E24 > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 11:00

E24 - 19 sep. 20 kl. 13:50

Leverer 300.000 kransekaker – investerer millionbeløp på Børsen

Nordmenn strømmer til Oslo Børs under corona. Baker Arild Christoffersen (49) satser syv millioner på bildelsprodusenten Kongsberg Automotive..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, Arild Christoffersen, Kongsberg Automotive, Børsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leverer, 300.000, kransekaker, investerer, millionbeløp, Børsen
Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 17:01

Leverer 300.000 kransekaker – investerer millionbeløp på Børsen

Nordmenn strømmer til Oslo Børs under corona. Baker Arild Christoffersen (49) satser syv millioner på bildelsprodusenten Kongsberg Automotive..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 20:51

SV: Ønsker regler som luker ut «verstingene» før oljefondet investerer

SV vil ha nye regler for Oljefondet som sikrer i forkant at det «investerer klimavennlig og etisk». – Det holder ikke å sjekke i etterkant, sier finanspolitisk talskvinne Kari E. Kaski..

P4 - 20 sep. 20 kl. 21:27

SV vil ha etiske oljefondregler

SV vil ha nye regler for Oljefondet som i forkant sikrer at fondet investerer "klokt, klimavennlig og etisk". Konkret ønsker SV regler som pålegger Oljefondet å sjekke selskaper for miljøskade, menneskerettighetsbrudd og andre etiske prinsipper før det investerer, skriver Aftenposten. I dagens ordning sjekkes enkeltselskaper i etterkant.

E24 - 21 sep. 20 kl. 11:03

SV ønsker regler som luker ut «verstingene» før Oljefondet investerer

SV vil ha nye regler for Oljefondet som sikrer i forkant at det «investerer klimavennlig og etisk». – Det holder ikke å sjekke i etterkant, sier finanspolitisk talskvinne Kari E. Kaski..

NRK - 22 okt. 20 kl. 07:35

DNB leverer bedre enn forventet

Storbanken DNB leverer et resultat for tredje kvartal som er bedre enn hva analytikerne forventet, men en nedgang fra fjoråret..

E24 - I førrgår: 08:31

Kværner leverer bedre resultat i tredje kvartal: Advarer om større coronaeffekt fremover

Kværner slapp onsdag sin siste kvartalsrapport før ekteskapet med Aker Solutions skal fullbyrdes. Selv om inntektene falt, leverer selskapet bedre marginer og resultat..

NRK - I førrgår: 17:43

Har høgst smittetrykk i Europa

Belgia har hatt høgst smittetrykk i Europa dei siste to vekene, med 1291,8 smittetilfelle per 100.000 innbyggarar, syner ei oversikt VG har laga. Til no har fleire enn 300.

P4 - I førrgår: 22:06

Belgia har høyeste smittetrykk i Europa

Belgia er landet i Europa med høyest smittetrykk de to siste ukene. Det har 1291,8 smittetilfeller per 100.000 innbygger, ifølge VG sin oversikt.

NRK - 25 sep. 20 kl. 07:10

Rundt 300 i karantene i Øygarden

Rundt 300 personer er i karantene i Øygarden kommune, bekrefter ordfører Tom Georg Indrevik til NRK. Tre klassetrinn ved til sammen to skoler er satt i karantene, i tillegg til en hel barnehage. Kommunen har hatt 14 nye smittede de siste to dagene..

P4 - 25 sep. 20 kl. 08:43

300 i karantene i Øygarden

Rundt 300 personer er satt i karantene i Øygarden like utenfor Bergen som følge av et pågående smitteutbrudd. Tre klassetrinn ved en skole og en hel barnehage er blant de som må holde seg hjemme. Bare de siste to dagene har 14 personer fått smitte i kommunen.

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 minutter siden

Nær halvering for Petoro så langt i år

Statens oljeselskap har så langt i år overført 22,5 milliarder kroner mindre til Oljefondet enn i samme periode i fjor..

E24 - 30 minutter siden

Fosser inn i laksebransjen: Kjøper tallknusere fra Kristiansund

Gründer Lars Liabø, ansatte og lokale investorer casher inn flere titalls millioner når analysebyrået Kontali selges til Arendals Fossekompani..

E24 - 15 minutter siden

Mistanke om koronasmitte på Equinor-plattform

En ansatt på Oseberg feltsenter er mistenkt smittet av korona. En rekke personer på plattformen er satt i karantene..

E24 - 1 time siden

EU-sjef: God fremdrift i brexitforhandlinger

Det er god fremdrift i forhandlingene om forholdet mellom EU og Storbritannia, sier EU-kommisjonens leder, men to vanskelige områder er fortsatt uløst..

E24 - 2 timer siden

Aksjesmell for børsnykommere: – Blir veldig trangt i døren

Bølgen av nye selskaper gikk rett til værs på Merkur-børsen, men de som kom sist til festen har gått på en aksjesmell, og avkastningen etter noteringen er i minus for årets børsdebutanter..

E24 - 3 timer siden

– Vi har et slags boligkrakk i Stavanger

Stavanger har gått fra å ha landets nest høyeste boligpriser i 2013 til nå å ligge på 12. plass - bak Bodø og så vidt foran Hamar..

E24 - 3 timer siden

To av tre mener seniorer må stå lenger i jobben. Likevel vil folk helst gå av tidligere enn før.

Flere sier de vil gå av med pensjon tidligere enn for fem år siden, ifølge en fersk undersøkelse. Det bekymrer både politikere og forskere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt