NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:55

NRK - 17 Jun 19 kl. 04:59

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandra Torres, Guatemalas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liggeran , tilå , vinne, valget
Aftenposten - 18 May 19 kl. 11:02

Valgdagsmåling: Opposisjonen ligger an til å vinne valget i Australia

Opposisjonspartiet Labor ligger an til å vinne valget i Australia, ifølge den første valgdagsmålingen etter lørdagens valg..

VG - 18 May 19 kl. 10:43

Valgdagsmåling: Opposisjonen ligger an til å vinne valget i Australia

Opposisjonspartiet Labor ligger an til å vinne valget i Australia, ifølge den første valgdagsmålingen etter lørdagens valg..

NRK - 21 Feb 19 kl. 09:06

Sentrumskandidater går sammen i Isr

De to fremste sentrumskandidatene slår seg sammen foran valget i Israel i april. De fleste meningsmålingene hittil har vist at Netanyahu ligger an til å vinne valget, men at Gantz og Lapid sammen kan slå ham..

NRK - 21 Feb 19 kl. 09:06

Sentrumspartiet går sammen i Israel

De to fremste sentrumskandidatene slår seg sammen foran valget i Israel i april. De fleste meningsmålingene hittil har vist at Netanyahu ligger an til å vinne valget, men at Gantz og Lapid sammen kan slå ham..

NRK - 19 May 19 kl. 10:49

India-valg snart i boks

I dag avsluttes det seks uker lange valget til nasjonalforsamling i India. Opptellingen av stemmer fra de 900 millioner stemmeberettigede skjer torsdag. Sittende statsminister Narendra Modi og hans parti ligger an til å vinne..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 06:37

Konservative under press i EU-valget

Konservative og kristendemokratiske partier har vært en dominerende kraft i Brussel. Nå ligger de an til å bli den store taperen i valget til nytt EU-parlament..

VG - 04 Jun 19 kl. 09:58

Fire danske partier ligger under sperregrensen dagen før valget

Dagen før valget i Danmark ligger fire partier under sperregrensen, deriblant landets to nye islamfiendtlige partier..

NRK - 05 Apr 19 kl. 16:02

Netanyahu leder på målingene

De siste målingene før valget i Israel viser at sittende statsminister Benjamin Netanyahu ligger godt an til en femte periode ved makten. Valget holdes tirsdag..

NRK - 25 Jun 19 kl. 11:00

Fire av ti kandidater er kvinner

Andelen kvinnelige kandidater til høstens kommunevalg ligger på 43 prosent. Det er omtrent det samme som ved valget for fire år siden. Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) er det en økning på beskjedne 0,3 prosentpoeng sammenlignet med valget i 2015..

Hegnar.no - 05 Jun 19 kl. 05:30

Rød blokk ligger an til seier og avviser forslag om samlingsregjering

Sosialdemokraten Mette Frederiksen, som ligger an til bli ny statsminister i Danmark, avviser Venstres forslag dagen før valget om en storkoalisjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt