VG > Sport

Monday, 16 December, 05:36

VG - 09 Oct 19 kl. 21:24

Lila Moss i sin mors fotspor

Kate Moss’ 17 år gamle datter jager en modellkarriere..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lila, Mossi sin , mors, fotspor
P4 - 24 Oct 19 kl. 08:23

Knivstikking i Moss

En mann i 50-årene er knivstukket i Moss nå i morgentimene. Mannen var ved bevissthet, men skadeomfanget er ukjent, skriver Moss Avis. Bevæpnet politi leter nå etter flere gjerningspersoner..

VG - 27 Sep 19 kl. 13:04

Her går prins Harry i mamma Dianas fotspor

Bildene av prinsesse Diana som går gjennom et ryddet landminefelt i Angola ble nærmest ikoniske. Fredag gikk prins Harry bokstavelig talt i morens fotspor 22 år etter..

NRK - 25 Sep 19 kl. 13:23

Moss ble årets sentrum

Moss ble i dag kåret til «årets sentrum i Norge» 2019. Moss konkurrerte mot Tønsberg og Porsgrunn og prisen har bare blitt delt ut to ganger tidligere. Utmerkelsen er ment til å belønne kommuner som har jobbet med tiltak for å vitalisere sentrum..

NRK - 24 Oct 19 kl. 08:01

Knivstikking i Moss

Bevæpnet politi leter etter en eller flere gjerningsmenn etter knivstikking i Moss. En mann i 50-årene er sendt til sykehus etter å ha blitt angrepet i leiligheten sin, melder Moss Avis. Mannen var ved bevissthet, men skadeomfanget er ukjent..

VG - 06 Sep 19 kl. 12:36

Teateranmeldelse «Min briljante venninne»: – Forrykende Ferrante

Elena Ferrantes forrykende fortelling om Lila og Elena er blitt en røff, humoristisk og energisk forestilling på Oslo Nye Teater..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 20:34

53 svømmere plukket opp av redningsskøyte mellom Moss og Horten

Svømmeturen ble dramatisk for 53 av dem som deltok på arrangementet Open Water Horten-Moss i helgen. Redningsselskapet er kritisk til sikkerheten..

NRK - 21 Jul 19 kl. 16:14

E6 ved Moss var stengt sørover

Trafikken på E6 ved Moss var stengt i sørgående retning etter en ulykke mellom en bil og en campingvogn, skriver politiet på Twitter. Veien er nå åpnet igjen..

NRK - 27 Nov 19 kl. 21:42

Mann (30) erkjenner drap i Moss

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløy i Moss erkjenner drapet. Det opplyser politiet til NRK..

NRK - 10 Sep 19 kl. 22:05

Intensjonsavtale i Moss

I Moss har Ap, SV, Rødt, MDG, Sp og KrF inngått en intensjonsavtale, hvor de forplikter å prøve å jobbe fram en felles plattform. I avtalen vil nåværende ordfører Hanne Tollerud (Ap) fortsette, og Tor Petter Ekroll (SP) går inn som varaordfører..

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:48

Opphevet sjikane-dom

Lagmannsretten har opphevet en dom fra Moss tingrett på grunn av saksbehandlingsfeil. I tingretten ble en mann fra Moss dømt til sju måneders fengsel for å ha truet og sjikanert sin nabo i flere år. Nå har retten bestemt at saken må behandles igjen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Innbrudd i gullsmed – flere smykker stjålet

Diamantringer, gullkjeder og gullringer ble stjålet fra en gullsmedforretning i Porsgrunn sentrum natt til mandag..

VG - 2 timer siden

Hallmark trakk reklame som viste homofilt bryllup

Selskapet begrunner avgjørelsen med at de ikke vil skape kontroverser. – Er det ikke snart 2020? spør talkshow-vert Ellen DeGeneres..

VG - 4 timer siden

Kims «julegave» til Trump: – Engstelig for en skikkelig provokasjon

Atomprøvesprenginger, raketter eller cyberangrep: Kim Jong-uns julegave til Donald Trump vil neppe passe under juletreet. Den nordkoreanske lederen vil gjøre noe han ikke har gjort før, mener forsker..

VG - 11 timer siden

Ingen bruddskader for Markeng – nye undersøkelser i Norge

Unggutten Thomas Aasen Markeng (19) fikk plutselig en voldsom og illevarslende vridning i kneet etter landingen i sitt første hopp i Klingenthal. Ifølge sportssjef Clas Brede Bråthen har unggutten ikke pådratt seg bruddskader..

VG - 11 timer siden

Solskjær til VG om Haaland: – Han vet hva han skal gjøre

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) holder kortene tett til brystet etter spørsmål om turen til Salzburg..

VG - 11 timer siden

Youtube-stjernen PewDiePie tar pause

– Jeg føler meg veldig sliten, sier den svenske Youtube-superstjernen Pewdiepie om bakgrunnen for at han nå vil ta en pause..

VG - 11 timer siden

Lindvik tok 3. plass – Norge sterkt preget etter stygt fall

Unggutten Thomas Aasen Markeng (19) fikk plutselig en voldsom og illevarslende vridning i kneet etter landingen i sitt første hopp i Klingenthal. Marius Lindvik (21) presterte karrierebeste med 3. plass..

VG - 11 timer siden

Herrem tok til tårene etter tøft år: – Jeg er stolt

KUMAMOTO (VG) For ti måneder siden mistet hun sin viktigste støttespiller. Søndag ble Camilla Herrem (33) tatt ut på VMs All Star-lag som beste venstrekant. Det betydde mye etter et tøft år..

VG - 12 timer siden

Unggutt reddet Manchester United etter omstridt selvmål: – Helt uforståelig

MANCHESTER/OSLO (VG) (Manchester United - Everton 1–1) Et komisk selvmål fra Victor Lindelöf (25) skapte trøbbel for Manchester United, men Mason Greenwood (18) reddet Ole Gunnar Solskjær (46) fra tap..

VG - 12 timer siden

Unggutt reddet Manchester United etter omstridt selvmål: – Klar dommerfeil

MANCHESTER/OSLO (Manchester United - Everton 1–1) Et komisk selvmål fra Victor Lindelöf (25) skapte trøbbel for Manchester United, men Mason Greenwood (18) reddet Ole Gunnar Solskjær (46)..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt