VG > Sport

Sunday, 20 January, 22:30

VG - 16 May 18 kl. 09:43

Lineker: - Glem England i VM

Gary Lineker (57) levner ikke England noen sjanse i sommerens fotball-VM..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lineker, England, VM

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lineker, Glem, Englandi VM
P4 - 03 Jul 18 kl. 21:18

England slo ut Colombia

Eric Dier ble helten for England, med den avgjørende scoringen i straffesparkkonkurransen mot Colombia i kveld. Det sto 1-1 etter ordinær tid, og ekstraomganger i åttedelsfinalen, og kampen måtte derfor avgjøres på straffer. Der bommet Colombia to ganger, og England bare på én.

P4 - 11 Jun 18 kl. 16:44

England øver på straffer før VM

England trener ekstra på straffespark foran fotball-VM som starter på torsdag. Kaptein Harry Kane sier til Sky Sports at de vil gjøre det de kan for at de ikke nok en gang skal ryke ut etter straffesparkkonkurranse. England har siden 1990 røket ut av mesterskap etter straffekonk hele seks ganger..

VG - 06 Jul 18 kl. 11:26

En tap-tap-situasjon

I England finnes mennesker som håper på et endelig punktum i lørdagens kvartfinale. For dem er det er best å bli ferdig med det. Vold i nære relasjoner øker i England under fotball-VM.

VG - 19 Jun 18 kl. 00:17

Hollywood bør følge med på England

(Tunisia - England 1–2) England vinner ikke VM, men skulle det skje bør Hollywood være klar..

VG - 28 Jun 18 kl. 21:50

England tapte gruppefinalen mot Belgia

KALININGRAD (VG) (England-Belgia 0–1) Adnan Januzaj (23) fikset seieren for et belgisk lag som dermed både vant kampen mot England og gruppe G i VM..

VG - 15 Nov 18 kl. 22:44

Alt gikk veien for England

(Kroatia − Spania 3-2) (England − USA 3-0, pågår) Mens Kroatia slo Spania i Nations League, ser England ut til å vinne i Wayne Rooneys avskjedskamp mot USA..

Dagbladet - 16 Jul 18 kl. 02:00

NY Times: Russisk etterretningstjeneste kan stå bak nervegiftangrep i England

Den russiske, militære etterretningstjenesten som skal ha blandet seg inn i USAs presidentvalg i 2016, kan ha stått bak et av nervegassangrepene i England..

VG - 03 Jul 18 kl. 22:55

England brøt straffeforbannelsen - møter Sverige i kvartfinalen

MOSKVA/OSLO (Colombia – England 1–1, 3–4 på straffer) Det måtte straffer til for å avgjøre Sveriges motstander i VM-kvartfinalen, og endelig klarte England å vinne en straffesparkkonkurranse i et verdensmesterskap..

VG - 02 Jun 18 kl. 20:14

Analyse: Derfor bør Southgate være bekymret

(England-Nigeria 2–1) I England har de et uttrykk som heter «A game of two halves». Det passer godt på kampen mot Nigeria. Det bør ikke fortsette inn i VM, da kommer ikke England langt..

VG - 04 Apr 18 kl. 20:16

Storesøster Grete Wara: Ikke glem Finnmark, Mikkel

Grete Wara (60) fra Vadsø har ett viktig råd til lillebror og ny justisminister Tor Mikkel: Ikke glem å jobbe for Finnmark, sier storesøster Wara til den nye Frp-statsråden..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Sagosen og Rød førte an til norsk seier - men nå venter Sverige

HERNING (VG) (Norge-Egypt 32–28) Sander Sagosen (23) var tilbake etter skuffelsen mot Danmark og Magnus Abelvik Rød (21) kom inn og storspilte da Egypt ble slått. Men mandag venter en atskillig vanskeligere oppgave: Sverige..

VG - 30 minutter siden

Norge slo tilbake - men nå venter Sverige

HERNING (VG) (Norge-Egypt 32–28) Sander Sagosen (23) var tilbake etter skuffelsen mot Danmark og Magnus Abelvik Rød (21) kom inn og storspilte da Egypt ble slått. Men mandag venter en atskillig vanskeligere oppgave: Sverige..

VG - 30 minutter siden

VG-børsen: Abelvik Rød grep sjansen og scoret 10

HERNING (VG) (Norge-Egypt 32–28) Han var en av tre nye spillere som fikk sjansen fra start. Magnus Abelvik Rød scoret 10 mål og belønnes med 9 poeng på VG-børsen..

VG - 2 timer siden

Skistad om skiforbundets offentliggjøring av hormonbehandling: – Trist

Søndag kunne Kristine Stavås Skistad (19) kunne juble for junior-VM-gull. Etterpå fortalte skitalentet at hun ikke er glad for at hormonbehandlingen hennes ble offentliggjort av Norges Skiforbund..

VG - 2 timer siden

Skistad ut mot skiforbundets offentliggjøring av hormonbehandling: – Helt tragisk

Søndag kunne Kristine Stavås Skistad (19) kunne juble for junior-VM-gull. Etterpå fortalte skitalentet at hun ikke er glad for at hormonbehandlingen hennes ble offentliggjort av Norges skiforbund..

VG - 2 timer siden

Alexander Sørloth matchvinner i Gent-debuten

(Gent-Anderlecht 1–0) Alexander Sørloth (23) ble den store helten i sin første kamp for Gent..

VG - 3 timer siden

Vålerenga vant toppkampen foran rekordstort publikum

(Storhamar-Vålerenga 2–4) Aldri før har flere tilskuere møtt opp til seriekamp i CC Amfi. De fleste dro skuffet hjem etter storkampen..

VG - 3 timer siden

En annen Harry reddet Tottenham da Llorente bommet

(Fulham-Tottenham 1–2) Når Harry Kane og Heung-min Son er borte, Fernando Llorente ikke lykkes og Dele Alli blir skadet - da klyver en annen Harry, Winks til etternavn, fram og gir Tottenham tre viktige poeng - med kampens siste berøring..

VG - 4 timer siden

Stöckl advarer mot å ta av etter hoppopptur: – Jobben slutter aldri

Etter tre renn uten noen på pallen fikk de norske hopperne en opptur søndag. Robert Johansson tok andreplassen foran hoppgale polakker i Zakopane. Men landslagssjef Alexander Stöckl advarer mot å tro at problemene er løst..

VG - 9 timer siden

Roger Federer slått ut av 20 år gammel sensasjon: - En kjempebombe

Husk navnet Stefanos Tsitsipas. Han har nemlig slått ut regjerende mester, 20 ganger Grand Slam-mester og kanskje tidenes beste idrettsutøver Roger Federer (37) fra åttedelsfinalen i Australian Open..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt