P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 11:10

P4 - 26 jan. 20 kl. 14:22

Listhaug: – Vi har sluppet ut av fengsel

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier hun føler at partiet har sluppet ut av fengsel etter at de gikk ut av regjering.
Frp forlot regjeringen denne uken etter Norge hentet hjem den IS-siktede kvinnen fra Syria.
Listhaug sier til TV2 at Frp har snekret masse grå kompromisser, som har skapt større og større frustrasjon, og at hun gleder seg til å markere det som virkelig er Frps politikk i opposisjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Norge, IS, Syria, TV2, Frp, Frps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: ListhaugVi har , sluppetut av , fengsel
VG - 26 jan. 20 kl. 12:13

Listhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier at hun gleder seg til å kjøre på med ren Frp-politikk fra Stortinget. – Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel, sier hun..

P4 - 28 jan. 20 kl. 13:40

Solberg: - Spesielt av Listhaug å si

- Å sammenligne regjeringexiten som å slippe ut fra fengsel er spesielt. Det sier statsminister Erna Solberg, etter at Frp-nestlederen Sylvi Listhaug uttalte dette til TV2 i går. Solberg skjønner ikke sammenligningen, og sier til Dagbladet at det å få være med å styre et land er en særstilling man bør ha dyp respekt for.

P4 - 03 feb. 20 kl. 15:42

Vedum ut mot Listhaug

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum går hardt ut mot Frps Sylvi Listhaug. Vedum mener uttalelsene om at det å forlate regjeringen føltes som å slippe ut av fengsel, viser forakt for velgerne. Han sier til VG at det å være i regjering er en enorm tillitserklæring.

P4 - 04 feb. 20 kl. 05:55

Frp-toppene slår tilbake mot Vedum

Frp-leder Siv Jensen og nestleder Sylvi Listhaug mener Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum har full panikk. Til VG i går sa han blant annet at Listhaug viser forakt for velgerne, og viste til at hun har uttalt at det å forlate Kongens bord var som å slippe ut av fengsel. Jensen og Listhaug mener Vedum har panikk og opplever sin egen rolle som truet, skriver VG..

VG - 09 jan. 20 kl. 18:00

Siv Renee Eriksen kunne sluppet fengsel: – Burde vært oppdaget tidligere

Den tidligere riksadvokaten sa torsdag at 33 personer hadde sluppet fengselsdom, dersom han var blitt informert i 2017. En av dem er Siv Renee Eriksen..

P4 - 16 okt. 19 kl. 08:43

Listhaug til krig mot hasj

Folkehelseminister Sylvi Listhaug tar nå et oppgjør med bruken av cannabis. Hun mener mange ungdommer har utviklet et naivt forhold til rusmiddelet og viser blant annet til at det har vært en økning av stoffet THC, som øker sjansen for avhengighet og psykiske lidelser. Det bekymrer Listhaug, som nå vil advare unge og foreldre om bruken..

P4 - 27 nov. 19 kl. 19:22

Listhaug reagerer på hets

- Det er helt uakseptabelt at MDGs Lan Marie Berg blir hetset etter at det ble kjent at hun er sykemeldt ut året. Det sier Frps nestleder Sylvi Listhaug til TV2. Flere medier måtte slette Facabook-postene sine om sykemeldingen på grunn av mange ufine kommentarer.

P4 - 08 des. 19 kl. 22:49

Listhaug lover tiltak mot sykehjemsvold

Eldreminister Sylvi Listhaug lover tiltak for å få slutt på vold på sykehjem, men gir ikke en krone ekstra til kommunene. For en uke siden avslørte Aftenposten at det skjedde minst 13.000 voldsepisoder på norske sykehjem i fjor.

NRK - 18 des. 19 kl. 13:23

– Listhaug er ikke klimafornekter

Flere viser nå til uttalelser Sylvi Listhaug ga til VG om klimaendringer i 2011. Erna Solberg avviser at Listhaug er klimafornekter. – De som lyttet til valgkampen har hørt at hun var var tydelig på at hun mener klimaendringer er menneskeskapte..

NRK - 18 des. 19 kl. 13:23

Solberg: Listhaug ikke klimanekter

Flere viser nå til uttalelser Sylvi Listhaug ga til VG om klimaendringer i 2011. Erna Solberg avviser at Listhaug er klimafornekter. – De som lyttet til valgkampen har hørt at hun var var tydelig på at hun mener klimaendringer er menneskeskapte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Tre til sykehus etter amoniakk-lekkasje

Tre personer er sendt til sykehus etter en ammoniakk-lekkasje fra et verft i Tomrefjord. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Nødetatene er på stedet og det blir fortløpende vurdert evakuering..

P4 - 1 time siden

Flere hus i brann i Åndalsnes

Det brenner i flere hus i Åndalsnes. Så langt er det meldt at en person er skadd - uklart hvor alvorlig. En person er ikke gjort rede for.

P4 - 1 time siden

Smittenedgang i Oslo

Det har vært en nedgang i antall knye koronasmittede i Oslo siste døgn. 43 personer testet positivt, mot 52 døgnet før, melder Byrådet..

P4 - 1 time siden

Kan bli forsinkelser i togtrafikken utover dagen

Det kan bli store forsinkelser i togtrafikken utover dagen i dag. Det opplyser pressevakt i BaneNor, Dag Svinsås. En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret har ført til full stopp i togtrafikken.

P4 - 2 timer siden

Korona har ikke endret drikkevaner

Koronapandemien ser ikke ut til å ha endret nordmenns drikkevaner nevneverdig. Flere har uttrykt bekymring for at mange ville la seg friste av mer alkohol, blant annet fordi flere har vært mye mer hjemme enn vanlig. Men nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det ikke har skjedd, forteller seniorrådgiver Elin Skretting-Lunde..

P4 - 2 timer siden

Tror på vaksine om tre måneder

Espen Nakstad tror en vaksine vil være på plass om rundt tre måneder. Flere titall legemiddelselskaper verden over jobber akkurat nå på spreng med å utvikle en koronavaksine, og flere er i den siste fasen. Spørsmålet er når en vaksine blir godkjent til bruk.

P4 - 3 timer siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 3 timer siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 4 timer siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 3 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt