NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:09

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:22

Liberalerna sier ja til Löfven

Liberalernas partistyre og riksdagsgruppe sier ja til å slippe frem Socialdemokraternas leder Stefan Löfven som statsminister. Det sa partileder Jan Björklund til pressen etter lørdagens møte, ifølge SVT. 17 skal ha stemt for forslaget og 8 imot..
Les mer på NRK


Les mer om:
Socialdemokraternas, Stefan Löfven, Jan Björklund, SVT, Löfven

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liberalerna, sierja , til, Löfven
NRK - 04 Dec 18 kl. 16:15

Lööf og Löfven får mer tid

Stefan Löfven får mer tid på seg til å stable en regjering på beina. Det har den siste uken vært bevegelse i samtalene mellom Socialdemokraternas leder og fungerende statsminister Stefan Löfven og de to sentrumspartiene Centern og Liberalerna..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 05:45

Lööf og Löfven kan avslutte svensk valgkaos

Onsdag kan det bli klart om Centern og Liberalerna i Sverige vender borgerlig side ryggen og lar Stefan Löfven få en ny periode som statsminister..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 15:06

Centerpartiet og Liberalerna støtter regjering med Löfven

Centerpartiet og Liberalerna, to partier som til nå har vært del av den borgerlige blokken Alliansen, gir grønt lys for en regjering med Socialdemokraterna i Sverige..

VG - 12 Jan 19 kl. 17:52

Liberalerna sier ja til å støtte Löfven som statsminister

Liberalernas partistyre og riksdagsgruppe sier ja til å støtte Socialdemokraternas leder Stefan Löfven som statsminister i en ny regjering..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:00

Lööf stadfestar at ho stør Löfven

Centerpartiets vil stille seg bak Socialdemokraternas Stefan Löfven i som statsminister i Sverige, sa leiar Annie Lööf på eit pressemøte i ettermiddag. Like før la Socialdemokraterna ut utkast til ei avtale med Centern, Liberalerna og Miljöpartiet..

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:12

SVT: Centerpartiet vil tilrå Löfven

Centerpartiets leiing vil tilråde Löfven som ny statsminister, melder SVT. Han treng også støtte frå Liberalerna for å få fleirtal..

NRK - 10 Dec 18 kl. 10:10

Lööf avviser samarbeid

Centerpartiet vil ikkje støtte ei ny regjering leia av Socialdemokraterna og Stefan Löfven. Det slo leiar Annie Lööf fast på ein pressekonferanse. Löfven har den siste veka hatt samtalar med Centerpartiet og Liberalerna om regjeringssamarbeid..

NRK - 10 Dec 18 kl. 06:33

Avgjerande veke i svensk politikk

Om Stefan Löfven sine forhandlingar med dei to sentrumspartia Liberalerna og Centerpartiet har ført fram, får vi truleg svar på denne veka. Om Löfven ikkje ber om meir tid, er det venta at det vil bli statsministeravstemming i løpet av veka..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 15:51

Vänsterpartiet kan hindre ny Löfven-regjering

Stefan Löfven kan trolig danne ny regjering i Sverige med støtte fra Centerpartiet og Liberalerna, men Vänsterpartiet truer med å stanse prosjektet..

Aftenposten - 13 Oct 18 kl. 14:52

Liberalerna sier nei til Moderaternas regjeringsplan

Det svenske sentrumspartiet Liberalerna sier blankt nei til å støtte en regjering som baserer seg på støtte fra Sverigedemokraterna..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt