VG > Sport

Tuesday, 16 October, 03:53

VG - 16 May 18 kl. 09:43

Lineker: - Glem England i VM

Gary Lineker (57) levner ikke England noen sjanse i sommerens fotball-VM..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lineker, England, VM

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lineker, Glem, Englandi VM
P4 - 03 Jul 18 kl. 21:18

England slo ut Colombia

Eric Dier ble helten for England, med den avgjørende scoringen i straffesparkkonkurransen mot Colombia i kveld. Det sto 1-1 etter ordinær tid, og ekstraomganger i åttedelsfinalen, og kampen måtte derfor avgjøres på straffer. Der bommet Colombia to ganger, og England bare på én.

P4 - 11 Jun 18 kl. 16:44

England øver på straffer før VM

England trener ekstra på straffespark foran fotball-VM som starter på torsdag. Kaptein Harry Kane sier til Sky Sports at de vil gjøre det de kan for at de ikke nok en gang skal ryke ut etter straffesparkkonkurranse. England har siden 1990 røket ut av mesterskap etter straffekonk hele seks ganger..

VG - 06 Jul 18 kl. 11:26

En tap-tap-situasjon

I England finnes mennesker som håper på et endelig punktum i lørdagens kvartfinale. For dem er det er best å bli ferdig med det. Vold i nære relasjoner øker i England under fotball-VM.

VG - 19 Jun 18 kl. 00:17

Hollywood bør følge med på England

(Tunisia - England 1–2) England vinner ikke VM, men skulle det skje bør Hollywood være klar..

VG - 28 Jun 18 kl. 21:50

England tapte gruppefinalen mot Belgia

KALININGRAD (VG) (England-Belgia 0–1) Adnan Januzaj (23) fikset seieren for et belgisk lag som dermed både vant kampen mot England og gruppe G i VM..

Dagbladet - 16 Jul 18 kl. 02:00

NY Times: Russisk etterretningstjeneste kan stå bak nervegiftangrep i England

Den russiske, militære etterretningstjenesten som skal ha blandet seg inn i USAs presidentvalg i 2016, kan ha stått bak et av nervegassangrepene i England..

VG - 03 Jul 18 kl. 22:55

England brøt straffeforbannelsen - møter Sverige i kvartfinalen

MOSKVA/OSLO (Colombia – England 1–1, 3–4 på straffer) Det måtte straffer til for å avgjøre Sveriges motstander i VM-kvartfinalen, og endelig klarte England å vinne en straffesparkkonkurranse i et verdensmesterskap..

VG - 02 Jun 18 kl. 20:14

Analyse: Derfor bør Southgate være bekymret

(England-Nigeria 2–1) I England har de et uttrykk som heter «A game of two halves». Det passer godt på kampen mot Nigeria. Det bør ikke fortsette inn i VM, da kommer ikke England langt..

VG - 04 Apr 18 kl. 20:16

Storesøster Grete Wara: Ikke glem Finnmark, Mikkel

Grete Wara (60) fra Vadsø har ett viktig råd til lillebror og ny justisminister Tor Mikkel: Ikke glem å jobbe for Finnmark, sier storesøster Wara til den nye Frp-statsråden..

VG - 24 Jun 18 kl. 19:44

Gruppeseier kan gi tøffere VM-vei for England: – Vi vil vinne!

NIZJNIJ NOVGOROD (VG) (England-Panama 6–1) Eksperter antyder at det ikke lønner seg å vinne VM-gruppen for England. Landslagssjef Gareth Southgate og kompani er ikke enig – før thrilleravslutningen i gruppe G..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Northug i ny bok: Fikk så mange dametilbud at ingenting ble spennende lenger

Petter Northug (32) gikk fra å leve et isolert liv og nærmest ha utviklet en sosial angst, til å bli overøst med dametilbud på byen etter VM i Holmenkollen. Det forteller skistjernen i sin ferske selvbiografi..

VG - 5 timer siden

Sterling-dobbel da England slo Spania: – Klart det har vært frustrerende

(Spania–England 2–3) Tre frekke scoringer og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 5 timer siden

England med knusende seier borte mot Spania

(Spania - England 2–3) Tre frekke scoringer, og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 5 timer siden

Ny nedtur for Island – 13 kamper uten seier

(Island – Sveits 1–2) De ble hyllet av en hel fotballverden. Men nå er det krise for heltene fra Island..

VG - 6 timer siden

Northug i ny bok: Dette husker han fra fyllekjøringen

«Hodet mitt kastes framover, smeller inn i rattet og frontruta, alt blir svart. Men heller ikke det kan jeg huske. Jeg vet det fordi de senere fant deler av luggen min sittende fast i frontruta»..

VG - 9 timer siden

Carlsen i shortstrøbbel – forspranget til Caruana skrumper

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet. I partiet ble han attpåtil tvunget til å bytte fra shorts til langbukse..

VG - 7 timer siden

Østberg er den eneste som tør å trene med Therese Johaug over tid

KVITFJELL (VG) Tidligere landslagstrener Roar Hjelmeset advarte Ingvild Flugstad Østberg (27) mot å reise på treningsturer med Therese Johaug (30)..

VG - 7 timer siden

Den viktigste kampen på tre år

ULLEVAAL/STORO (VG) Det mangler én måned på tre år siden Norge spilte en viktigere landskamp for herrer enn den som spilles på Ullevaal stadion tirsdag kveld..

VG - 9 timer siden

Carlsens forsprang skrumper: – Ubehagelig press

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet..

VG - 10 timer siden

USAs antidopingsjef «sjokkert» over IOCs stillhet etter mobbeanklager

Beckie Scott, som tidligere var medlem av utøverkomiteen til verdens antidopingbyrå (WADA), hevdet fredag at hun har opplevd «bøllete» og «umyndiggjørende» oppførsel fra WADA-ledelsen. Nå får den internasjonale olympiske komité (IOC) refs for sin unnfallenhet i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt