VG > Nyheter

Wednesday, 14 November, 16:02

VG - 24 Jun 18 kl. 20:55

Levanger: Alvorlig skadet og bevisstløs etter vold

Mannen er alvorlig skadet, men tilstanden beskrives som uavklart..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Levanger, Alvorlig, skadetog , bevisstløs, etter, vold
NRK - 22 Jun 18 kl. 09:56

Mann alvorlig skadd i Levanger

En av de to mennene som ble knivstukket på Skogn i Levanger i morges, er alvorlig skadd og overført til St. Olavs hospital. Den andre er lettere skadd.

NRK - 24 Jun 18 kl. 20:20

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

P4 - 17 May 18 kl. 19:18

Bevisstløs etter slagsmål i Oslo

En mann bevisstløs etter et slagsmål på t-banestasjonen Nationaltheatret i Oslo i kveld. Ifølge politiet slo mannen hodet i gulvet i forbindelse med slagsmålet. Han er nå fraktet til sykehus.

NRK - 31 Mar 18 kl. 15:59

Kvinne alvorlig skadet på Haukeli

Ulykken på Haukelifjell skisenter i Vilje der to kvinner ble skadet, skal ha skjedd i en heis av t-krok-typen. En av kvinnene skal være alvorlig skadet, den andre lettere..

Aftenposten - 26 Aug 18 kl. 17:49

Seksåring alvorlig skadet i ATV-ulykke

En seks år gammel jente er alvorlig skadet etter en ulykke med en ATV på Bjerkreim i Rogaland søndag. En mann i midten av 50-årene ble også skadet i ulykken..

NRK - 22 Jun 18 kl. 07:06

Gullsmedinnbrudd i Levanger

Innbruddstyver brukte natt til fredag en stjålet bil til å rygge inn gjennom vinduene til en gullsmed i Levanger. Politiet fikk melding ved 3-tiden om at en hvit pickup hadde kjørt inn iet vindu på gullsmedbutikken i rådhuset i Levanger..

Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 07:35

En alvorlig skadet i trafikkulykke ved Krøderen

En mann er alvorlig skadet etter at en bil kjørte av veien ved Vikersund natt til søndag. En kvinne mistenkes for å ha kjørt bilen, som viste seg å være stjålet..

P4 - 20 May 18 kl. 11:16

Alvorlig skadet etter vulkanutbrudd

En person ble alvorlig skadet da han ble truffet av lava mens han satt på balkongen hjemme hos seg selv på Hawaii i går. Det er første gang det rapporteres om alvorlig personskade etter at vulkanutbruddene startet 4. mai, melder Reuters.

NRK - 10 Mar 18 kl. 19:48

Alvorlig skadet i T-baneulykke

Personen som havnet under T-banen på Voksenlia stasjon på Holmenkollbanen i Oslo lørdag, er alvorlig skadet. Politiet ber folk som er på vei ned Holmenkollen, slippe nødetatene fram..

NRK - 13 Oct 18 kl. 09:14

Alvorlig skadet

En eldre kvinne er alvorlig skadet i en trafikkulykke på E39 ved Åsen i Stavanger ved sjutiden i morges. Kvinnen er brakt til sykehus. Det var kun et kjøretøy involvert, og veibanen ble stengt i forbindelse med bilberging.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Sønnen om smellet: – Det hørtes ut som om noen ble skutt

HAMAR TINGHUS (VG) Kort tid etter at Janne og Svein Jemtland kom hjem fra fest, hørte sønnen krangling og et høyt smell som liknet skudd..

VG - 4 timer siden

Fant aldri «180-mannen»: Innrømmer svakhet i etterforskningen

Noen uker før tragedien på Orderud gård ringte en mann til Opplysningen og fortalte at det kom til å skje et trippeldrap der. Politiet etterforsket intenst - men kan ha oversett et sentralt navn i en rapport..

VG - 7 timer siden

Eksperter refser sikringen etter at milliardskipet sank: – Jeg er litt sjokkert

Selv om Forsvaret mener det var fjellet som ga etter, refser bergingseksperter festene og vaierne som skulle holde KNM «Helge Ingstad» fast i land..

VG - 6 timer siden

Sverige sier nei til Kristersson som statsminister

Klokken 09.02 onsdag morgen ødela Centerparti-lederen Annie Lööf drømmen til Moderaternas leder Ulf Kristersson, om å bli statsminister i Sverige..

VG - 12 timer siden

Boris Johnson vil stemme mot brexitavtale

Tidligere utenriksminister Boris Johnson mener brexitavtalen med EU vil føre til at Storbritannia blir en «vasallstat» og sier han vil stemme mot avtalen..

VG - 16 timer siden

«Tapt» by funnet av arkeologer i Hellas

Arkeologer har funnet de første håndfaste restene etter en tapt by som de gamle grekerne antok var en bosetting dannet av trojanske krigsfanger..

VG - 23 timer siden

Forsvarsmateriell sier vaierne var montert riktig

Flere kritiserer bruken av vaier til å sikre KNM «Helge Ingstad», og hevder vaierne ble feilmontert. Forsvarsmateriell avviser kritikken..

VG - 21 timer siden

Derfor firer de ikke flagget på KNM «Helge Ingstad»

KNM «Helge Ingstad» gikk ned med flagget til topps. Det er fordi fregattsjefen fortsatt har kommando..

VG - Igår: 15:06

BBC: Enighet om brexit-avtale

Det er enighet om en skilsmisseavtale mellom Storbritannia og EU, melder britiske medier..

VG - Igår: 15:43

CNN saksøker Trump

Nyhetskanalen CNN saksøker president Donald Trump og flere av hans rådgivere etter at Det hvite hus har stengt ute reporter Jim Acosta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt