NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:35

NRK - 20 jun 22 kl. 18:54

Livreddende førstehjelp i Trøgstad etter MC-ulykke

Mandag kveld meldes det om motorsykkelulykke på Trøgstadveien i Trøgstad. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Tom Sandberg opplyser om at det pågår livreddende førstehjelp. – Politi og ambulanse på stedet. Det er ingen som har sett uhellet, og det virker som en singelulykke. MC-fører er funnet bevisstløs.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøgstadveien, Trøgstad, Tom Sandberg, Twitter, MC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Livreddende, førstehjelpi , Trøgstad, etter, MC-ulykke
Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

NRK - 19 jul 22 kl. 22:45

Livreddende førstehjelp i Sarpsborg etter redningsaksjon

Politiet melder at en mann er hentet opp fra Glomma i Sarpsborg i Østfold. En person skal ha lagt ut på svøm ved Sandesund i Sarpsborg tirsdag kveld. Da han svømte mistet han etter hvert kontroll, ifølge vitner.

NRK - 20 jun 22 kl. 18:54

Mann i 30-årene erklært død i Trøgstad etter MC-ulykke

Mandag kveld ble det meldt om motorsykkelulykke på Trøgstadveien i Trøgstad. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Tom Sandberg opplyste om at det pågikk livreddende førstehjelp. – Politi og ambulanse på stedet.

NRK - 20 jun 22 kl. 18:32

Alvorlig MC-ulykke i Trøgstad

Det pågår livreddende førstehjelp etter en motorsykkelulykke i Trøgstad, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på vei..

NRK - 27 maj 22 kl. 20:30

Livreddende førstehjelp pågår etter kanovelt

En mann er berget opp av sjøen etter å ha veltet i kano ved Medby i Nordland, skriver politiet på Twitter. Det pågår livreddende førstehjelp og ambulansehelikopter er på vei..

NRK - 20 jun 22 kl. 20:47

Motorsyklist død etter ulykke

Motorsyklisten som fikk livreddende førstehjelp etter en ulykke i Trøgstad i ettermiddag, er erklært død på stedet. Det melder politiet på Twitter. Mannen var i 30 årene, og bosatt på Våler i Østfold.

NRK - 17 maj 22 kl. 00:09

Fyllefest på Trøgstad fort

I Trøgstad i Østfold ber politiet foreldre hente ungdommer fra en stor ansamling av ungdommer der det er meldt om mye fyll og bruk av narkotika. Flere berusede ungdommer må ha helsehjelp, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 15 maj 22 kl. 20:28

Funn av livløs person ved motorsykkel - gis førstehjelp

Politiet i Sør-Øst politidistrikt melder om funn av en livløs person ved en motorsykkel. Sammen med personen ligger det en motorsykkel. Det blir utført livreddende førstehjelp på stedet til nødetatene kommer fram, melder politiet..

NRK - 15 maj 22 kl. 20:28

Funn av livløs person ved motorsykkel – gis førstehjelp

Politiet i Sør-Øst politidistrikt melder om funn av en livløs person ved en motorsykkel i Telemark. Sammen med personen ligger det en motorsykkel. Det blir utført livreddende førstehjelp på stedet til nødetatene kommer fram, melder politiet..

Klartale - 31 jul 22 kl. 07:00

Norway Cup tilbake etter to år

Lørdag ble det markert at årets turnering er i gang. De første kampene blir spilt søndag. Og det er nok en gang Bækkelagets Sportsklub som er vert for turneringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 15 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com