VG > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:42

VG - 24 Jun 18 kl. 20:55

Levanger: Alvorlig skadet og bevisstløs etter vold

Mannen er alvorlig skadet, men tilstanden beskrives som uavklart..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Levanger, Alvorlig, skadetog , bevisstløs, etter, vold
NRK - 22 Jun 18 kl. 09:56

Mann alvorlig skadd i Levanger

En av de to mennene som ble knivstukket på Skogn i Levanger i morges, er alvorlig skadd og overført til St. Olavs hospital. Den andre er lettere skadd.

NRK - 24 Jun 18 kl. 20:20

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

P4 - 17 May 18 kl. 19:18

Bevisstløs etter slagsmål i Oslo

En mann bevisstløs etter et slagsmål på t-banestasjonen Nationaltheatret i Oslo i kveld. Ifølge politiet slo mannen hodet i gulvet i forbindelse med slagsmålet. Han er nå fraktet til sykehus.

NRK - 31 Mar 18 kl. 15:59

Kvinne alvorlig skadet på Haukeli

Ulykken på Haukelifjell skisenter i Vilje der to kvinner ble skadet, skal ha skjedd i en heis av t-krok-typen. En av kvinnene skal være alvorlig skadet, den andre lettere..

NRK - 22 Jun 18 kl. 07:06

Gullsmedinnbrudd i Levanger

Innbruddstyver brukte natt til fredag en stjålet bil til å rygge inn gjennom vinduene til en gullsmed i Levanger. Politiet fikk melding ved 3-tiden om at en hvit pickup hadde kjørt inn iet vindu på gullsmedbutikken i rådhuset i Levanger..

P4 - 20 May 18 kl. 11:16

Alvorlig skadet etter vulkanutbrudd

En person ble alvorlig skadet da han ble truffet av lava mens han satt på balkongen hjemme hos seg selv på Hawaii i går. Det er første gang det rapporteres om alvorlig personskade etter at vulkanutbruddene startet 4. mai, melder Reuters.

NRK - 10 Mar 18 kl. 19:48

Alvorlig skadet i T-baneulykke

Personen som havnet under T-banen på Voksenlia stasjon på Holmenkollbanen i Oslo lørdag, er alvorlig skadet. Politiet ber folk som er på vei ned Holmenkollen, slippe nødetatene fram..

P4 - 05 May 18 kl. 13:17

En alvorlig skadet i MC-ulykke

En person er alvorlig skadet etter å ha mistet kontrollen over motorsykkelen sin på en motorcrossbane i Gjøvik i Oppland. Ulykken skjedde i forbindelse med trening. Personen blir nå fraktet til Oslo med luftambulanse..

P4 - 17 Jun 18 kl. 21:35

Alvorlig skadet i motorsykkelulykke

En mannlig motorsyklist er alvorlig skadet etter at han kjørte inn i en fjellvegg i Straume i Hordaland. Ifølge politiet er mannen fraktet til Haukeland universitetssykehus med ambulanse. Hva som var årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent..

P4 - 15 May 18 kl. 17:49

Paraglider alvorlig skadet

Paraglideren som havarerte i Øyer, nord for Lillehammer i ettermiddag skal være alvorlig skadet, men tilstanden er stabil. Personen ble fløyet med luftambulanse til Innlandet sykehus. Årsaken til ulykken er foreløbig ikke kjent..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Nå skal Kaptein Sabeltann til Karibia

Terje Formoes Sabeltann-univers får sin egen temapark blant hvite sandstrender og palmesus i Den dominikanske republikk..

VG - 45 minutter siden

Ny israelsk lov kritiseres for å være rasistisk og udemokratisk

Både palestinske israelere og jøder i USA reagerer sterkt på en ny lov som definerer Israel som en stat for jøder der jødisk språk og kultur har fortrinn..

VG - 2 timer siden

Her har det vært størst kamp om studieplassene

Flere får tilbud om studieplass, men søkertallene til høyere utdanning blir også høyere. Det gir tøff kamp om plassene..

VG - 4 timer siden

Fant død person Oslo – mann pågrepet for likskjending

Én person er pågrepet og siktet for likskjending, etter funn av en død person..

VG - 4 timer siden

Carina (36) har samlet inn over en halv million til nyfødtavdelinger i Norge

VINTERBRO (VG) Da Carina Juliussen (36) fødte et prematurt barn bet hun seg merke til en ekstrem mangel av lenestoler på intensivavdelinger for nyfødte i Norge. Det bestemte hun seg for å gjøre noe med..

VG - 11 timer siden

Svenske bygder må evakueres så fort som mulig

To skogbranner gjør at tettstedene Hanåsen, Binnäset og Björnsjövallen i Bräcke kommune i Jämtland og i Kårböle i Ljusdals kommune i Gävleborg må evakueres..

VG - 14 timer siden

Varmerekorder i Finnmark, Troms og Nordland

Bardufoss slo onsdag varmerekord for Troms med 33,5 grader. Nå går det bare som «Bardufornia» på folkemunne..

VG - 16 timer siden

Strømprisen opp for tredje uke på rad

Det varme sommerværet kombinert med høyere priser på CO2-kvoter, kull og gass sørget for at strømprisen gikk opp for tredje gang på rad forrige uke..

VG - 18 timer siden

Over 1500 i kamp mot flammene i juli

Både Sivilforsvaret og Heimevernet har måttet kalle inn et stort antall personer for å få holde brannene i Sør-Norge i sjakk..

VG - 18 timer siden

Truls-forsvinningen: Likhundene som fant Kim Wall er på plass i Vesterålen

De svenske likhundene som ble brukt for å finne Kim Wall i Danmark har startet søket etter savnede Truls Henrik Johansen (23) i Nordland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt