NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 17:39

NRK - 26 jan. 21 kl. 19:02

Letter på tiltak i Rogaland

Sandnes, Randaberg og Sola letter en del på restriksjonene onsdag. Fritidsaktiviteter for barn får starte opp, og det åpnes trolig for skjenking nærmer helgen. Nabokommunen Stavanger beholder derimot skjenkestoppen, og avventer smittesituasjonen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sola, Stavanger, Rogaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Letter, tiltaki , Rogaland
NRK - 24 feb. 21 kl. 15:08

Letter på tiltak i Sveits

Sveits letter på koronarestriksjoner fra 1.mars, opplyser regjeringen onsdag. Etter planen åpner butikker, bibliotek og museer 1.

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjonene

California letter på restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjoner

California letter på korona-restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 01 feb. 21 kl. 18:17

Østerrike letter på restriksjoner

Østerrike letter noe på koronarestriksjonene, melder Reuters. Neste uke får butikker, museer, gallerier og dyrehager åpne, men med krav om munnbind. Elever får også komme tilbake på skolen, gitt at de har testet negativt for koronaviruset..

Klartale - 13 jan. 21 kl. 11:18

Letter på tiltak hvis det blir mindre smitte

Til helgen skal myndighetene revurdere korona-tiltakene. Statsministeren sier vi kan gå over til mer lokale tiltak, dersom det blir mindre smitte med korona..

VG - 30 jan. 21 kl. 13:38

Oslo vurderer lokale tiltak: – Har vært tydelig på at vi ikke kan ha så strenge tiltak over tid

Onsdag trer nye tiltak i kraft i østlandskommunene. Oslobyrådet vil vurdere lokale tiltak tidlig neste uke, opplyser Raymond Johansen lørdag..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 17:00

Letter på sløret om neste krisepakke: – Kan bli en krevende vinter

29. januar kommer det en ny krisepakke. Regjeringen vurderer nye tiltak for å hjelpe arbeidsledige, tilskudd til drift….

E24 - 13 jan. 21 kl. 17:00

Letter på sløret om neste krisepakke: – Kan bli en krevende vinter

29. januar kommer det en ny krisepakke. Regjeringen vurderer nye tiltak for å hjelpe arbeidsledige, tilskudd til drift av flyplasser og nye utsettelser av bedriftenes skatte- og avgiftsbetalinger..

NRK - 30 jan. 21 kl. 08:57

DN: Letter i tiltak onsdag

Ifølge DN.no forlenger regjeringen de strenge tiltakene for Oslo-regionen til onsdag. Avisen skriver at det fra onsdag vil bli lettelser, inkludert åpning for private besøk og butikker, men ikke kjøpesentre..

VG - 01 feb. 21 kl. 16:39

Oslo letter på tiltak

Landets hovedstad har lenge hatt en lang rekke smittevernstiltak ut over de nasjonale. I dag presenterer byrådet i Oslo hvilke som skal gjelde fra onsdag. Der ligger det flere lettelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig arbeidsulykke i Bergen

En person er alvorlig skadd etter en arbeidsulykke i Bergen. Det dreier seg trolig om et fall fra et stillas, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Syrias president smittet av korona

Syrias president Bashar al-Assad og kona hans Asma har testet positivt for koronaviruset, melder Reuters. De to skal ha milde symptomer, og presidenten vil jobbe hjemmefra en tid framover, ifølge presidentens kontor. Syria har opplevd en sterk økning i antall koronasmittede siden midten av februar..

NRK - 30 minutter siden

Færre fusjoner enn ventet i 2020

Konkurransetilsynet mottok 93 meldinger om foretakssammenslutninger i 2020, noe som er lavere enn gjennomsnittet de siste fem åra. Mange spådde en økning i antall fusjoner og oppkjøp som følge av koronapandemien. Men spådommen om flere fusjoner og oppkjøp slo altså ikke til, og en grunn var statens ulike kompensasjonsordninger, mener tilsynet ifølge NTB..

NRK - 45 minutter siden

Verdensarvområder får 65 millioner

Det skal deles ut over 65 millioner kroner til de åtte norske verdensarvstedene, melder Riksantikvaren. Mye av pengene vil gå til bevaring av bygninger, veier og brygger. Bergkunst i Alta, Urnes stavkirke og Bryggen i Bergen er blant disse..

NRK - 1 time siden

– Vil unngå å stengja skulane

I morgon kjem regjeringa med nye retningslinjer nasjonalt for koronapandemien. I den siste perioden har born og unge i stor grad drive smitten. Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet seier til NRK at dei har hatt mange diskusjonar om skule for å sjå om elevane kan vera til stades på skulen, samstundes som ein får strengare smitteverntiltak.

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine til eldre

Italia er det foreløpig siste av en rekke europeiske land som godkjenner AstraZeneca-vaksinen for personer over 65 år. Det var tidligere for få studier til å fastslå at vaksinen var effektiv og trygg for den eldste delen av befolkningen, dermed nølte flere land med å ta den i bruk. Italias helsedepartement kunngjorde i dag at det er trygt å bruke vaksinen for de over 65 år med unntak av svært sårbare personer, som personer med immunsvikt eller de som tar andre medikamenter som fører til høyere risiko for å dø av covid-19.

NRK - 1 time siden

Bane Nor avlyser tunnelkontrakt

Bane Nor avlyser konkurranse om ny togtunnel under Oslo. Årsaken er at Bane Nor ikke har fått på plass en nødvendig avtale med Jernbanedirektoratet for prosjektet for 2021, melder bygg.no.

NRK - 1 time siden

Myanmar straffer medieselskaper

Fem uavhengige medieselskaper, blant dem Myanmar Now, er fratatt tillatelsen til å operere i Myanmar. Alle har dekket protestene mot militærkuppet 1. februar, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

EU-regulator advarer mot Sputnik

Styrelederen i EUs legemiddeltilsyn EMA mener det vil være som en «russisk rulett» å gi nødgodkjenning til den russiske koronavaksinen Sputnik V. EMAs styreleder Christa Wirthumer-Hoche mener det foreløpig ikke er nok data på hvor trygg vaksinen er..

NRK - 2 timer siden

Amulansefly kjørte av rullebane

Tett snøvær får skylda for at et fly i dag kjørte av rullebanen i Bodø og stengte all trafikk på flyplassen i 45 minutter. Etter landing var det så tett snøvær at pilotene ikke klarte å finne riktig vei av rullebanen og satte seg fast..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt