NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:17

NRK - 22 Sep 18 kl. 01:03

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Puddefjordsbrua, Bergen, Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lettmotorsykkel, køyrdei , bil
NRK - 25 Aug 18 kl. 05:13

Slått i ansiktet, køyrde av vegen

Ein drosjesjåfør i Trondheim vart slått i ansiktet under ein køyretur. Det var to passasjerar som stod bak. Slaga førte til at drosjen køyrde av vegen.

NRK - 19 Dec 18 kl. 18:41

Enklare motorsykkelserfikat

Bilførarar skal lettare kunne ta lappen for lettmotorsykkel, foreslår regjeringa. Dei foreslår også å senke aldersgrensa for mopedbil til 16 år, samt å utvide køyreløyve for arbeidarar med utanlandsk førarkort frå 3 til 6 månader..

NRK - 20 Dec 18 kl. 21:32

AFP: Kvinnene køyrde til flyplassen

Bårene med dei to drepne kvinnene blei køyrde til flyplassen i Marrakech i ettermiddag, ifølge nyheitsbyrået AFP og lokale medium. – Eg har forstått at dette var på gang, men eg har ingen kjennskap til dette, seier bistandsadvokat Ragnar Paulsen..

NRK - 25 May 18 kl. 20:06

Bil køyrde inn i folk i Oregon

Fleire personar har blitt skada då ein bil køyrde inn i personar i Portland i den amerikanske delstaten Oregon, melder avisa The Oregonian. Politiet etterlyser ein blå Mazda. Eit vitne seier til avisa at minst tre personar er køyrd til sjukehus..

NRK - 23 Oct 18 kl. 22:07

Tre hestar påkøyrde og drepne

Tre hestar vart påkøyrde og drepne på E6 i Kåfjord kommune i Troms tysdag kveld. To av hestane døydde momentant medan den tredje vart avliva på staden. Dei var lause utan refleks og tilsyn, og det er ingen lys langs vegen der påkøyrselen skjedde..

VG - 07 Nov 18 kl. 22:24

Stakk av fra kontroll – gjemte kjøretøyene på do

Ungdommene bestemte seg for å gjemme en moped og en lettmotorsykkel på et handikaptoalett..

NRK - 06 Oct 18 kl. 13:55

Mann sikta for å ha forlate ulykke

Ein mann i 40-åra er sikta etter å ha forlate ein trafikkulykke i Molde laudag morgen. Politiet etterlyste bilen han køyrde og frykta fleire i bilen kunne ha blitt livstruande skadd. Politiet mistenkjer at han køyrde i alkoholpåverka tilstand..

NRK - 18 Dec 18 kl. 20:46

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 18 Dec 18 kl. 20:46

Person død etter utforkøyring

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 07 Jan 19 kl. 19:03

Bil køyrde i elv

Politiet melder om ein bil som har køyrt i elva på Averøya på Nordmøre. Ei kvinne er i bilen. Det blir jobba med å hjelpe ho ut av bilen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 1 time siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 4 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt