VG > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 07:57

VG - 24 nov. 20 kl. 19:54

Likevel munnbind i Kristiansand: – Endelig sett og hørt

Fra i dag vil ansatte i hjemmetjenesten og på omsorgssentre i Kristiansand bære munnbind: – Det er en eneste, stor lettelse, sier Hanna Aase (37)..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansand, Hanna Aase

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Likevel, munnbindi , Kristiansand, Endelig, settog , hørt
NRK - 24 nov. 20 kl. 10:18

Anbefaler påbud om munnbind i taxi

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet anbefaler at passasjerer og sjåfører i taxier bruker munnbind over hele landet. Målet er å hindre koronasmitte. Oslo påbød munnbind i taxier for to uker siden, og flere kommuner rundt Oslo fulgte opp..

NRK - 29 nov. 20 kl. 23:41

Svenske leger krever munnbind

Sykehusleger i Stockholm krever munnbind i butikker under julehandelen. Begrens antall kunder i varehus og innfør krav om munnbind, det sier Andreas Fischer som representerer sykehuslegene til Svenska Dagbladet..

NRK - 10 des. 20 kl. 10:41

Tilrår munnbind i Trondheim

Trondheim kommune tilrår folk der om å bruke munnbind på offentlege stader innandørs, frå og med i dag. Det skriv dei i ei pressemelding. Frå før er det innført påbod om munnbind når du reiser kollektivt og med drosje i kommunen..

NRK - 13 des. 20 kl. 19:06

I Disneyland bærer alle munnbind

I fornøyelsesparken Disneyland i Florida bærer gjestene munnbind enten de vil eller ikke, melder Fox News. Kjøper du et foto av deg selv i attraksjonene, vil nemlig datamaskinene digitalt legge på munnbind på de regelbrytende gjestene som ikke dekker seg til..

NRK - 13 des. 20 kl. 19:06

I Walt Disney bærer alle munnbind

I fornøyelsesparken Walt Disney World i Florida bærer gjestene munnbind enten de vil eller ikke, melder Fox News. Ved kjøp av foto fra berg- og dalbaneturen, vil datamaskinene nemlig digitalt legge på munnbind på regelbrytende gjester som ikke bærer dem..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:00

Biden ber folk bruke munnbind

President Joe Biden vil påby bruk av munnbind i store deler av det offentlige rom. Han ber amerikanere om å bruke munnbind de neste 100 dagene, og sier at det kan redde rundt 50.000 liv de neste ukene.

NRK - 11 timer siden

– 1,5 milliarder munnbind i havet

Over én og en halv milliard munnbind havnet på havet i 2020 på grunn av koronapandemien. Det anslår miljøverngruppa Oceans Asia i Hongkong i en ny rapport. Allerede i juni varslet miljøvernere om mer munnbind og hansker blant plastavfallet i sjøen..

Dagbladet - 12 des. 20 kl. 16:16

Claudia (44) kan ikke bruke munnbind

Danske Claudia Christensen (44) har PTSD, og får angst når hun tar på munnbind. Nå har hun endelig fått en løsning..

NRK - 02 jan. 21 kl. 07:09

Påbud om munnbind på toget

Alle som reiser med toget mellom Stavanger og Kristiansand, må bruke munnbind. Det krever togselskapet Go Ahead. Bakgrunnen er høyt smittepress i Rogaland..

NRK - 27 nov. 20 kl. 20:59

Vil at lærarar skal få velje sjølve

Skulane sitt landsforbund meiner det er på tide at lærarane sjølve får bestemme om dei vil bruke munnbind på skulen eller ikkje. Forbundsleiaren seier stadig fleire ynsker å bruke munnbind for å kjenne seg trygge, og oppfordrar til å opne for dette..

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Putins talsmann anklager USA for å blande seg inn Russlands «indre anliggende»

Vladimir Putins talsmann mener at USAs ambassade i Moskva har blandet seg inn i indre russiske anliggende ved å opplyse om Navalnyj-demonstrasjonene lørdag..

VG - 19 timer siden

Nordre Follo-utbruddet: Sykehus i Oslo-regionen øker til nivå 5 for pasienter fra nærliggende kommuner

Et tema på møtet var om man skal utsette planlagte operasjoner og poliklinikktimer når pasientene kommer fra en av kommunene på regjeringens «tiltakssone»..

VG - Igår: 22:51

Legger frem nye tiltak for nabokommuner til Oslo søndag

Nabokommunene til det nedstengte Oslo-området har bedt regjeringen innføre tiltak også for dem. De nye tiltakene presenteres søndag kveld..

VG - Igår: 22:51

Legger trolig frem nye tiltak i nabokommuner til Oslo søndag

Nabokommunene til det nedstengte Oslo-området har bedt regjeringen innføre tiltak også for dem. De nye tiltakene skal trolig presenteres søndag kveld..

VG - Igår: 05:41

Elleve av de innesperrede gruvearbeiderne i Kina er reddet ut

Etter 14 dager innesperret over 300 meter under jorden, har redningsarbeidere begynt å hente ut overlevende..

VG - Igår: 15:25

MDG-Berg vil ikke ha 5000 milliarder kroner

MDG-topp Lan Marie Nguyen Berg sier at oljen og gassen må bli liggende hvis Equinor i morgen gjør et funn verdt 5000 milliarder kroner..

VG - I førrgår: 19:21

Nye tiltak etter utbruddet i Nordre Follo - disse kommunene er berørt

Regjeringen vil lørdag morgen legge frem nye tiltak for Nordre Follo og kommunene rundt. Dette vet vi om de nye tiltakene..

VG - I førrgår: 17:55

Her blokkerer politiet svenskegrensa: - Svært inngripende

HALDEN (VG) I dag stengte politiet flere grenseoverganger for å hindre ulovlige grensepasseringer og importsmitte: - Helt bak mål, mener lokal pendler..

VG - I førrgår: 15:51

Katten Mio forsvant for to år siden – nå er han hjemme igjen

For halvannen uke siden fikk Sola Haugen en uventet telefon. – Du eier en katt som heter Mio, du, sa mannen som ringte..

VG - 21 jan. 21 kl. 23:49

Bølge slo inn ytterdøren på aktivitetshuset – Håkon seilte 10 meter med vannet

Det er ikke første gang bølger har slått inn i bygningen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt