P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 19:53

P4 - 15 jan. 20 kl. 07:24

Leverte 90 prosent beredskap

Babcock har levert en beredskap på 90 prosent etter de omfattende problemene med deres luftambulansefly i Nord-Norge i desember.
Det viser nye tall fra Luftambulansetjenesten.
Nylig beordret helseminister Bent Høie helseregionene oppdrag i å sette inn ekstra jetfly i Tromsø, og et ambulansehelikopter i Kirkenes som følge av problemene i vinter..
Les mer på P4


Les mer om:
Nord-Norge, Luftambulansetjenesten, Bent Høie, Tromsø, Kirkenes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leverte90 , prosent, beredskap
NRK - 13 feb. 20 kl. 13:11

Bedre beredskap i 2020 for Babcock

Luftambulansetjenesten melder at Babcock Scandinavian AirAmbulance AS leverte 95,28 prosent beredskap med luftambulansetjenestens ni fly i januar i Norge. Medregnet det ekstra beredskapsflyet i Alta, leverte Babcock 96,45 prosent beredskap..

NRK - 15 jan. 20 kl. 07:06

Babcock leverte 90 prosent

Selskapet Babcock, som i fjor tok over landets ambulanseflytjeneste, leverte en beredskap på 90 prosent etter beredskapsproblemene i desember, viser en oversikt fra Luftambulansetjenesten..

P4 - 22 juni 20 kl. 15:55

Øver på beredskap

88 prosent av kommunene i Norge har trent på beredskap de to siste årene. Det viser en undersøkelse fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. De fleste kommunene har oppdaterte risikoanalyser og beredskapsplaner..

NRK - 11 mai 20 kl. 15:55

Nesten i full beredskap

Babcock Scandinavian AirAmbulance hadde i april en tilgjengelighet på 98,45 prosent, opplyser Luftambulansetjenesten. Etter at Babcock overtok ambulanseflytjenesten har selskapet hatt problemer med innfri kravene til beredskap..

NRK - 22 juni 20 kl. 14:31

Kommuner øver på beredskap

88 prosent av landets kommuner har øvd på beredskap de siste to årene, ifølge en undersøkelse fra DSB. De fleste kommuner tilfredsstiller kravene til kommunal beredskapsplikt. Sammenslåtte kommuner er på høyde med øvrige kommuner..

NRK - 16 april 20 kl. 12:59

Også Ahus nedjusterer beredskapen

Flere sjukehus går fra gul til grønn beredskap. Ahus har også nedjustert sin beredskap. Grønn beredskap er det nederste beredskapsnivået og betyr at beredskapsledelse etableres ved behov og enkelte funksjoner kan forsterkes..

P4 - 07 des. 19 kl. 17:41

Tromsø og Bodø uten beredskap

Tromsø og Bodø er uten beredskap mens man prøver å finne ut av hva som er problemet med ambulanseflyene til Babcock som nå er satt på bakken. Også dagflyet i Alta er tatt av beredskap inntil videre. Luftambulansetjeneste har varslet sine helikopterbaser, Forsvaret og Hovedredningssentralene om økt behov for å bruke helikopter..

Dagbladet - 07 april 20 kl. 23:08

Beredskap er ukult

Mye har skjedd siden den kalde krigen, da beredskap var kult..

NRK - 27 juli 20 kl. 12:40

Øker beredskapen for skogbrann

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) setter inn ekstra beredskap i Alta på grunn av skogbrannfare i dagene fremover..

NRK - 22 juli 20 kl. 09:21

Nedover på Oslo Børs

Oslo Børs startet så vidt opp etter handelsstart, men etter få minutter var hovedindeksen ned 0,4 prosent. Norsk Hydro leverte relativt gode kvartalstall, og leder an med en kursvekst på 3,4 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 15 minutter siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 1 time siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 1 time siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 1 time siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 1 time siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 2 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..

P4 - 1 time siden

Krever kompensasjon

NHO Reiseliv krever nå at deres medlemmer blir kompensert etter at regjeringen i dag tok nye grep for å stoppe smitte av koronaviruset. Regjeringen forbyr nå alkoholservering etter midnatt over hele landet og øker ikke maksgrensen for arrangementer fra 200 til 500 deltakere fra 1. september.

P4 - 2 timer siden

Festdeltakere har reist til utlandet

Oslo kommune har ennå ikke klart å komme i kontakt med alle personene som deltok på privatfestene i Oslo forrige uke med koronasmitte. Så langt er 28 personer bekreftet smittet etter fire fester i Vestre Aker. Smitteteamet har så langt identifisert 190 nærkontakter til de smittede, men opplyser til VG at noen har dratt til utlandet..

P4 - 2 timer siden

Fly i alvorlig ulykke i India

Et passasjerfly med 191 passasjerer om bord har vært involvert i en alvorlig ulykke i India, melder lokale medier. Flyet som var på vei fra Dubai til Calicut tilhører Air India Express. Flyet skal ha krasjlandet og havnet utenfor rullebanen under landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt