på Sri Lanka. Forsvarsministeren i landet betegner angrepene som terrorisme..

VG - 16 timer siden

Dette vet vi om angrepene på Sri Lanka

Første påskedag ble Sri Lanka rammet av åtte eksplosjoner. Minst 158 skal være drept og over 400 skadet. Det er usikkert om nordmenn er blant dem..

VG - 15 timer siden

Norske Marius på Sri Lanka: – Kaotisk

Norske Marius Danielsen (33) befinner seg midt i kaoset på Sri Lanka. - Det føles uvirkelig, sier han til VG..

VG - 15 timer siden

Verdenssamfunnet fordømmer Sri Lanka-angrep

Angrepene på Sri Lanka første påskedag fordømmes internasjonalt. Statsminister Erna Solberg (H) kaller angrepene avskyelig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt