NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:43

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:22

Liberalerna sier ja til Löfven

Liberalernas partistyre og riksdagsgruppe sier ja til å slippe frem Socialdemokraternas leder Stefan Löfven som statsminister. Det sa partileder Jan Björklund til pressen etter lørdagens møte, ifølge SVT. 17 skal ha stemt for forslaget og 8 imot..
Les mer på NRK


Les mer om:
Socialdemokraternas, Stefan Löfven, Jan Björklund, SVT, Löfven

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Liberalerna, sierja , til, Löfven
NRK - 04 Dec 18 kl. 16:15

Lööf og Löfven får mer tid

Stefan Löfven får mer tid på seg til å stable en regjering på beina. Det har den siste uken vært bevegelse i samtalene mellom Socialdemokraternas leder og fungerende statsminister Stefan Löfven og de to sentrumspartiene Centern og Liberalerna..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 05:45

Lööf og Löfven kan avslutte svensk valgkaos

Onsdag kan det bli klart om Centern og Liberalerna i Sverige vender borgerlig side ryggen og lar Stefan Löfven få en ny periode som statsminister..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 15:06

Centerpartiet og Liberalerna støtter regjering med Löfven

Centerpartiet og Liberalerna, to partier som til nå har vært del av den borgerlige blokken Alliansen, gir grønt lys for en regjering med Socialdemokraterna i Sverige..

VG - 12 Jan 19 kl. 17:52

Liberalerna sier ja til å støtte Löfven som statsminister

Liberalernas partistyre og riksdagsgruppe sier ja til å støtte Socialdemokraternas leder Stefan Löfven som statsminister i en ny regjering..

NRK - 11 Jan 19 kl. 16:00

Lööf stadfestar at ho stør Löfven

Centerpartiets vil stille seg bak Socialdemokraternas Stefan Löfven i som statsminister i Sverige, sa leiar Annie Lööf på eit pressemøte i ettermiddag. Like før la Socialdemokraterna ut utkast til ei avtale med Centern, Liberalerna og Miljöpartiet..

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:12

SVT: Centerpartiet vil tilrå Löfven

Centerpartiets leiing vil tilråde Löfven som ny statsminister, melder SVT. Han treng også støtte frå Liberalerna for å få fleirtal..

NRK - 10 Dec 18 kl. 10:10

Lööf avviser samarbeid

Centerpartiet vil ikkje støtte ei ny regjering leia av Socialdemokraterna og Stefan Löfven. Det slo leiar Annie Lööf fast på ein pressekonferanse. Löfven har den siste veka hatt samtalar med Centerpartiet og Liberalerna om regjeringssamarbeid..

NRK - 10 Dec 18 kl. 06:33

Avgjerande veke i svensk politikk

Om Stefan Löfven sine forhandlingar med dei to sentrumspartia Liberalerna og Centerpartiet har ført fram, får vi truleg svar på denne veka. Om Löfven ikkje ber om meir tid, er det venta at det vil bli statsministeravstemming i løpet av veka..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 15:51

Vänsterpartiet kan hindre ny Löfven-regjering

Stefan Löfven kan trolig danne ny regjering i Sverige med støtte fra Centerpartiet og Liberalerna, men Vänsterpartiet truer med å stanse prosjektet..

Aftenposten - 13 Oct 18 kl. 14:52

Liberalerna sier nei til Moderaternas regjeringsplan

Det svenske sentrumspartiet Liberalerna sier blankt nei til å støtte en regjering som baserer seg på støtte fra Sverigedemokraterna..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt