NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:12

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:27

Listhaugs angrep på Ap er tema

I dag møtes kommentatorene Frøy Gudbransen, Kjetil Alstadhiem og Berit Aalborg i Politisk kvarter, for å diskutere justisminister Sylvi Listhaugs angrep på Arbeiderpartiet i sosiale medier. Følg sendingen klokken 07.45..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frøy Gudbransen, Alstadhiem, Berit Aalborg, Politisk, Sylvi Listhaugs, Arbeiderpartiet, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaugs, angreppå Ap er , tema
NRK - 12 Mar 18 kl. 07:25

Politisk kvarter om Listhaug-bråket

Programleder Astrid Randen Tema 1: Skei Grande om budsjett og Listhaugs sitt Ap-angrep på Facebook Tema 2: Listhaugs Ap-angrep på Facebook.

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:07

Faktisk.no sjekket Listhaugs utsagn

Faktisk.no har faktasjekket justisminister Sylvi Listhaugs (Frp) angrep på Arbeiderpartiet. Konklusjonen er at Ap har stemt FOR å kunne frata noen statsborgerskapet VED dom, men MOT å frata dem statsborgerskap UTEN dom..

NRK - 11 Mar 18 kl. 19:21

Solberg kritiserte Listhaugs ord

Statsminister Erna Solberg sier formen på Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg var så tøff at den overdøver debatten. – Ordbruken var for tøff, den var over grensen, og det var et for sterkt angrep på Arbeiderpartiet, sier Solberg til NRK..

VG - 11 Mar 18 kl. 14:02

Høyre-politikere om Listhaugs uttalelse: – Den bør slettes og beklages

Flere Høyrepolitikere tar avstand fra Sylvi Listhaugs innlegg på Facebook, der hun går til angrep på Arbeiderpartiet. Men de vil ikke kommentere sin egen kritikk..

Dagbladet - 04 Oct 18 kl. 14:09

- Har ikke hørt Siv beklage «imamsleiking»

Knut Arild Hareide savner Frp-lederens beklagelse av Sylvi Listhaugs angrep..

VG - 20 Mar 18 kl. 08:22

Slik reagerer de på at Listhaugs trekker seg

Høyres parlamentariske leder kaller Listhaugs avgang voksen, mens Arbeiderpartiet, SV og MDG mener Listhaug ikke har skjønt alvoret i saken..

Hegnar.no - 15 Mar 18 kl. 12:04

Støre mener Listhaugs unnskyldning ikke holder mål

Justisminister Sylvi Listhaugs beklagelse overfor Stortinget er ikke tilstrekkelig for Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre..

NRK - 24 Oct 18 kl. 10:08

Biskop mot Listhaugs kirkekritikk

Biskop Helga Byfuglien reagerer i et innlegg i Dagbladet kraftig på Frp-nestleder Sylvi Listhaugs anklager i sin nye bok om at kirken har blitt en arena for politikk fremfor forkynnelse..

Hegnar.no - 05 Feb 18 kl. 06:08

Listhaugs statssekretær ønsker fri innvandring

Justisminister Sylvi Listhaugs (Frp) nye statssekretær Sveinung Rotevatn (V) mener friest mulig innvandring i verden bør være et politisk mål..

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 18:30

Mistillitsforslaget hadde som formål å begrense Listhaugs rett til å ytre seg som justisminister | Johan Greger Aulstad

Støres sensuriver er langt farligere enn Listhaugs provokative og takløse utspill..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 15 minutter siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 15 minutter siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 1 time siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 1 time siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Penelope (14) ber Norge våkne

Lederen i Barnas klimapanel sender videokronikk fra FNs klimatoppmøte i Polen. – Vi må snakke om det som virkelig betyr noe, sier 14 år gamle Penelope..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt