NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:20

NRK - 15 Mar 19 kl. 09:27

Leter ikke etter flere mistenkte

Politiet på New Zealand jakter ikke aktivt på flere mistenkte etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch. Tre er pågrepet, én av dem er siktet. – Alle ressurser gjør alt de kan for å holde samfunnet trygt, sier polititalsperson Mike Bush..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealand, Christchurch, Mike Bush

Dele artikeln

189 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leter, ikke, etter, flere, mistenkte
NRK - 13 Jan 19 kl. 19:32

Leter etter en skadet ungdom

Politiet har fått flere tips om en gutt, trolig mellom 16–18 år, i området rundt Sunnaas på Nesodden. Ifølge vitner skal han ha kuttskader både i den ene hånda og i hodet. Flere politipatruljer og politihelikopteret leter etter personen..

Klartale - 05 Mar 19 kl. 11:54

Leter etter døde der tornadoen herjet

Boliger ble knust til pinneved. Områder er helt ødelagt. Nå leter redningsmannskaper etter flere døde..

Aftenposten - 11 May 19 kl. 18:20

Politiet leter etter tre ungdommer: Mann truet med kniv i Oslo

Flere politipatruljer leter etter tre gutter etter en trusselsituasjon med kniv på Nordstrand i Oslo..

NRK - 12 Dec 18 kl. 09:47

Leter etter gjerningsmannen

Over 600 politifolk leter nå etter gjerningsmannen i Strasbourg etter skytingen på julemarkedet. Statssekretær i innenriksdepartementet sier til France Inter at man ikke kan utelukke at den antatte gjerningsmannen har kommet seg ut av Frankrike..

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 11:14

Politiet leter etter flere spor i hagen til Anne-Elisabeth Hagen

Etter at snøen har smeltet leter politi med hunder etter gjenstander og spor rundt huset til Anne Elisabeth Hagen, som forsvant fra Lørenskog i oktober i fjor..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 23:02

Drosjesjåfør ranet på Holmlia – leter etter tre menn i 20-årene

Politiet er på Holmlia i Oslo med flere enheter etter at en drosjesjåfør ble ranet. Politiet leter etter tre personer..

Aftenposten - 07 May 19 kl. 21:18

Leter etter gjerningsperson etter knivstikking i Bærum

Tre-fire personer var involvert i et slagsmål på Rykkin i Bærum. Politiet leter etter en mulig mistenkt..

NRK - 31 Jan 19 kl. 06:18

Leter etter flere gjerningspersoner

Politiet jakter på flere gjerningspersoner etter at en mann ble skutt i hodet i en privatbolig i Sarpsborg onsdag kveld. Mannen er utenfor livsfare, og har forklart at han ble oppsøkt av flere maskerte personer da han ble skutt..

NRK - 13 Jan 19 kl. 19:32

Letter etter en skadet ungdom

Politiet har fått flere tips om en gutt, trolig mellom 16–18 år, i området rundt Sunnaas på Nesodden. Ifølge vitner skal han ha kuttskader både i den ene hånda og i hodet. Flere politipatruljer og politihelikopteret leter etter personen..

Aftenposten - 07 May 19 kl. 21:18

Leter etter gjerningsperson etter mulig knivstikking i Bærum

Tre-fire personer var involvert i et slagsmål på Rykkin i Bærum. Politiet leter etter en mulig mistenkt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt