NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:58

NRK - 06 Jul 19 kl. 14:52

Liseberg-karusell evakueres

Lisebergs store berg-og-dal-bane, den såkalte Lisebergbanen, nødstanset og måtte evakueres, melder Aftonbladet. Parksjef Kent Kierdorf sier til avisen at evakueringen var udramatisk, og at passasjerene fikk gå tilbake til stasjonen via en trapp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lisebergbanen, Aftonbladet, Kent Kierdorf

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liseberg-karusell, evakueres
P4 - 07 Aug 19 kl. 20:30

Liseberg-karusell evakueres

En karusell i fornøyelsesparken Liseberg i Gøteborg måtte evakueres i kveld. Grunnen var at berg-og dalbanen Valkyria hadde stanset, ifølge svenske SVT. Passasjerene ble hjulpet ut med hjelp fra de ansatte, og det skal ha skjedd uten dramatikk..

NRK - 07 Aug 19 kl. 19:44

Liseberg-karusell evakueres

I Liseberg fornøyelsespark i Göteborg har berg- og dalbanen Valkyria stanset, skriver SVT. Passasjerene evakueres nå med hjelp fra de ansatte. – Alle er rolige, og vi hadde ansatte raskt på plass, sier attraksjonssjef Daniel Linberg..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 17:37

Tysk fornøyelsespark stenger karusell fordi den så ut som hakekors fra avstand

En tysk fornøyelsespark har stengt en karusell fordi plasseringen av metallarmene på karusellen så ut som et hakekors fra avstand, opplyser en talsmann..

P4 - 30 Nov 19 kl. 20:36

Evakueres fra brann i Moss

Naboer evakueres etter at det brøt ut brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss i kveld. Boligen er overtent, men alle beboere skal være gjort rede for, melder politiet. Det er imidlertid fare for spredning og derfor evakueres alle nærliggende boliger..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 23:31

Hester og mennesker evakueres fra skogbrann i California

Ronald Reagans presidentbibliotek måtte onsdag evakueres da det brøt ut nok en skogbrann sør i California. Delstaten er hardt rammet av skogbranner og både mange hester, andre dyr og mennesker evakueres..

Dagbladet - 04 Jul 19 kl. 05:50

1,1 mill. evakueres: - Ekstremt farlig

Torsdag varsler japanske myndigheter at 1,1 millioner personer evakueres som følge av kraftig nedbør..

NRK - 31 Jan 20 kl. 09:41

15 dansker evakueres

I alt 15 personer med tilknytning til Danmark evakueres fra corona-rammet provins, melder Danmarks Radio. Blant de evakuerte er både menn, kvinner og barn. Myndighetene tror ikke noen av dem er smittet..

NRK - 04 Jul 19 kl. 07:33

Én million evakueres i Japan

På grunn kraftig nedbør evakueres én million japanere fra øyen Kyushu, ifølge japanske myndigheter. Rundt 900 til 1000 millimeter regn har falt siden fredag forrige uke..

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 10:30

Politiet frykter nye ras i Nittedal – 25 hus evakueres

Store deler av Nittedal er uten vann og strøm etter et jordras. 25 hus evakueres..

NRK - 01 Aug 19 kl. 19:29

Britisk småby evakueres

Den britiske småbyen Whaley Bridge evakueres av frykt for at en demning i nærheten skal bryte sammen og oversvømme området. Politiet i Derbyshire sier at innbyggerne er i «betydelig livsfare» og må forlate sine hjem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

OPEC utset krisemøte

OPEC, organisasjonen for land som produserer olje, utset krisemøtet sit til åttande eller niande april, ifølge Reuters. Dei skulle hatt eit nettbasert møte på måndag, men vil gi meir tid så oljeprodusentar kan forhandle om produksjonskutt før møtet..

NRK - 45 minutter siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 1 time siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 1 time siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..

NRK - 2 timer siden

Brudd på arbeidstidsbestemmelsene

Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid åtte ganger i februar. Ifølge etaten skyldes enkelte brudd at ansatte ble satt i karantene i lys av Koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

Irak kaster ut Reuters

Irak kaster ut nyhetsbyrået Reuters, som denne uka skrev at landets myndigheter underslår hvor mange som er smittet av koronaviruset. Ifølge myndighetene var 820 smittet i Irak i går og 54 døde. Reuters meldte dagen før at opptil 9.

NRK - 2 timer siden

Ber alle med midlertidig visum dra

Regjeringen i Australia ber alle som har midlertidig visum og oppholder seg i landet, enten for å jobbe, studere eller på ferie, om å reise hjem så fort som mulig. Årsaken er koronapandemien..

NRK - 2 timer siden

Klessalget har gått ned 80 prosent

Salget av klær har falt med 80 prosent i ukene med strenge koronarestriksjoner, ifølge en kjøpesenterindeks. Indeksen, som utarbeidet av IMAS, dekker totalt 40 kjøpesentre i Norge, skriver Finansavisen..

NRK - 2 timer siden

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt