P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 23:50

P4 - 15 Jan 20 kl. 07:24

Leverte 90 prosent beredskap

Babcock har levert en beredskap på 90 prosent etter de omfattende problemene med deres luftambulansefly i Nord-Norge i desember.
Det viser nye tall fra Luftambulansetjenesten.
Nylig beordret helseminister Bent Høie helseregionene oppdrag i å sette inn ekstra jetfly i Tromsø, og et ambulansehelikopter i Kirkenes som følge av problemene i vinter..
Les mer på P4


Les mer om:
Nord-Norge, Luftambulansetjenesten, Bent Høie, Tromsø, Kirkenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leverte90 , prosent, beredskap
NRK - 15 Jan 20 kl. 07:06

Babcock leverte 90 prosent

Selskapet Babcock, som i fjor tok over landets ambulanseflytjeneste, leverte en beredskap på 90 prosent etter beredskapsproblemene i desember, viser en oversikt fra Luftambulansetjenesten..

P4 - 07 Dec 19 kl. 17:41

Tromsø og Bodø uten beredskap

Tromsø og Bodø er uten beredskap mens man prøver å finne ut av hva som er problemet med ambulanseflyene til Babcock som nå er satt på bakken. Også dagflyet i Alta er tatt av beredskap inntil videre. Luftambulansetjeneste har varslet sine helikopterbaser, Forsvaret og Hovedredningssentralene om økt behov for å bruke helikopter..

NRK - 20 Dec 19 kl. 08:37

Styrket beredskap til over nyttår

Alle kortbaneflyene i luftambulansetjenesten er nå tilbake på normal beredskap uten begrensninger. Antallet innleide ambulansefly trappes ned i løpet av helgen, men flere fly beholdes til over nyttår, melder Luftambulansetjenesten..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 15:53

Ødegaard herjet igjen: Leverte målgivende og frisparkperle i målkalas

Nordmannen fortsetter å herje i Spania. Søndag leverte han både målgivende og mål i borteseieren mot Osasuna..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 15:53

Ødegaard herjet igjen: Leverte målgivende og frisparkperle i scoringskalas

Nordmannen fortsetter å herje i Spania. Søndag leverte han både målgivende og scoring i borteseieren mot Osasuna..

P4 - 27 Sep 19 kl. 12:21

NAV bør ha bedre beredskap

NAV bør ha beredskap på plass nå som flere kommer til å trenge økonomisk rådgivning og hjelp. Det mener forsker ved forbruksforskningsinstituttet, Christian Poppe. Som P4-nyhetene meldte tidligere i dag, frykter namsfogden i Oslo, Asker og Bærum et renn av gjeldssaker når gjeldsregisteret får full virkning.

P4 - 11 Dec 19 kl. 14:44

Fire ekstra ambulansefly satt inn

Fire ekstra ambulansefly er satt inn for å erstatte flyene som står på bakken med tekniske problemer. Det opplyste Luftambulansetjenesten på en pressekonferanse i ettermiddag. På en vanlig dag er ni fly i beredskap, men slik situasjonen er nå er det til sammen ti fly i beredskap..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 14:02

Elven ble farget rød da svinepesten rammet. Nå får Norge kraftig kritikk for svak beredskap.

Bildene fra Sør-Korea viser hva som kan skje når myndighetene mister kontroll over en av de farligste dyresykdommene i vår tid. Nå får Norge kraftig refs for manglende beredskap mot afrikansk svinepest..

NRK - 07 Jan 20 kl. 15:03

Høyere beredskap for Irak-soldater

De norske styrkene i Irak har innført høyere beredskap. Det skjer etter at det har kommet inn meldingar om mulige trusler mot leiren der de fleste soldatene og offiserene oppholder seg. De rundt 70 norske soldatene er blant annet fra Setermoen..

P4 - 17 Dec 19 kl. 18:38

Venter normal drift denne uken

Alle ambulanselyene i Nord-Norge er ventet å være tilbake i normal drift denne uken. I dag er 14 fly i beredskap, mot ni til vanlig. Og ekstraflyene skal være i beredskap frem mot helgen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 1 time siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 1 time siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 4 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 2 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 2 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 3 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 3 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 4 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.

P4 - 4 timer siden

Norge videre i EM etter å ha slått Island

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-27 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt