NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 13:53

NRK - 27 Jan 20 kl. 00:06

Ligger an til å tape nøkkelvalg

Det italienske sentrum-venstrepartiet PD ligger an til en knapp seier i regionalvalget i Emilia-Romagna, ifølge en valgdagsmåling. Det ser dermed ut til at høyrepopulisten Matteo Salvini, ikke klarte å sikre partiet sitt Ligaen seieren..
Les mer på NRK


Les mer om:
PD, Emilia-Romagna, Matteo Salvini, Ligaen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liggeran , tilå , tape, nøkkelvalg
Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 23:51

Valgdagsmåling: Salvinis parti tapte nøkkelvalg i Italia

Venstresiden med knapp seier over Ligaen og Matteo Salvini på ny valgdagsmåling..

NRK - 14 Feb 20 kl. 12:28

Flyselskaper kan tape 5 mrd. dollar

Innstilte fly til og fra Kina fører til høye inntektstap for flyselskaper. De kan tape opptil 46 milliarder kroner i første kvartal på grunn av det nye koronaviruset. Det opplyser FN-organet International Civil Aviation Body (ICAO)..

VG - 28 Oct 19 kl. 12:19

Carlsen-motstander Caruana: – Her kan folk tape på tid

BÆRUM (VG) Fabiano Caruana (27) tror det er stor fare for at vi vil se spillere tape på tid i VM-sluttspillet i Fischer-sjakk på Høvikodden denne uken..

NRK - 10 Dec 19 kl. 16:29

Kommuner kan tape millioner

Seks kommuner i Finnmark kan tape til sammen 29 millioner kroner, dersom forslaget om at skatteinntekter fra vannkraftverk overføres fra kommunene til staten får gjennomslag. Ordførere i 200 kommuner krever en avklaring fra statsministeren i saken..

NRK - 06 Feb 20 kl. 15:19

Kan tape milliarder på koronavirus

Turismen til Thailand fra Kina vil synke med 80–85 prosent som følge av Wuhan-viruset. Thailandske myndigheter anslår at de vil tape 90 milliarder kroner. Turisme utgjør over 10 prosent av økonomien til Thailand..

NRK - 06 Feb 20 kl. 15:19

Kan tape millioner på koronavirus

Turismen til Thailand fra Kina vil synke med 80–85 prosent som følge av Wuhan-viruset. Thailandske myndigheter anslår at de vil tape 90 millioner kroner. Turisme utgjør over 10 prosent av økonomien til Thailand..

P4 - 28 Jan 20 kl. 17:16

Målinger viser at Trump ikke vil vinne

Et gjennomsnitt av sju landsdekkene meningsmålinger i USA viser at president Donald Trump vil tape presidentvalget i november. Demokratene Joe Biden og Bernie Sanders får henholdsvis 49 og 48,3 prosent av stemmene, mens Trump sin oppslutning ligger på 44,7. Spesielt Sanders gjør et byks på målingene som er gjort av RealClearPolitics..

P4 - 14 Dec 19 kl. 12:52

Endring rammer kommunene

Ved å flytte skatteoppkrevingen fra kommunene til staten vil mange kommuner tape penger. Det skriver Nationen. Ap-nestleder Hadia Tajik sier til avisen at regjeringen ikke har forstått den effektive driften av skatteinnkrevingen som mange kommuner har stått for.

P4 - 05 Feb 20 kl. 06:27

Syke bønder får ikke kompensasjon

Pels-kompensasjonen skal ikke ta hensyn til sykdom. Dermed kan bønder som har hatt opphold i driften sin på grunn av alvorlig sykdom enten hos seg selv, eller i nær familie tape millioner av kroner. Det kommer frem i et informasjonsbrev fra Landbruksdirektøratet om hvordan kompensasjon til pelsdyrbønder skal praktiseres, skriver Nationen.

NRK - 12 Dec 19 kl. 23:00

Johnson ligger an til å vinne

Statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia og får rent flertall, ifølge BBCs valgdagsmåling. De konservative ligger an til å få et overveldene flertall med 368 seter, Labour får 191 seter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 17 timer siden

Tre vogntog står fast på E39

Tre vogntog står fast på E39 mellom Halsa og Vinjeøra ved Stokkbrua på Valsøya i Trøndelag. Bilene legger på kjetting nå og bare personbiler kan passere..

NRK - 15 minutter siden

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

NRK - 1 time siden

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

NRK - 1 time siden

Store skader på Bergensbanen

Skadene på togskinnene og et overbygg på Bergensbanen etter raset mandag er mye større enn tidligere antatt, opplyser Bane Nor. Det går buss for tog mellom Myrdal og Ustaoset på grunn av raset. Det er ikke klart når togtrafikken kan starte igjen..

NRK - 1 time siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 2 timer siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 3 timer siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 3 timer siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt