P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 17:14

P4 - 20 Jun 19 kl. 18:14

Lindén ville ikke svare om drap

Makaveli Lindén som har erkjent drapet på Heikki Bjørklund Paltto i Oslo i fjor nekter å forklare seg om et drap i Belgia.
Den svenske statsborgeren er mistenkt for drapet på en 58 år gammel kvinne som skal ha skjedd mens han var på flukt fra norsk politi.
Belgisk påtalemyndighet har vært i Norge for å avhøre ham, men Lindéns forsvarer sier til VG at han ikke ønsker å forklare seg om den saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Lindén, Heikki Bjørklund Paltto, Oslo, Belgia, Norge, Lindéns, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lindénville , ikke, svareom , drap
VG - 20 Jun 19 kl. 17:19

Makaveli Lindén ville ikke svare på spørsmål om drapet på Johanna (58)

Denne uken var belgisk påtalemyndighet i Norge under nye avhør av Makaveli Lindén (20). De fikk ikke svarene de håpet på..

NRK - 20 Aug 19 kl. 07:08

Lindén truet fengselsansatt

Drapssiktede Makaveli Lindén skal før sommeren ha framsatt trusler mot en fengselsansatt i Ila fengsel, skriver Dagbladet. – Det er blitt opprettet sak, men Lindén er ikke blitt avhørt om hendelsen, sier politiadvokat Christian Hatlo til avisen..

P4 - 20 Aug 19 kl. 07:24

Lindén skal ha truet fengselsansatt

Drapssiktede Makaveli Lindén skal ha truet en ansatt på Ila fengsel før sommeren. Det skriver Dagbladet. Det er opprettet sak, men han er ikke avhørt om hendelsen, ifølge avisen.

P4 - 28 Aug 19 kl. 11:37

Forlenget varetekt for Lindén

Drapssiktede Makaveli Lindén er varetektsfengslet i åtte nye uker. Lindén er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto på Majorstua i Oslo i oktober i fjor. Han skal overføres til Trondheim for tvungen psykiatrisk observasjon i september for å avgjøre om han er strafferettslig tilregnelig..

P4 - 20 Aug 19 kl. 11:13

Lindén til tvungen observasjon

Den drapssiktede Makaveli Lindén skal overføres til Trondheim for tvungen psykiatrisk observasjon i september. Ifølge Dagbladet skal sakkyndige vurdere ham i fire til seks uker for å avgjøre om han er strafferettslig tilregnelig. Tidligere i dag ble det kjent at Lindén skal ha truet en ansatt på Ila fengsel før sommeren.

NRK - 10 Apr 19 kl. 13:38

Lindén fengslet i fire uker

Makaveli Lindén blir varetektsfengslet i fire uker, fem til 8. mai. Lindén erkjenner å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstua i oktober og godtar fengslingen..

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:21

Lindén utleveres i mars

Makaveli Lindén blir utlevert til Norge i mars, opplyser den franske påtalemyndigheten NRK. Lindén ble pågrepet i Dijon i slutten av oktober i fjor, etter å ha blitt siktet for å ha drept 24 år gamle Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen..

Klartale - 21 Jun 19 kl. 10:36

Skal sjekke psyken til Makaveli Lindén

Psykiatere skal sjekke psyken til Makaveli Lindén. Han er siktet for drap..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 18:02

Kvinnen kontaktet politiet om konflikt - nå er eksmannen siktet for drap

Politiet vil ikke svare på om mannen var ilagt besøksforbud..

NRK - 28 Aug 19 kl. 11:28

Forlenger varetekt for Lindén

Makaveli Lindén varetektsfengsles i åtte nye uker, har Oslo tingrett bestemt. Han er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto, og skal nå gjennom tvungen observasjon fordi han ikke samarbeider med rettspsykiaterne som skal vurdere tilregnelighet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

- Vil gi færre jobber

SVs alternative budsjett som ble lagt fram i dag er en oppskrift på færre jobber. Det mener Høyre. Partiet reagerer på at SV vil øke skattene på norske arbeidsplasser og smøre dette tynt utover.

P4 - 10 minutter siden

66 skadet i Hongkong

Minst 66 personer har blitt skadet i demonstrasjonene i Hongkong i dag og har fått behandling av helsepersonell. Det melder CNN. Seks personer har blitt kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

P4 - 1 time siden

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..

P4 - 1 time siden

Veireno-sak til Høyesterett

Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven skal nå behandles av Høyesterett. Det melder NRK. Sjefen for søppelselskapet VEireno, Jonny Enger, ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel i Borgarting lagmansrett etter at de ansatte måtte jobbe altfor mye under søppelkrisen i Oslo 2017..

P4 - 45 minutter siden

Stor tro på mindre stress og press

Elevorganisasjonen har tro på mindre stress og press med de nye læreplanene. Det sier leder Alida de Lange D'Agostino. I dag la Regjeringen frem over 40 nye læreplaner for grunnskolen og videregående skole.

P4 - 30 minutter siden

Folk kaster mye rart i do

Kaster du våtservietter og Q-tips i do, kan de ende opp på en strand nær deg. Mye av søpla som plukkes fra strendene kommer fra nemlig fra toalettet. Folk kaster også blant annet snus, tamponger og kondomer i do.

P4 - 1 time siden

Ønsker rask opprydning i NAV-saken

Domstolene må ta sin del av ansvaret for NAV-skandalen. Det slo styret i domstoladminsitrasjonen fast i et styremøte i dag. Mellom 50 og 80 personer har blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 1 time siden

Oppretter straffesak etter evakuering

Politiet oppretter straffesak etter at rundt 200 elever fikk pustebesvær ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold i ettermiddag. Hele skolen måtte evakueres, og politiet mistenker at noen har spredd CS-gass gjennom ventilasjonsanlegget..

P4 - 1 time siden

Mor til siktet som ble drept

Politiet bekrefter nå at kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo forrige uke er moren til kvinnen som er siktet for drap. Det melder VG. Den 36 år gamle kvinnen har knyttet seg til drapshandlingen.

P4 - 3 timer siden

19 års fengsel for drap

En 54 år gammel mann er dømt til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona og forlatt sin ett år gamle datter alene med sin døde mor på Notodden i fjor. Det melder NRK. Straffen i Agder Lagmannsrett er den samme som han fikk i Aust-Telemark tingrett.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt