NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:32

NRK - 24 jun 22 kl. 20:47

Leteaksjon i Stavanger

Politiet har satt i gang letaksjon etter en mann på Tasta i Stavanger. Han ble sist sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tasta, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjoni , Stavanger
NRK - 24 jun 22 kl. 20:47

Mann funnet etter leteaksjon i Stavanger

Klokken 20:46 meldte politiet at de hadde satt i gang leteaksjon etter en mann på Tasta i Stavanger. Klokken 21:00 er mannen funnet og i god behold. Mannen hadde sist blitt sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..

NRK - 18 maj 22 kl. 16:27

Michelin-utdeling skal skje i Stavanger

Årets utdeling av Michelin-stjerner til nordiske restaurantar vil skje i Stavanger. 4. juli vil arrangementet finne stad i Stavanger konserthus.

NRK - 08 jun 22 kl. 06:40

Barnevernet brøt loven

Barnevernstjenesten i Stavanger brøt loven da en 12 år gammel gutt ble tvangsflyttet med politi fra Stavanger til Toten i fjor høst. Det er konklusjonen til Statsforvalteren etter et tilsyn med barnevernstjenesten, skriver Aftenbladet. Statsforvalteren mener at ingen barn på 12 år skal oppleve det gutten i Stavanger ble utsatt for.

NRK - 23 jun 22 kl. 08:09

16 flyreiser kansellert på grunn av flyteknikarstreik

Totalt 16 fly er innstilt i dag som følge av flyteknikarstreiken. Widerøe har kansellert fire avgangar som følge av flyteknikarstreiken torsdag. Kanselleringane gjeld avgangane: * Sandefjord-Stavanger * Stavanger-Aberdeen * Aberdeen-Stavanger * Stavanger-Sandefjord Flyselskapet SAS har torsdag ingen kansellert som følge av flyteknikarstreiken torsdag, men andre innstilte fly som følge av mangel på pilotar og kabintilsette, opplyser pressesjef i SAS Tonje Sund til NRK.

NRK - 15 maj 22 kl. 10:32

Leteaksjon etter eldre kvinne på Jørpeland

Frivillige letemannskaper er varslet for å bistå i en leteaksjon etter en eldre kvinne med demens, som er savnet på Jørpeland i Rogaland. Kvinnen forsvant fra Dalavegen i løpet av natten..

NRK - 14 jun 22 kl. 06:39

Leteaksjon avsluttet

En savnet kvinne er funnet død etter en leteaksjon i Andebu. Kvinnens pårørende er varslet, opplyser politiet..

NRK - 25 jun 22 kl. 19:35

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 26 jun 22 kl. 04:49

Leteaksjon etter to barn i Bærum

Det ble natt til søndag satt i gang en leteaksjon etter en jente på 15 år og en gutt på fire år i Bærum, melder Oslo politidistrikt.

NRK - 26 jun 22 kl. 07:24

Leteaksjon avsluttes: To barn funnet

I natt ble det satt i gang en leteaksjon etter to ukrainske barn i Bærum. Det var snakk om en jente på 15 år og en gutt på fire år. Barna hadde vært borte siden lørdag ettermiddag.

NRK - 27 jun 22 kl. 03:12

Leteaksjon i Kvinnherad

Det er natt til mandag satt i gang en leteaksjon i Kvinnherad kommune i Vestland, etter en mann som ikke har kommet tilbake etter fjelltur. Leteaksjonen foregår ved Melderskin og Malmangernuten, opplyser Vest politidistrikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 15 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com