NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:37

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:22

Liberalerna sier ja til Löfven

Liberalernas partistyre og riksdagsgruppe sier ja til å slippe frem Socialdemokraternas leder Stefan Löfven som statsminister. Det sa partileder Jan Björklund til pressen etter lørdagens møte, ifølge SVT. 17 skal ha stemt for forslaget og 8 imot..
Les mer på NRK


Les mer om:
Socialdemokraternas, Stefan Löfven, Jan Björklund, SVT, Löfven

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liberalerna, sierja , til, Löfven
NRK - 04 Dec 18 kl. 16:15

Lööf og Löfven får mer tid

Stefan Löfven får mer tid på seg til å stable en regjering på beina. Det har den siste uken vært bevegelse i samtalene mellom Socialdemokraternas leder og fungerende statsminister Stefan Löfven og de to sentrumspartiene Centern og Liberalerna..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 05:45

Lööf og Löfven kan avslutte svensk valgkaos

Onsdag kan det bli klart om Centern og Liberalerna i Sverige vender borgerlig side ryggen og lar Stefan Löfven få en ny periode som statsminister..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 15:06

Centerpartiet og Liberalerna støtter regjering med Löfven

Centerpartiet og Liberalerna, to partier som til nå har vært del av den borgerlige blokken Alliansen, gir grønt lys for en regjering med Socialdemokraterna i Sverige..

VG - 12 Jan 19 kl. 17:52

Liberalerna sier ja til å støtte Löfven som statsminister

Liberalernas partistyre og riksdagsgruppe sier ja til å støtte Socialdemokraternas leder Stefan Löfven som statsminister i en ny regjering..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:00

Lööf stadfestar at ho stør Löfven

Centerpartiets vil stille seg bak Socialdemokraternas Stefan Löfven i som statsminister i Sverige, sa leiar Annie Lööf på eit pressemøte i ettermiddag. Like før la Socialdemokraterna ut utkast til ei avtale med Centern, Liberalerna og Miljöpartiet..

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:12

SVT: Centerpartiet vil tilrå Löfven

Centerpartiets leiing vil tilråde Löfven som ny statsminister, melder SVT. Han treng også støtte frå Liberalerna for å få fleirtal..

NRK - 10 Dec 18 kl. 10:10

Lööf avviser samarbeid

Centerpartiet vil ikkje støtte ei ny regjering leia av Socialdemokraterna og Stefan Löfven. Det slo leiar Annie Lööf fast på ein pressekonferanse. Löfven har den siste veka hatt samtalar med Centerpartiet og Liberalerna om regjeringssamarbeid..

NRK - 10 Dec 18 kl. 06:33

Avgjerande veke i svensk politikk

Om Stefan Löfven sine forhandlingar med dei to sentrumspartia Liberalerna og Centerpartiet har ført fram, får vi truleg svar på denne veka. Om Löfven ikkje ber om meir tid, er det venta at det vil bli statsministeravstemming i løpet av veka..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 15:51

Vänsterpartiet kan hindre ny Löfven-regjering

Stefan Löfven kan trolig danne ny regjering i Sverige med støtte fra Centerpartiet og Liberalerna, men Vänsterpartiet truer med å stanse prosjektet..

Aftenposten - 13 Oct 18 kl. 14:52

Liberalerna sier nei til Moderaternas regjeringsplan

Det svenske sentrumspartiet Liberalerna sier blankt nei til å støtte en regjering som baserer seg på støtte fra Sverigedemokraterna..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 15 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 15 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 45 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt