NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:23

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:09

Liten opptur på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 0,6 prosent og lå på 836,27 poeng da børsen stengte mandag. I løpet av dagen ble det omsatt aksjer og egenkapitalbevis for vel 3,5 milliarder kroner. Oppturen kommer etter et fall på hele 1,85 prosent fredag. (NTB).
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, NTB

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liten, opptur, Oslo, Børs
Hegnar.no - 25 Oct 18 kl. 21:02

Sjokkmåling for Frp – liten opptur for KrF

Fremskrittspartiet gjør sin svakeste måling på tre år, mens KrF kryper over sperregrensen med en oppslutning på 4,4 prosent..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 11:08

Fem nye plater: Årets julemusikk holder mål

Nye plater gir en liten opptur for sjangeren selv om de dyrker det velkjente..

Aftenposten - 25 Oct 18 kl. 21:11

Sjokkmåling for Frp – liten opptur for KrF

Fremskrittspartiet gjør sin svakeste måling på tre år, mens KrF kryper over sperregrensen med en oppslutning på 4,4 prosent..

Hegnar.no - 24 Jan 19 kl. 09:00

DNB Markets nedjusterer olje – spår likevel opptur

Selv om markedet har vært preget av ubalanse, spår DNB Markets en videre opptur for oljeprisen i tiden fremover..

Hegnar.no - 18 Oct 18 kl. 16:34

Stygg dag for flere aksjer på Oslo Børs

Flere tunge og profilerte aksjer gikk på en smell på Oslo Børs torsdag, men for et John Fredriksen-selskap ble det solid opptur..

NRK - 15 Oct 18 kl. 09:31

Oslo Børs opp fra start

Oslo Børs startet uka med en liten oppgang. Etter en snau halvtimes handel var hovedindeksen opp 0,35 prosent til 896,63 poeng..

Hegnar.no - 06 Jan 19 kl. 11:46

Ser oppside i olje, NOK og krypto

Sammenlignet med de fleste andre børser i verden kom Oslo Børs seg forholdvis godt ut av 2018. Det samme kan ikke sies for olje, kroner og kryptovaluta. Nå posisjonerer tradere seg for opptur i disse..

Hegnar.no - 10 Oct 18 kl. 12:49

Solberg har liten tro på Aps sekstimersforslag

Statsminister Erna Solberg (H) har liten tro på Arbeiderpartiets forslag om å gi statlig tilskudd til bedrifter som vil teste ut sekstimersdag..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 16:32

«Glemt selskap» suste opp

Resultatrushet er i full gang på Oslo Børs, der flere aksjer har lagt frem kvartalstall. «Glemt selskap» i brennhett marked fikk seg en god opptur..

NRK - 10 Oct 18 kl. 13:11

Liten tro på sekstimers arbeidsdag

Statsminister Erna Solberg (H) har liten tro på Arbeiderpartiets forslag om å gi statlig tilskudd til bedrifter som vil teste ut sekstimersdag. – Dette tar meg tilbake 20 år i tid, sier Solberg til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt