NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:55

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:09

Liten opptur på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 0,6 prosent og lå på 836,27 poeng da børsen stengte mandag. I løpet av dagen ble det omsatt aksjer og egenkapitalbevis for vel 3,5 milliarder kroner. Oppturen kommer etter et fall på hele 1,85 prosent fredag. (NTB).
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, NTB

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liten, opptur, Oslo, Børs
Hegnar.no - 08 May 19 kl. 15:52

Baltic Dry stiger

Liten opptur for Capeszie.

Hegnar.no - 25 Oct 18 kl. 21:02

Sjokkmåling for Frp – liten opptur for KrF

Fremskrittspartiet gjør sin svakeste måling på tre år, mens KrF kryper over sperregrensen med en oppslutning på 4,4 prosent..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 11:08

Fem nye plater: Årets julemusikk holder mål

Nye plater gir en liten opptur for sjangeren selv om de dyrker det velkjente..

Aftenposten - 25 Oct 18 kl. 21:11

Sjokkmåling for Frp – liten opptur for KrF

Fremskrittspartiet gjør sin svakeste måling på tre år, mens KrF kryper over sperregrensen med en oppslutning på 4,4 prosent..

P4 - 05 Jun 19 kl. 19:23

Liten nedgang etter nye bomstasjoner i Oslo

De nye bomstasjonene i Oslo har nesten ikke hatt effekt på trafikken foreløpig. Tall NRK har innhentet fra åtte tellepunkter mandag og tirsdag viser en nedgang på rundt to prosent sammenlignet med samme periode uken før. Transportøkonomisk institutt mener effekten er for liten dersom dette fortsetter, men sier samtidig at det er for tidlig å konkludere.

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 16:31

Norwegian-opptur på Oslo Børs

NRK - 05 Apr 19 kl. 17:52

Ny opptur på Oslo Børs

Denne uken har hovedindeksen på Oslo Børs hatt en samlet fremgang på 2,5 prosent. REC Silicon gikk kraftig opp og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene da hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 884,79 poeng fredag..

Hegnar.no - 08 Aug 19 kl. 16:32

Biotek-opptur og XXL-smell på Oslo Børs

NRK - 05 Mar 19 kl. 18:34

På stedet hvil på Oslo Børs i dag

Hovedindeksen på Oslo Børs hadde en svak oppgang på 0,07 prosent og endte på 870,6 poeng tirsdag. Norwegian Air Shuttle ble dagens vinner. Denne uken har Oslo Børs opplevd en samlet oppgang på 0,5 prosent, inkludert tirsdagens opptur..

Hegnar.no - 24 Jan 19 kl. 09:00

DNB Markets nedjusterer olje – spår likevel opptur

Selv om markedet har vært preget av ubalanse, spår DNB Markets en videre opptur for oljeprisen i tiden fremover..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 30 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Krf-landsstyret holder telefonmøte

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til VG at han vil orientere sitt landsstyre om situasjonen i kveld. – Jeg vil orientere om hva som er gjort, og at KrF er innstilt på å bidra til en snarlig løsning, sier Ropstad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt