NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:10

NRK - 13 Mar 18 kl. 07:27

Listhaugs angrep på Ap er tema

I dag møtes kommentatorene Frøy Gudbransen, Kjetil Alstadhiem og Berit Aalborg i Politisk kvarter, for å diskutere justisminister Sylvi Listhaugs angrep på Arbeiderpartiet i sosiale medier. Følg sendingen klokken 07.45..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frøy Gudbransen, Alstadhiem, Berit Aalborg, Politisk, Sylvi Listhaugs, Arbeiderpartiet, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaugs, angreppå Ap er , tema
NRK - 12 Mar 18 kl. 07:25

Politisk kvarter om Listhaug-bråket

Programleder Astrid Randen Tema 1: Skei Grande om budsjett og Listhaugs sitt Ap-angrep på Facebook Tema 2: Listhaugs Ap-angrep på Facebook.

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:07

Faktisk.no sjekket Listhaugs utsagn

Faktisk.no har faktasjekket justisminister Sylvi Listhaugs (Frp) angrep på Arbeiderpartiet. Konklusjonen er at Ap har stemt FOR å kunne frata noen statsborgerskapet VED dom, men MOT å frata dem statsborgerskap UTEN dom..

NRK - 11 Mar 18 kl. 19:21

Solberg kritiserte Listhaugs ord

Statsminister Erna Solberg sier formen på Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg var så tøff at den overdøver debatten. – Ordbruken var for tøff, den var over grensen, og det var et for sterkt angrep på Arbeiderpartiet, sier Solberg til NRK..

VG - 11 Mar 18 kl. 14:02

Høyre-politikere om Listhaugs uttalelse: – Den bør slettes og beklages

Flere Høyrepolitikere tar avstand fra Sylvi Listhaugs innlegg på Facebook, der hun går til angrep på Arbeiderpartiet. Men de vil ikke kommentere sin egen kritikk..

VG - 20 Mar 18 kl. 08:22

Slik reagerer de på at Listhaugs trekker seg

Høyres parlamentariske leder kaller Listhaugs avgang voksen, mens Arbeiderpartiet, SV og MDG mener Listhaug ikke har skjønt alvoret i saken..

Hegnar.no - 15 Mar 18 kl. 12:04

Støre mener Listhaugs unnskyldning ikke holder mål

Justisminister Sylvi Listhaugs beklagelse overfor Stortinget er ikke tilstrekkelig for Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre..

NRK - 09 Mar 18 kl. 07:34

Se Politisk kvarter klokken 07:45

Tema 1: Regjeringa får ikkje fleirtal for å kunne fråta framandkrigarar passet utan dom. Tema 2: No vil Lillehammer søke OL igjen. Høgre er skeptisk..

Hegnar.no - 05 Feb 18 kl. 06:08

Listhaugs statssekretær ønsker fri innvandring

Justisminister Sylvi Listhaugs (Frp) nye statssekretær Sveinung Rotevatn (V) mener friest mulig innvandring i verden bør være et politisk mål..

Aftenposten - 22 Mar 18 kl. 18:30

Mistillitsforslaget hadde som formål å begrense Listhaugs rett til å ytre seg som justisminister | Johan Greger Aulstad

Støres sensuriver er langt farligere enn Listhaugs provokative og takløse utspill..

Dagbladet - 15 Mar 18 kl. 06:00

Listhaugs grunnfjell skjelver

I skyggen av de siste dagers bråk, skjelver Sylvi Listhaugs kristne grunnfjell av helt andre grunner. Justisministeren har havnet i kirkeasyltrøbbel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt