NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:15

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:09

Liten opptur på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 0,6 prosent og lå på 836,27 poeng da børsen stengte mandag. I løpet av dagen ble det omsatt aksjer og egenkapitalbevis for vel 3,5 milliarder kroner. Oppturen kommer etter et fall på hele 1,85 prosent fredag. (NTB).
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, NTB

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liten, opptur, Oslo, Børs
Hegnar.no - 25 Oct 18 kl. 21:02

Sjokkmåling for Frp – liten opptur for KrF

Fremskrittspartiet gjør sin svakeste måling på tre år, mens KrF kryper over sperregrensen med en oppslutning på 4,4 prosent..

Aftenposten - 07 Dec 18 kl. 11:08

Fem nye plater: Årets julemusikk holder mål

Nye plater gir en liten opptur for sjangeren selv om de dyrker det velkjente..

Aftenposten - 25 Oct 18 kl. 21:11

Sjokkmåling for Frp – liten opptur for KrF

Fremskrittspartiet gjør sin svakeste måling på tre år, mens KrF kryper over sperregrensen med en oppslutning på 4,4 prosent..

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 16:31

Norwegian-opptur på Oslo Børs

NRK - 05 Apr 19 kl. 17:52

Ny opptur på Oslo Børs

Denne uken har hovedindeksen på Oslo Børs hatt en samlet fremgang på 2,5 prosent. REC Silicon gikk kraftig opp og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene da hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 884,79 poeng fredag..

NRK - 05 Mar 19 kl. 18:34

På stedet hvil på Oslo Børs i dag

Hovedindeksen på Oslo Børs hadde en svak oppgang på 0,07 prosent og endte på 870,6 poeng tirsdag. Norwegian Air Shuttle ble dagens vinner. Denne uken har Oslo Børs opplevd en samlet oppgang på 0,5 prosent, inkludert tirsdagens opptur..

Hegnar.no - 24 Jan 19 kl. 09:00

DNB Markets nedjusterer olje – spår likevel opptur

Selv om markedet har vært preget av ubalanse, spår DNB Markets en videre opptur for oljeprisen i tiden fremover..

Hegnar.no - 18 Oct 18 kl. 16:34

Stygg dag for flere aksjer på Oslo Børs

Flere tunge og profilerte aksjer gikk på en smell på Oslo Børs torsdag, men for et John Fredriksen-selskap ble det solid opptur..

NRK - 15 Oct 18 kl. 09:31

Oslo Børs opp fra start

Oslo Børs startet uka med en liten oppgang. Etter en snau halvtimes handel var hovedindeksen opp 0,35 prosent til 896,63 poeng..

Dagbladet - 07 Mar 19 kl. 16:11

Solid opptur for Røkke-aksje

Philly Shipyard skyter i været på Oslo Børs, til stor glede for Kjell Inge Røkke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 45 minutter siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt