NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:02

NRK - 22 Sep 18 kl. 01:03

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Puddefjordsbrua, Bergen, Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lettmotorsykkel, køyrdei , bil
NRK - 25 Aug 18 kl. 05:13

Slått i ansiktet, køyrde av vegen

Ein drosjesjåfør i Trondheim vart slått i ansiktet under ein køyretur. Det var to passasjerar som stod bak. Slaga førte til at drosjen køyrde av vegen.

NRK - 25 May 18 kl. 20:06

Bil køyrde inn i folk i Oregon

Fleire personar har blitt skada då ein bil køyrde inn i personar i Portland i den amerikanske delstaten Oregon, melder avisa The Oregonian. Politiet etterlyser ein blå Mazda. Eit vitne seier til avisa at minst tre personar er køyrd til sjukehus..

NRK - 23 Oct 18 kl. 22:07

Tre hestar påkøyrde og drepne

Tre hestar vart påkøyrde og drepne på E6 i Kåfjord kommune i Troms tysdag kveld. To av hestane døydde momentant medan den tredje vart avliva på staden. Dei var lause utan refleks og tilsyn, og det er ingen lys langs vegen der påkøyrselen skjedde..

VG - 07 Nov 18 kl. 22:24

Stakk av fra kontroll – gjemte kjøretøyene på do

Ungdommene bestemte seg for å gjemme en moped og en lettmotorsykkel på et handikaptoalett..

NRK - 06 Oct 18 kl. 13:55

Mann sikta for å ha forlate ulykke

Ein mann i 40-åra er sikta etter å ha forlate ein trafikkulykke i Molde laudag morgen. Politiet etterlyste bilen han køyrde og frykta fleire i bilen kunne ha blitt livstruande skadd. Politiet mistenkjer at han køyrde i alkoholpåverka tilstand..

NRK - 13 Jul 18 kl. 06:39

Sovande sjåfør køyrde i skulebuss

19 skuleelevar er sende til sjukehus i Colorado, USA, etter at skulebussen dei sat i kolliderte med ein lastebil. Lastebilsjåføren hadde sovna bak rattet og komt over i feil køyreretning, skriv nyheitsbyrået AP..

NRK - 26 Oct 18 kl. 09:10

Mista livet i trafikkulykke

Ein person omkom etter at ein bil køyrde av vegen i Sarpsborg fredag morgon. Politiet gjer undersøkingar på staden, og vegen er stengd..

NRK - 01 Nov 18 kl. 00:01

Østfoldbanen open att

Østfoldbanen er opna for trafikk mellom Råde og Fredrikstad etter å ha vore stengt på grunn av at toget køyrde på ein personbil. Føraren slapp unna utan skadar..

NRK - 22 Sep 18 kl. 03:08

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 16 Jun 18 kl. 18:31

Drosje køyrde inn i folkemengde

Ei drosje har køyrt inn i ei folkemengde i Moskva, melder Reuters. Sju personar er skadde, ifølgje det russiske nyheitsbyrået TASS..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 3 minutter siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..

NRK - 15 minutter siden

MDG reagerer mot søppelforslag

To år etter at en privat aktør skapte søppelkaos i Oslo, vil Høyre privatisere tjenesten igjen. Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) reagerer kraftig og mener det er useriøs budsjettering som hun ikke hadde ventet seg fra et parti som Høyre..

NRK - 15 minutter siden

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

NRK - 30 minutter siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..

NRK - 1 time siden

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..

NRK - 1 time siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 1 time siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 2 timer siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt