NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:07

NRK - 15 Mar 19 kl. 09:27

Leter ikke etter flere mistenkte

Politiet på New Zealand jakter ikke aktivt på flere mistenkte etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch. Tre er pågrepet, én av dem er siktet. – Alle ressurser gjør alt de kan for å holde samfunnet trygt, sier polititalsperson Mike Bush..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealand, Christchurch, Mike Bush

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leter, ikke, etter, flere, mistenkte
NRK - 13 Jan 19 kl. 19:32

Leter etter en skadet ungdom

Politiet har fått flere tips om en gutt, trolig mellom 16–18 år, i området rundt Sunnaas på Nesodden. Ifølge vitner skal han ha kuttskader både i den ene hånda og i hodet. Flere politipatruljer og politihelikopteret leter etter personen..

Klartale - 05 Mar 19 kl. 11:54

Leter etter døde der tornadoen herjet

Boliger ble knust til pinneved. Områder er helt ødelagt. Nå leter redningsmannskaper etter flere døde..

NRK - 12 Dec 18 kl. 09:47

Leter etter gjerningsmannen

Over 600 politifolk leter nå etter gjerningsmannen i Strasbourg etter skytingen på julemarkedet. Statssekretær i innenriksdepartementet sier til France Inter at man ikke kan utelukke at den antatte gjerningsmannen har kommet seg ut av Frankrike..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 23:02

Drosjesjåfør ranet på Holmlia – leter etter tre menn i 20-årene

Politiet er på Holmlia i Oslo med flere enheter etter at en drosjesjåfør ble ranet. Politiet leter etter tre personer..

NRK - 31 Jan 19 kl. 06:18

Leter etter flere gjerningspersoner

Politiet jakter på flere gjerningspersoner etter at en mann ble skutt i hodet i en privatbolig i Sarpsborg onsdag kveld. Mannen er utenfor livsfare, og har forklart at han ble oppsøkt av flere maskerte personer da han ble skutt..

NRK - 13 Jan 19 kl. 19:32

Letter etter en skadet ungdom

Politiet har fått flere tips om en gutt, trolig mellom 16–18 år, i området rundt Sunnaas på Nesodden. Ifølge vitner skal han ha kuttskader både i den ene hånda og i hodet. Flere politipatruljer og politihelikopteret leter etter personen..

NRK - 21 Mar 19 kl. 01:12

Bilbranner på Holmlia i Oslo

Alle nødetater er sendt til Asperudlia på Holmlia i Oslo etter melding om brann i minst to biler og en garasje. Brannen er under kontroll men ikke slukket. Politiet leter etter flere personer som er sett løpende fra stedet..

Dagbladet - 20 Dec 18 kl. 17:07

- Hvis sønnen vår virkelig har gjort dette, er han ikke lenger vår sønn

Familiene til de mistenkte terroristene i Marokko er i sjokk og sorg. Samtidig leter politiet etter flere personer de frykter har tilknytning til en terrorgruppe nord i Marrakech..

NRK - 12 Jan 19 kl. 07:30

Leter etter 19-åring i Sandnes

Politiet og frivillige letemannskaper leter etter en kvinne (19) i Sandnes. Hun ble sist ble sett i Jadarveien/Eidsvollgata rundt klokka 02. Kvinnen er 170 cm høy med langt lyst hår og normal kroppsbygning.

NRK - 22 Mar 19 kl. 05:23

Leter etter mann i Asker

Frivillige letemannskaper, politi og helikopter leter etter en mann som har vært savnet fra Sjøstrand omsorgssenter i Vollen i Asker siden i går kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 30 minutter siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 3 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.

NRK - 4 timer siden

No fungerer naudlinja att

Vest politidistrikt har løyst problemet på naudlinja. Distriktet melde like før halv ni om trøbbel som gjorde at naudsamtalane vart brotne. Kring ti minuttar seinare var problemet løyst.

NRK - 4 timer siden

Telefontrøbbel for politiet

Operasjonssentralen til Vest politidistrikt har problem med å ta imot naudsamtalar. – Samtalane blir brotne. Om du er i naud, ring 02800, opplyser dei på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt