VG > Sport

Søndag, 18 April, 08:37

VG - 24 feb. 21 kl. 21:48

Listhaug og Raja i heftig ordkrig: - Slutt å skyte mot Kurt Nilsen!

Kulturminister Abid Q. Raja kritiserer Frps Sylvi Listhaug for ikke å forstå ringvirkningene av hans støtteordninger, ikke minst etter Kurt Nilsens juleturné-støtte som Listhaug gikk ut mot i VG tidligere i uka..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Abid, Frps Sylvi Listhaug, Kurt Nilsens, Listhaug, VG, Raja, Kurt Nilsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaugog , Rajai , heftig, ordkrig, Sluttå , skyte, mot Kurt Nilsen
VG - 20 feb. 21 kl. 19:20

Listhaug og Raja i coronafeide

Frp-lederkandidat Sylvi Listhaug går i strupen på kulturminister Abid Raja (V): Hun mener han gir for mange corona-millioner til kulturlivet. Raja slår tilbake med Jon Fosse, Ane Dahl Torp, Karpe og Munch..

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:33

Listhaug og Raja i koronafeide

Frps lederkandidat går i stupen på kulturminister Abid Raja (V). Hun mener han gir for mange koronamillioner til kulturlivet, skriver VG. Raja sier til VG at han forsvarer hver eneste krone..

Dagbladet - 19 mars 21 kl. 03:07

Full ordkrig: «En morder»

Det hersker full ordkrig mellom de to statslederne..

NRK - 28 jan. 21 kl. 11:55

Raja lover 350 nye kulturmillioner

Kulturminister Abid Raja lover 350 nye millioner til store kulturarrangementer i juli og august, melder VG. Mandag møter han de største norske festivalene for å konkretisere behovene bransjen har. Raja kaller dette en bunnplanke og et sikkerhetsnett..

NRK - 06 mars 21 kl. 03:12

Raja åpner for større pokerlag

Kulturminister Abid Raja vil øke maksgrensen for pokerlag fra 10 til 20 personer, når koronakrisen er over. På grunn av norske regler har poker-NM blitt arrangert i utlandet, men nå åpner Raja for at mesterskapet kan gå i Norge..

NRK - 04 april 21 kl. 12:53

Raja: – Det er mye bra i vente

Det er mye bra i vente, sier kulturminister Abid Raja. Han sier at det siste halvannet året har vært utrolig krevende, men at det snart blir bedre. Han håper at økt vaksinering vil gjøre det mulig for oss å gjøre alt vi liker å gjøre, om kort tid.

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:15

Listhaug ønsker å bli partileder

Sylvi Listhaug bekrefter at hun ønsker å bli ny leder i Fremskrittspartiet dersom partiet ønsker det. I går sa Siv Jensen at hun gir seg som partileder og ikke stiller til gjenvalg til Stortinget. Jensen sa samtidig at hun mener Listhaug bør overta..

NRK - 19 feb. 21 kl. 10:15

Listhaug motivert for lederjobben

Sylvi Listhaug bekrefter at hun ønsker å bli ny leder i Fremskrittspartiet dersom partiet ønsker det. I går sa Siv Jensen at hun gir seg som partileder og ikke stiller til gjenvalg til Stortinget. Jensen sa samtidig at hun mener Listhaug bør overta..

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:50

Birkedal: Listhaug uten utfordrer

Trond Birkedal som er tidligere leder i Frp, sier at Siv Jensens «kroning» av Sylvi Listhaug som ny partileder vil virke dempende. – Listhaug er den eneste lederkandidaten som tar gjenvalg til Stortinget, og der må en Frp-leder sitte, sier han..

VG - 19 feb. 21 kl. 22:22

Sylvi Listhaug om Sivs beskjed: – Et fullstendig stallsjokk

Siv Jensen tok Sylvi Listhaug med på skogstur for å fortelle at hun skulle gå av – og at hun ville ha Listhaug som sin etterfølger..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Viktig avtale for Norge

Vår sikkerhet er avhengig av et nært og godt samarbeid med USA. Det er en allianse som har tjent Norge godt gjennom mer enn 70 år. I en urolig tid med store sikkerhetspolitiske utfordringer blir forholdet til vår viktigste allierte enda viktigere..

VG - 2 timer siden

Gjert Ingebrigtsen om smittefaren: – Du må tørre å gå i krigen

Gjert Ingebrigtsen (55) angrer i etterpåklokskapens lys ikke på at han sendte sønnene sine til smittebomben inne-EM i Polen. Han mener de må avfinne seg med å måtte reise til Tokyo-OL uten å være covid-19-vaksinert..

VG - 3 timer siden

Skolebyråden om kritikk av spesialundervisning: - Veldig alvorlig

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo tar det for gitt at Utdanningsetaten følger opp kritikken mot spesialundervisningen for noen av de mest utsatte elevene i Osloskolen..

VG - 9 timer siden

Messi tok karrierens 35. tittel: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 0–4) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 9 timer siden

Messi tok karriererens 35. tittel i etterlengtet Barca-triumf: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 4–0) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 9 timer siden

Britney Spears: – Jeg har det absolutt bra

Popstjernen (39) svarer fansen på sin Instagram lørdag og forsikrer at hun både «har det bra» og «er ekstremt lykkelig»..

VG - 10 timer siden

Tsjekkia utviser russere: – Må ha gode grunner

18 ansatte ved den russiske ambassaden i Praha er utvist fra landet. Samtidg er to navngitte russiske agenter etterlyst for en eksplosjon i et tsjekkisk ammunisjonslager i 2014..

VG - 11 timer siden

Leger: – Navalnyj kan dø hvert øyeblikk

Aleksej Navalnyjs helse er kraftig forverret, ifølge leger som frykter for den fengslede russiske regimekritikerens liv..

VG - 11 timer siden

Forfatterne bak AstraZeneca-rapporten legger kortene på bordet: Dette har de fått betalt for

Flere av forfatterne bak rapporten om mistenkte AstraZeneca-bivirkninger opplyste ikke om at de hadde fått penger fra selskaper som også produserer vaksiner. Nå har de snudd, for å fjerne tvil om habilitet..

VG - 12 timer siden

Tuchel-trekk sendte Chelsea til FA-cupfinale: – Veldig stolt

(Chelsea-Manchester City 1–0) Hakim Ziyech (28) har hatt en trøblete debutsesong i Chelsea, men lørdag tok angriperen vare på en sjelden startsjanse fra trener Thomas Tuchel (47) og knuste ett av Manchester Citys fire tittelhåp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt