P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:19

P4 - 20 Jun 19 kl. 18:14

Lindén ville ikke svare om drap

Makaveli Lindén som har erkjent drapet på Heikki Bjørklund Paltto i Oslo i fjor nekter å forklare seg om et drap i Belgia.
Den svenske statsborgeren er mistenkt for drapet på en 58 år gammel kvinne som skal ha skjedd mens han var på flukt fra norsk politi.
Belgisk påtalemyndighet har vært i Norge for å avhøre ham, men Lindéns forsvarer sier til VG at han ikke ønsker å forklare seg om den saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Lindén, Heikki Bjørklund Paltto, Oslo, Belgia, Norge, Lindéns, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lindénville , ikke, svareom , drap
VG - 20 Jun 19 kl. 17:19

Makaveli Lindén ville ikke svare på spørsmål om drapet på Johanna (58)

Denne uken var belgisk påtalemyndighet i Norge under nye avhør av Makaveli Lindén (20). De fikk ikke svarene de håpet på..

NRK - 10 Apr 19 kl. 13:38

Lindén fengslet i fire uker

Makaveli Lindén blir varetektsfengslet i fire uker, fem til 8. mai. Lindén erkjenner å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstua i oktober og godtar fengslingen..

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:21

Lindén utleveres i mars

Makaveli Lindén blir utlevert til Norge i mars, opplyser den franske påtalemyndigheten NRK. Lindén ble pågrepet i Dijon i slutten av oktober i fjor, etter å ha blitt siktet for å ha drept 24 år gamle Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen..

Klartale - 21 Jun 19 kl. 10:36

Skal sjekke psyken til Makaveli Lindén

Psykiatere skal sjekke psyken til Makaveli Lindén. Han er siktet for drap..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 18:02

Kvinnen kontaktet politiet om konflikt - nå er eksmannen siktet for drap

Politiet vil ikke svare på om mannen var ilagt besøksforbud..

NRK - 06 May 19 kl. 02:49

– USA klare til å svare på angrep

USAs sikkerhetsrdgiver, John Bolton, sier landet ikke er ute etter krig, men at de er helt forberedt på å svare på angrep fra Iran..

Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 02:52

Nær Trump-medarbeider nektet å svare 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president..

P4 - 08 May 19 kl. 11:21

Lindén fengslet i fire nye uker

Makaveli Lindén som er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto på Majorstua i Oslo i fjor er varetektsfengslet i fire nye uker. Den svenske statsborgeren samtykket til fengslingen og møtte ikke i retten. 20-åringen har erkjent drapet på Paltto og et væpnet ran..

Dagbladet - 10 Apr 19 kl. 15:25

Fem måneders taushet. Nå vil Belgia ha svar

Makaveli Lindén er i tillegg til drapssiktelsen i Norge mistenkt for drap i Belgia. Nå vil belgisk politi komme til Norge..

VG - 22 Jun 19 kl. 16:27

Linda Medalen om Norges nedgang: – Vi satser ikke tidlig nok på talentene

For 24 år siden vant Linda Medalen (54) og Norge VM-gull. Siden har ikke fotballjentene tatt VM-medalje. Den tidligere landslagsspissen har foran åttedelsfinalen mot Australia klare meninger om årsaken til nedgangen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 4 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 4 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 5 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 6 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 6 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 6 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 6 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 7 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt