P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 17:05

P4 - 26 Jan 20 kl. 14:22

Listhaug: – Vi har sluppet ut av fengsel

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier hun føler at partiet har sluppet ut av fengsel etter at de gikk ut av regjering.
Frp forlot regjeringen denne uken etter Norge hentet hjem den IS-siktede kvinnen fra Syria.
Listhaug sier til TV2 at Frp har snekret masse grå kompromisser, som har skapt større og større frustrasjon, og at hun gleder seg til å markere det som virkelig er Frps politikk i opposisjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Norge, IS, Syria, TV2, Frp, Frps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: ListhaugVi har , sluppetut av , fengsel
VG - 26 Jan 20 kl. 12:13

Listhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier at hun gleder seg til å kjøre på med ren Frp-politikk fra Stortinget. – Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel, sier hun..

P4 - 03 Feb 20 kl. 15:42

Vedum ut mot Listhaug

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum går hardt ut mot Frps Sylvi Listhaug. Vedum mener uttalelsene om at det å forlate regjeringen føltes som å slippe ut av fengsel, viser forakt for velgerne. Han sier til VG at det å være i regjering er en enorm tillitserklæring.

VG - 09 Jan 20 kl. 18:00

Siv Renee Eriksen kunne sluppet fengsel: – Burde vært oppdaget tidligere

Den tidligere riksadvokaten sa torsdag at 33 personer hadde sluppet fengselsdom, dersom han var blitt informert i 2017. En av dem er Siv Renee Eriksen..

P4 - 04 Feb 20 kl. 05:55

Frp-toppene slår tilbake mot Vedum

Frp-leder Siv Jensen og nestleder Sylvi Listhaug mener Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum har full panikk. Til VG i går sa han blant annet at Listhaug viser forakt for velgerne, og viste til at hun har uttalt at det å forlate Kongens bord var som å slippe ut av fengsel. Jensen og Listhaug mener Vedum har panikk og opplever sin egen rolle som truet, skriver VG..

P4 - 28 Jan 20 kl. 13:40

Solberg: - Spesielt av Listhaug å si

- Å sammenligne regjeringexiten som å slippe ut fra fengsel er spesielt. Det sier statsminister Erna Solberg, etter at Frp-nestlederen Sylvi Listhaug uttalte dette til TV2 i går. Solberg skjønner ikke sammenligningen, og sier til Dagbladet at det å få være med å styre et land er en særstilling man bør ha dyp respekt for.

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:50

Lula har sluppet ut av fengsel

Brasils tidligere presidenten Luiz Inacio Lula da Silva, slapp fredag ut av fengsel etter en dommer bestemte at han skulle løslates. Lula er dømt for korrupsjon og hvitvasking av penger..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 22:32

Brasils ekspresident Lula har blitt sluppet fri fra fengsel

Brasils tidligere president Luiz Inacio Lula da Silva er ute av fengsel etter at en dommer fredag kveld besluttet at han skulle løslates..

P4 - 11 Nov 19 kl. 18:17

IS-kriger pågrepet i Danmark

En IS-kriger ble pågrepet da han landet på København Lufthavn i Danmark i ettermiddag. Den 28 år gamle danske statsborgeren er nettopp sluppet fri fra fengsel i Tyrkia der han var dømt til 4 års fengsel for å ha sluttet seg til terrororganisasjonen IS. Dansk politi opplyser at han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 20:34

Brasils ekspresident Lula har blitt sluppet fri fra fengsel

Brasils tidligere president Luiz Inacio Lula da Silva er ute av fengsel etter at en dommer fredag kveld besluttet at han skulle bli løslatt..

NRK - 18 Dec 19 kl. 13:23

– Listhaug er ikke klimafornekter

Flere viser nå til uttalelser Sylvi Listhaug ga til VG om klimaendringer i 2011. Erna Solberg avviser at Listhaug er klimafornekter. – De som lyttet til valgkampen har hørt at hun var var tydelig på at hun mener klimaendringer er menneskeskapte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Vil gjøre som Danmark for å begrense harryhandelen

Arbeiderpartiet vil se til Danmark for å begrense harryhandelen til Sverige. Danmark har nemlig tatt flere grep som har ført til at deres grensehandel til Tyskland nesten er halvert. Virkemidlene dreier seg i hovedsak om informasjonskampanjer, og om nedsatte avgifter.

P4 - 45 minutter siden

Kvinnelandslag krever millionerstatning

Det amerikanske kvinnelandslaget i fotball krever 615 millioner kroner i erstatning for kjønnsdiskriminering. På kvinnedagen, 8. mars, i fjor ble det kjent at de har saksøkt USAs fotballforbund, men summen har først blitt kjent nå.

P4 - 2 timer siden

Hopprenn

Det ble tysk dobbeltseier i dagens verdenscuprennet i hopp i Rasnov i Romania. Karl Geiger vant foran Stephan Leyhe. Beste nordmann ble Marius Lindvik på 5.

P4 - 1 time siden

Folket gratulerer kongen

Folk sender sine gratulasjoner til Kong Harald i dag. Han fyller nemlig 83 år i dag. Den populære kongen reiser i begynnelsen av mars på tur til Jordan sammen med dronning Sonja.

P4 - 1 time siden

Stengte fjelloverganger og uvær i Sør-Norge

De som skal på vinterferie må være forberedt på at de kan møte både kolonnekjøring og stengte veger. Det sier trafikkoperatør Anniken Island i Vegtrafikksentralen. Det er et kraftig lavtrykk i Nord-Atlanteren som nå er på veg mot Sør-Norge og som slår inn over landet fredag og lørdag..

P4 - 1 time siden

Barnehagebarn funnet i god behold

De fire femåringene som ved halv to-tiden i ettermiddag ble meldt savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus, er funnet. Det var noen av foreldrene som fant barna igjen, ikke langt fra barnehagen - der de hadde stukket av fra uteområdet. Politiet satte inn store ressurser i leteaksjonen, som da endte lykkelig..

P4 - 3 timer siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 2 timer siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 5 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 3 timer siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt