NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 10:28

NRK - 28 Jan 20 kl. 09:29

Listhaug blir finanspol. talsperson

Nestleder Sylvi Listhaug får jobben som Fremskrittspartiets finanspolitiske talsperson på Stortinget. Per-Willy Amundsen blir justispolitisk talsperson, og partileder Siv Jensen blir parlamentarisk leder i partiet. Det skriver Frp i en pressemelding..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Fremskrittspartiets, Stortinget, Willy Amundsen, Siv Jensen, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaugblir , finanspol, talsperson
P4 - 28 Jan 20 kl. 08:55

Amundsen ny justispolitisk talsperson

Frp bekrefter nå at Sylvi Listhaug blir ny finanspolitisk talsperson for partiet på Stortinget, og Siv Jensen blir parlamentarisk leder. Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson, og tidligere samferdselsminister Jon Georg Dale overtar som partiets talsperson for energi og miljø..

P4 - 27 Jan 20 kl. 19:28

- Listhaug blir finanspolitisk talsperson

- Sylvi Listhaug blir Frps nye finanspolitiske talsperson. Det melder TV 2, som viser til ikke navngitte kilder. Etter at de gikk ut av regjering, jobber Frp nå med å se på hvem som skal bekle ulike posisjoner og verv på Stortinget.

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 20:33

Listhaug blir Frps finanstopp på Stortinget

Fremskrittspartiets nestleder Sylvi Listhaug får den viktige jobben som partiets finanspolitiske talsperson på Stortinget..

NRK - 27 Jan 20 kl. 21:01

Sylvi Listhaug blir Frps finanstopp

Fremskrittspartiets nestleder Sylvi Listhaug får den viktige jobben som partiets finanspolitiske talsperson på Stortinget, etter det NRK erfarer. Det er ventet at Frp-leder Siv Jensen blir partiets parlamentariske leder..

NRK - 12 Feb 20 kl. 09:28

Vil få ned prisene via autopass

Frp krever at regjeringen setter ned billettprisene gjennom autopassordningen. De vil komme med krav i forbindelse med revidert statsbudsjett. – Takstene på fergene skal ned, sier Sylvi Listhaug, nestleder og finanspolitisk talsperson i Frp..

Aftenposten - 28 Jan 20 kl. 09:25

Nå er det klart hvem som får toppjobbene i «nye» Frp på Stortinget

Siv Jensen blir ny parlamentarisk leder for Frps stortingsgruppe, mens Sylvi Listhaug tar over som finanspolitisk talsperson..

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:44

Tajik valgt til finanspolitisk talsperson

Hadia Tajik er nå ny finanspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. Partiet skriver i en pressemelding at det ble bestemt på et gruppemøte i morges. Hun skal selv ha bedt om å få den viktige jobben, en jobb Trond Giske hadde før han trakk seg som nestleder.

Klartale - 04 Oct 19 kl. 09:47

Tajik blir talsperson for finans i Ap

Fredag valgte Arbeiderpartiet Hadia Tajik som ny finanspolitisk talsperson..

NRK - 18 Dec 19 kl. 13:23

– Listhaug er ikke klimafornekter

Flere viser nå til uttalelser Sylvi Listhaug ga til VG om klimaendringer i 2011. Erna Solberg avviser at Listhaug er klimafornekter. – De som lyttet til valgkampen har hørt at hun var var tydelig på at hun mener klimaendringer er menneskeskapte..

NRK - 18 Dec 19 kl. 13:23

Solberg: Listhaug ikke klimanekter

Flere viser nå til uttalelser Sylvi Listhaug ga til VG om klimaendringer i 2011. Erna Solberg avviser at Listhaug er klimafornekter. – De som lyttet til valgkampen har hørt at hun var var tydelig på at hun mener klimaendringer er menneskeskapte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ferjehøyring på Stortinget kl. 11

Staten gir 20 prosent meir til ferjedrift no enn i 2015, ifølge regjeringa. Helge André Njåstad (Frp) trur likevel ferjefylka er underfinansiert: – Det er feil viss ferjefylka må kutta andre tenester, medan staten betaler togtilbodet i andre fylke..

NRK - 15 minutter siden

Abid Raja: –En nasjonalskatt er død

Kulturminister Abid Raja minnes Jahn Teigen som en nasjonalskatt som hele Norge hadde et nært og kjært forhold til. – Takk for ditt fantastiske bidrag til norsk kulturliv, skriver Raja på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Unge flytter fra nord

Én av tre ungdommer i Nord-Norge vurderer å flytte fra landsdelen. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for NRK. Over 15 prosent i alderen 18 til 29 år svarer at de skal flytte, og rundt 15 prosent er usikre på hvor de skal bo de neste årene..

NRK - 45 minutter siden

DIREKTESENDING: Jahn Teigen er død

NRK - 45 minutter siden

Ingen mennesker i skred i Lom

Ingen folk eller biler ble tatt av snøraset på riksveg 15 vest for Lom sentrum i morges. Rv 15 er stengt på stedet. Rasområdet vil bli undersøkt av geolog før rydding av vegen starter.

NRK - 45 minutter siden

– En elsket klovn og entertainer

NRKs kulturkommentator Agnes Moxnes minnes Jahn Teigen som en høyt elsket kunstner med helt spesielle kvaliteter, blant annet en fantastisk stemme og en unik tilstedeværelse og formidllingsevne. Hun minnes ham som en original og komplett artist..

NRK - 45 minutter siden

Kronprinsen til Jan Mayen

Tirsdag drar kronprins Haakon på dagsbesøk til den forblåste øya. Sist gang en fra kongehuset besøkte Jan Mayen, var i 1976 med daværende kronprins Harald. Hensikten er at kronprinsen skal lære om forsvaret som har 14 personer utstasjonert på øya..

NRK - 1 time siden

Conte skylder på sykehusfeil

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte sier at ledelsen ved et sykehus i Nord-Italia er å klandre for utbruddet av koronavirus. Han sier ifølge AP at smittevernregler ikke ble fulgt, men han navngir ikke sykehuset..

NRK - 1 time siden

Jahn Teigen er død

Jahn Teigen døde på Ystad Sykehus i Sverige mandag kveld, 70 år gammel, opplyser manager Trond Lie til NTB. Den folkekjære artisten har de siste årene levd et tilbaketrukket liv. Lie sier at familien er i sorg og ikke ønsker å kommentere dødsfallet..

NRK - 1 time siden

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt