NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 15:17

NRK - 22 Sep 18 kl. 01:03

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Puddefjordsbrua, Bergen, Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lettmotorsykkel, køyrdei , bil
NRK - 25 Aug 18 kl. 05:13

Slått i ansiktet, køyrde av vegen

Ein drosjesjåfør i Trondheim vart slått i ansiktet under ein køyretur. Det var to passasjerar som stod bak. Slaga førte til at drosjen køyrde av vegen.

NRK - 25 May 18 kl. 20:06

Bil køyrde inn i folk i Oregon

Fleire personar har blitt skada då ein bil køyrde inn i personar i Portland i den amerikanske delstaten Oregon, melder avisa The Oregonian. Politiet etterlyser ein blå Mazda. Eit vitne seier til avisa at minst tre personar er køyrd til sjukehus..

NRK - 06 Oct 18 kl. 13:55

Mann sikta for å ha forlate ulykke

Ein mann i 40-åra er sikta etter å ha forlate ein trafikkulykke i Molde laudag morgen. Politiet etterlyste bilen han køyrde og frykta fleire i bilen kunne ha blitt livstruande skadd. Politiet mistenkjer at han køyrde i alkoholpåverka tilstand..

NRK - 13 Jul 18 kl. 06:39

Sovande sjåfør køyrde i skulebuss

19 skuleelevar er sende til sjukehus i Colorado, USA, etter at skulebussen dei sat i kolliderte med ein lastebil. Lastebilsjåføren hadde sovna bak rattet og komt over i feil køyreretning, skriv nyheitsbyrået AP..

NRK - 22 Sep 18 kl. 03:08

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 16 Jun 18 kl. 18:31

Drosje køyrde inn i folkemengde

Ei drosje har køyrt inn i ei folkemengde i Moskva, melder Reuters. Sju personar er skadde, ifølgje det russiske nyheitsbyrået TASS..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Fleire omkomne i togavsporing

Minst 17 menneske er stadfesta omkomne i ei togavsporing på Taiwan, opplyser styresmaktene og jernbaneselskapet. Minst 126 vart skadde i ulykka. Fem av togsettet sine åtte vogner velta i avsporinga, som skjedde i Suao i Yilan-distriktet..

NRK - 15 minutter siden

KrF Kvinner stemte søndag

KrF Kvinner stemte søndag ettermiddag over KrFs retningsvalg. 34 prosent vil inn i dagens regjering, 27 prosent ønsker en regjering med KrF, Ap og Sp, mens 39 prosent vil forbli i opposisjon..

NRK - 45 minutter siden

Ofotbanen stengt etter avsporing

Ofotbanen er stengt etter at et lokomotiv kjørte på en stein i sporet og sporet av med én aksling ved Djupvik søndag formiddag. Ingen er skadet, men banen er stengt på ubestemt tid. Avsporingen skjedde ved Djupvik mellom Narvik og Straumsnes..

NRK - 1 time siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 2 timer siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 2 timer siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 2 timer siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 3 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt