NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 16:53

NRK - 27 jan. 20 kl. 00:06

Ligger an til å tape nøkkelvalg

Det italienske sentrum-venstrepartiet PD ligger an til en knapp seier i regionalvalget i Emilia-Romagna, ifølge en valgdagsmåling. Det ser dermed ut til at høyrepopulisten Matteo Salvini, ikke klarte å sikre partiet sitt Ligaen seieren..
Les mer på NRK


Les mer om:
PD, Emilia-Romagna, Matteo Salvini, Ligaen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liggeran , tilå , tape, nøkkelvalg
Aftenposten - 26 jan. 20 kl. 23:51

Valgdagsmåling: Salvinis parti tapte nøkkelvalg i Italia

Venstresiden med knapp seier over Ligaen og Matteo Salvini på ny valgdagsmåling..

P4 - 16 sep. 20 kl. 13:38

Kan tape 50 millioner

Brann kan tape flere titall millioner kroner på koronareglene som er innført i norsk fotball. Daglig leder Vibeke Johannesen sier til VG at klubben ligger an til å tape mellom 25 og 50 millioner i inntekter, men at summen avhenger av hvilke valg myndighetene tar fremover. Det er kun lov med 200 tilskuere på kamper i Norge.

P4 - 05 juni 20 kl. 07:32

- Trump kan tape valget på dette

Donald Trump kan tape presidentvalget i høsten på grunn av måten han har håndtert de kraftige demonstrasjonene mot politivold og rasisme på. Det mener USA-forsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier. Han sier til Dagsavisen at det som skal til for å slå Trump er at mange nok av dem som er imot ham møter opp og stemmer.

NRK - 10 des. 19 kl. 16:29

Kommuner kan tape millioner

Seks kommuner i Finnmark kan tape til sammen 29 millioner kroner, dersom forslaget om at skatteinntekter fra vannkraftverk overføres fra kommunene til staten får gjennomslag. Ordførere i 200 kommuner krever en avklaring fra statsministeren i saken..

P4 - 14 des. 19 kl. 12:52

Endring rammer kommunene

Ved å flytte skatteoppkrevingen fra kommunene til staten vil mange kommuner tape penger. Det skriver Nationen. Ap-nestleder Hadia Tajik sier til avisen at regjeringen ikke har forstått den effektive driften av skatteinnkrevingen som mange kommuner har stått for.

NRK - 06 feb. 20 kl. 15:19

Kan tape millioner på koronavirus

Turismen til Thailand fra Kina vil synke med 80–85 prosent som følge av Wuhan-viruset. Thailandske myndigheter anslår at de vil tape 90 millioner kroner. Turisme utgjør over 10 prosent av økonomien til Thailand..

NRK - 06 feb. 20 kl. 15:19

Kan tape milliarder på koronavirus

Turismen til Thailand fra Kina vil synke med 80–85 prosent som følge av Wuhan-viruset. Thailandske myndigheter anslår at de vil tape 90 milliarder kroner. Turisme utgjør over 10 prosent av økonomien til Thailand..

NRK - 14 feb. 20 kl. 12:28

Flyselskaper kan tape 5 mrd. dollar

Innstilte fly til og fra Kina fører til høye inntektstap for flyselskaper. De kan tape opptil 46 milliarder kroner i første kvartal på grunn av det nye koronaviruset. Det opplyser FN-organet International Civil Aviation Body (ICAO)..

P4 - 07 juni 20 kl. 16:16

- Vil tape 650 millioner

Næringslivet i Loften kan tape 650 millioner kroner på en sommer med langt færre turister enn vanlig. Mange nordmenn har tenkt seg til Lofoten i sommer, men de utenlandske turistene uteblir. Og det er krise for næringslivet, sier styreleder i Destinasjon Lofoten, Eivind Holst, til E24.

NRK - 28 juni 20 kl. 05:49

Macrons parti svekket før valget

President Emmanuel Macrons parti, LaRem, ligger an til å tape oppslutning i søndagens kommunevalg. I Paris ligger Anne Hidalgo fra sosialistpartiet an til gjenvalg. I Perpignan kan Marine Le Pens parti få kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

NRK - 4 minutter siden

Trump: Forplikta til å fylle setet

Presidenten i USA Donald Trump ber Republikanerne om å fylle plassen i Høgsterett som står tom etter at den liberale dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde. – Vi har denne forpliktinga, utan forseinkingar, skriv Trump på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 30 minutter siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 45 minutter siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..

NRK - 1 time siden

Person knivstukken i Hønefoss

Ein person er frakta til sjukehus etter ei knivstikking i Hønefoss, melder politiet. Ingen er arrestert og skadeomfanget er ukjend, ifølgje politiet..

NRK - 1 time siden

Kinesiske fly inn i Taiwans luftrom

Kina truet med krig da kinesiske krigsfly lørdag entret Taiwans luftrom for annen dag på rad. Minst 19 jagerfly og bombefly krysset midtlinjen i Taiwan-stredet og fløy inn i Taiwans luftrom, ifølge Taiwans forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Person knivstukket i Hønefoss

En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Hønefoss. Ingen er pågrepet, ifølge politiet..

NRK - 1 time siden

Overgrep på konfirmasjonsleir

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med en 14 år gammel jente. Overgrepet skjedde på en konfirmasjonsleir på Sørlandet i 2004, der mannen var en av lederne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt