NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:49

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:27

Listhaugs angrep på Ap er tema

I dag møtes kommentatorene Frøy Gudbransen, Kjetil Alstadhiem og Berit Aalborg i Politisk kvarter, for å diskutere justisminister Sylvi Listhaugs angrep på Arbeiderpartiet i sosiale medier. Følg sendingen klokken 07.45..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frøy Gudbransen, Alstadhiem, Berit Aalborg, Politisk, Sylvi Listhaugs, Arbeiderpartiet, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaugs, angreppå Ap er , tema
NRK - 12 Mar 18 kl. 07:25

Politisk kvarter om Listhaug-bråket

Programleder Astrid Randen Tema 1: Skei Grande om budsjett og Listhaugs sitt Ap-angrep på Facebook Tema 2: Listhaugs Ap-angrep på Facebook.

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:07

Faktisk.no sjekket Listhaugs utsagn

Faktisk.no har faktasjekket justisminister Sylvi Listhaugs (Frp) angrep på Arbeiderpartiet. Konklusjonen er at Ap har stemt FOR å kunne frata noen statsborgerskapet VED dom, men MOT å frata dem statsborgerskap UTEN dom..

NRK - 11 Mar 18 kl. 19:21

Solberg kritiserte Listhaugs ord

Statsminister Erna Solberg sier formen på Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg var så tøff at den overdøver debatten. – Ordbruken var for tøff, den var over grensen, og det var et for sterkt angrep på Arbeiderpartiet, sier Solberg til NRK..

VG - 11 Mar 18 kl. 14:02

Høyre-politikere om Listhaugs uttalelse: – Den bør slettes og beklages

Flere Høyrepolitikere tar avstand fra Sylvi Listhaugs innlegg på Facebook, der hun går til angrep på Arbeiderpartiet. Men de vil ikke kommentere sin egen kritikk..

VG - 20 Mar 18 kl. 08:22

Slik reagerer de på at Listhaugs trekker seg

Høyres parlamentariske leder kaller Listhaugs avgang voksen, mens Arbeiderpartiet, SV og MDG mener Listhaug ikke har skjønt alvoret i saken..

Hegnar.no - 15 Mar 18 kl. 12:04

Støre mener Listhaugs unnskyldning ikke holder mål

Justisminister Sylvi Listhaugs beklagelse overfor Stortinget er ikke tilstrekkelig for Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre..

Hegnar.no - 05 Feb 18 kl. 06:08

Listhaugs statssekretær ønsker fri innvandring

Justisminister Sylvi Listhaugs (Frp) nye statssekretær Sveinung Rotevatn (V) mener friest mulig innvandring i verden bør være et politisk mål..

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 18:30

Mistillitsforslaget hadde som formål å begrense Listhaugs rett til å ytre seg som justisminister | Johan Greger Aulstad

Støres sensuriver er langt farligere enn Listhaugs provokative og takløse utspill..

NRK - 09 Mar 18 kl. 07:34

Se Politisk kvarter klokken 07:45

Tema 1: Regjeringa får ikkje fleirtal for å kunne fråta framandkrigarar passet utan dom. Tema 2: No vil Lillehammer søke OL igjen. Høgre er skeptisk..

Dagbladet - 15 Mar 18 kl. 06:00

Listhaugs grunnfjell skjelver

I skyggen av de siste dagers bråk, skjelver Sylvi Listhaugs kristne grunnfjell av helt andre grunner. Justisministeren har havnet i kirkeasyltrøbbel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 4 minutter siden

Nødnett var nede under stormen

Da stormen herjet som verst natt til torsdag, streiket både strømnett, mobilnett og nødnett på værutsatte Strynefjellet. Årsaken er ukjent. Det gjorde at fjellovergangen ble stengt fordi bilister ikke hadde noen mulighet til å melde fra om ulykker..

NRK - 15 minutter siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..

NRK - 30 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 14 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 45 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 30 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt