NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 18:08

NRK - 17 Jun 19 kl. 04:59

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandra Torres, Guatemalas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liggeran , tilå , vinne, valget
Aftenposten - 18 May 19 kl. 11:02

Valgdagsmåling: Opposisjonen ligger an til å vinne valget i Australia

Opposisjonspartiet Labor ligger an til å vinne valget i Australia, ifølge den første valgdagsmålingen etter lørdagens valg..

VG - 18 May 19 kl. 10:43

Valgdagsmåling: Opposisjonen ligger an til å vinne valget i Australia

Opposisjonspartiet Labor ligger an til å vinne valget i Australia, ifølge den første valgdagsmålingen etter lørdagens valg..

NRK - 21 Feb 19 kl. 09:06

Sentrumskandidater går sammen i Isr

De to fremste sentrumskandidatene slår seg sammen foran valget i Israel i april. De fleste meningsmålingene hittil har vist at Netanyahu ligger an til å vinne valget, men at Gantz og Lapid sammen kan slå ham..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 01:53

Opposisjonen vinner valget i Kosovo

To opposisjonspartier ligger an til å vinne valget i Kosovo. Partiet til den tidligere geriljabevegelsen UCK, som har dominert i et tiår, innrømmer nederlaget..

NRK - 21 Feb 19 kl. 09:06

Sentrumspartiet går sammen i Israel

De to fremste sentrumskandidatene slår seg sammen foran valget i Israel i april. De fleste meningsmålingene hittil har vist at Netanyahu ligger an til å vinne valget, men at Gantz og Lapid sammen kan slå ham..

P4 - 22 Oct 19 kl. 05:27

Trudeau leder valget i Canada

Statsminister Justin Trudeau ligger an til å vinne valget i Canada med minst mulig margin. De første prognosene viser at det liberale partiet blir størst, men ikke stor nok til å få flertall i parlamentet. Dermed kan Trudeau se seg nødt til å søke støtte fra andre partier for å få flertall, eller danne en mindretallsregjering..

NRK - 07 Oct 19 kl. 01:26

Opposisjonen vinner i Kosovo

To opposisjonspartier ligger an til å vinne valget i Kosovo. Partiet til den tidligere geriljabevegelsen UCK, som har dominert i et tiår, innrømmer nederlaget. Det melder nyhetsbyrået DPA..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 05:56

Moderat islamistparti mot seier i Tunisia

Det moderate islamistpartiet Ennahdha ligger an til å vinne valget på ny nasjonalforsamling i Tunisia, ifølge valgdagsmålinger søndag..

Klartale - 14 Oct 19 kl. 08:55

– Vi klarte å vinne

Regjerings-partiet i Polen har fått en oppslutning på 49,4 prosent i valget. Det viser det foreløpige resultatet etter valget..

NRK - 19 May 19 kl. 10:49

India-valg snart i boks

I dag avsluttes det seks uker lange valget til nasjonalforsamling i India. Opptellingen av stemmer fra de 900 millioner stemmeberettigede skjer torsdag. Sittende statsminister Narendra Modi og hans parti ligger an til å vinne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frode Berg vil snakke til pressen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes har kalt inn til pressekonferanse tirsdag kveld. Risnes opplyser at pressekonferansen vil bli holdt på Gardermoen klokken 19 tirsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

NRK - 15 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 30 minutter siden

Ber Iran respektere protester

Tyskland ber Iran respektere det regjeringen mener er legitime protester mot en kraftig økning i bensinprisene og innlede samtaler med demonstrantane. Det franske utenriksdepartementet ber også om at retten til å demonstrere fredelig blir respektert..

NRK - 1 time siden

Anker søksmål om vindmøller

Tre grunneiere som tapte et søksmål mot Nordlys vind, anker saken, skriver iTromsø. Grunneierene saksøkte vindkraftselskapet for over 255 millioner kroner tidligere i høst. Nord Troms tingrett dømte grunneierne til å betale 500.

NRK - 45 minutter siden

Tre drept på Walmart i USA

Tre personer er skutt og drept i Duncan i Oklahoma. Det skriver Fox News. Politiet i byen bekrefter dette.

NRK - 45 minutter siden

Tiltalt for drapsforsøk på naboen

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at han knivstakk naboen sin i Odda i april i år. Den 24 år gamle naboen fikk en punktert lunge og blødning i brysthulen. Det var Hardanger Folkeblad som først omtalte tiltalen..

NRK - 1 time siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 1 time siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 1 time siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt