VG > Sport

Monday, 20 August, 05:17

VG - 16 May 18 kl. 09:43

Lineker: - Glem England i VM

Gary Lineker (57) levner ikke England noen sjanse i sommerens fotball-VM..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lineker, England, VM

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lineker, Glem, Englandi VM
P4 - 03 Jul 18 kl. 21:18

England slo ut Colombia

Eric Dier ble helten for England, med den avgjørende scoringen i straffesparkkonkurransen mot Colombia i kveld. Det sto 1-1 etter ordinær tid, og ekstraomganger i åttedelsfinalen, og kampen måtte derfor avgjøres på straffer. Der bommet Colombia to ganger, og England bare på én.

P4 - 11 Jun 18 kl. 16:44

England øver på straffer før VM

England trener ekstra på straffespark foran fotball-VM som starter på torsdag. Kaptein Harry Kane sier til Sky Sports at de vil gjøre det de kan for at de ikke nok en gang skal ryke ut etter straffesparkkonkurranse. England har siden 1990 røket ut av mesterskap etter straffekonk hele seks ganger..

VG - 06 Jul 18 kl. 11:26

En tap-tap-situasjon

I England finnes mennesker som håper på et endelig punktum i lørdagens kvartfinale. For dem er det er best å bli ferdig med det. Vold i nære relasjoner øker i England under fotball-VM.

VG - 19 Jun 18 kl. 00:17

Hollywood bør følge med på England

(Tunisia - England 1–2) England vinner ikke VM, men skulle det skje bør Hollywood være klar..

VG - 28 Jun 18 kl. 21:50

England tapte gruppefinalen mot Belgia

KALININGRAD (VG) (England-Belgia 0–1) Adnan Januzaj (23) fikset seieren for et belgisk lag som dermed både vant kampen mot England og gruppe G i VM..

Dagbladet - 16 Jul 18 kl. 02:00

NY Times: Russisk etterretningstjeneste kan stå bak nervegiftangrep i England

Den russiske, militære etterretningstjenesten som skal ha blandet seg inn i USAs presidentvalg i 2016, kan ha stått bak et av nervegassangrepene i England..

VG - 03 Jul 18 kl. 22:55

England brøt straffeforbannelsen - møter Sverige i kvartfinalen

MOSKVA/OSLO (Colombia – England 1–1, 3–4 på straffer) Det måtte straffer til for å avgjøre Sveriges motstander i VM-kvartfinalen, og endelig klarte England å vinne en straffesparkkonkurranse i et verdensmesterskap..

VG - 02 Jun 18 kl. 20:14

Analyse: Derfor bør Southgate være bekymret

(England-Nigeria 2–1) I England har de et uttrykk som heter «A game of two halves». Det passer godt på kampen mot Nigeria. Det bør ikke fortsette inn i VM, da kommer ikke England langt..

VG - 04 Apr 18 kl. 20:16

Storesøster Grete Wara: Ikke glem Finnmark, Mikkel

Grete Wara (60) fra Vadsø har ett viktig råd til lillebror og ny justisminister Tor Mikkel: Ikke glem å jobbe for Finnmark, sier storesøster Wara til den nye Frp-statsråden..

VG - 24 Jun 18 kl. 19:44

Gruppeseier kan gi tøffere VM-vei for England: – Vi vil vinne!

NIZJNIJ NOVGOROD (VG) (England-Panama 6–1) Eksperter antyder at det ikke lønner seg å vinne VM-gruppen for England. Landslagssjef Gareth Southgate og kompani er ikke enig – før thrilleravslutningen i gruppe G..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Carlsen vant maratonparti : – Magnus terminator!

(Magnus Carlsen-Sergej Karjakin 1–0) I seks og en halv time levde Sergej Karjakin (28) opp til tilnavnet forsvarsministeren. Så gjorde han tabben som gjorde at Magnus Carlsen (27) på magisk vis vant maratonpartiet..

VG - 4 timer siden

Viktor Hovland vant verdens største amatørturnering i golf

Det 20 år gamle golftalentet kronet en historisk helg med en dominerende finaleseier over Devon Bling..

VG - 9 timer siden

Deumeland skrevet ut av sykehuset: - Det går bra

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Start-keeper Jonas Deumeland ble fraktet med ambulanse til sykehus i Drammen etter et sammenstøt med en lagkamerat. Søndag kveld ble han skrevet ut..

VG - 5 timer siden

Bale scoret i serieåpningen da Real Madrid vant

(Real Madrid - Getafe 2–0) En ny Real Madrid-æra ble sparket igang, for første gang på ni år uten Cristiano Ronaldo. Mot Getafe var det derimot få som hadde grunn til å savne portugiseren..

VG - 7 timer siden

Syndebukken nektet å snakke med pressen: – Ikke i dag

VALLE (VG) (Vålerenga - Tromsø 3–0) Mushaga Bakenga bommet på en gedigen sjanse og kunne utlignet for Tromsø. I stedet ble det 3–0-tap, og spissen var så skuffet at han ikke ville snakke med pressen etter kampen..

VG - 6 timer siden

Helland mener RBK hadde blitt «totalslaktet» for Brann-kjøp

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Rosenborg 0–2) Kritikerne hevder RBK ikke har kommet styrket ut av overgangsvinduet, men sommersigneringen Issam Jebali (26) markerte seg på første forsøk..

VG - 7 timer siden

Vålerenga banket Tromsø og vant for første gang siden mai

VALLE (VG) (Vålerenga - Tromsø 1–0) En tidlig scoring fra Bård Finne og to scoringer på tampen av Magnus Grødem og Peter Godly Michael ble avgjørende da Vålerenga endelig endte sin lange rekke uten seier i Eliteserien..

VG - 9 timer siden

Godset-legen om Deumeland: – Han hadde ingen lammelser

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Start-keeper Jonas Deumeland ble fraktet med ambulanse til sykehus i Drammen etter et sammenstøt med en lagkamerat. Strømsgodsets lege er optimistisk for målvaktens helse..

VG - 9 timer siden

Njie i gledesrus mot Molde: – Jeg husker ingenting

NADDERUD (VG) (Stabæk – Molde 3–1) Moussa Njie (22) syntes det var så gøy å spille på Nadderud igjen at han ikke husker noe fra de første minuttene av kampen..

VG - 9 timer siden

Start-keeper Deumeland til sykehus: – Fotballen blir veldig lite viktig

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Med få minutter igjen av kampen, ble Start-keeper Jonas Deumeland liggende nede etter en kollisjon. Kampen ble stoppet i 20 minutter før målvakten ble fraktet ut på båre og til sykehus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt