P4 > Nyheter

Monday, 24 July, 12:33

P4 - 17 Jul 17 kl. 05:44

Leteaksjon etter savnet mann

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 75 år gammel mann ikke kom hjem fra fisketur i går.
Mannen skal ha fisket i området ved Sundfloen bro i Koppand i Hedmark, forteller operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Arne Norevik.
Politiet har søkt med politihund og helikopter i området, og Røde Kors er nå koblet inn i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Sundfloen, Koppand, Hedmark, Innlandet, Arne Norevik, Røde Kors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, savnet, mann
Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 05:28

Større leteaksjon etter savnet mann i Koppang

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 75 år gammel mann som ikke kom hjem etter en fisketur søndag ettermiddag..

P4 - 03 Jul 17 kl. 20:28

Leteaksjon etter eldre mann

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en eldre mann som er savnet i Ørsta. Politiet får hjelp av Røde Kors, Norske redningshunder og luftambulanse. Mannen skal være i området mellom Vikegeila og Vikeskåla..

NRK - 17 Jul 17 kl. 05:53

Leteaksjon etter mann i Lom

En mann er savnet i Lom Kommune i Oppland. Han var på vei til Sognefjellshytta søndag kveld. Politiet satte i gang en leteaksjon, men søket har vært vanskelig på grunn av uvær, ifølge politiet..

P4 - 06 Jun 17 kl. 07:46

Leteaksjon etter 34-åring

Det pågår nå en leteaksjon etter en 34 år gammel mann i Sandnes som ble meldt savnet sent i går kveld. Et Sea-King redningshelikopter har deltatt i aksjonen i natt sammen med både politi og frivillige. Søket vil fortsette utover dagen..

NRK - 03 Jul 17 kl. 22:39

Mann (89) savnet på Sunnmøre

Det er satt i gang leteaksjon etter en 89 år gammel mann som er savnet i Ørsta på Sunnmøre..

P4 - 02 Apr 17 kl. 16:13

Leter etter savnet mann i Møre og Romsdal

Politiet har startet en ny leteaksjon etter en mann i 40-årene i Vestnes i Møre og Romsdal som ble meldt savnet av familien på torsdag. Politiet har nå satt inn hunder og Røde Kors i søket. Politiet opplyser at de har funnet bilen hans, og har ingen holdepunkter for at noe kriminelt har skjedd..

P4 - 17 Jul 17 kl. 08:20

Leteaksjon fortsetter etter savnet mann

Politiet håper nå å sette inn et helikopter i letingen etter den 68 år gamle mannen som er savnet i Lom. Dårlig vær gjør og lavt skydekke gjør at redningshelikopteret hittil ikke har blitt tatt i bruk, opplyser politiet. Mannen ble meldt savnet etter at han ikke kom fram til en hytte til avtalt tid i går kveld..

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 07:20

Leteaksjon etter mann på Sognefjellet

En 68 år gammel mann er meldt savnet i Lom i Oppland etter å ikke ha kommet fram til en hytte til avtalt tid søndag kveld..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 06:45

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

P4 - 17 Apr 17 kl. 21:42

Savnet mann funnet i live

En 37 år gammel mann som var antatt druknet etter å ha blitt meldt savnet ved Finnøy i Rogaland for en måned siden har nå dukket opp i live i Møre og Romsdal. Mannen ble meldt savnet da båten hans ble funnet drivende tom med motoren i gang og det ble satt i gang en stor leteaksjon. Ryfylkeøyane lensmannskontor bekrefter til Stavanger Aftenblad at mannen er kommet til rette, men har ikke flere opplysninger om saken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mener mye sviktet etter Turøy-ulykken

Det var for dårlig kommunikasjon mellom aktørene som deltok i redningsarbeidet etter helikopterulykken på Turøy 29. april i fjor. Det viser en bacheloroppgave av ingeniørstudenter på Høgskolen på Vestlandet.

P4 - 45 minutter siden

Brannvesenet: – Vann over alt og hus er evakuert

Det er mye vann over alt, og hus er evakuert, sier Joar Flølo i brannvesenet i Gloppen kommune. Kraftig regnvær natt til mandag har ført til en dramatisk situasjon i Breim i Sogn og Fjordane. – Elvene går rett mot flere hus, og mange kjellere er fulle med vann, forteller Flølo..

P4 - 1 time siden

Jørgen Kosmo er død

Tidligere forsvarsminister og stortingspresident Jørgen Kosmo er død. Det bekrefter arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre nå og takker samtidig Kosmo for hans innsats for det norske samfunnet og Arbeiderpartiet. Kosmo var på Stortinget for Arbeiderpartiet i perioden 1985 til 2005..

P4 - 1 time siden

Polens president vil stanse omstridt rettsreform

Polens president sier han vil legge ned veto mot to lover som kan true uavhengigheten til landets rettsvesen. Nasjonalforsamlingen har godkjent forslagene som ville ført til at høyesterettsdommerne ville fått sparken og nye skulle utnevnes av øverste politiske ledelse. Det har vært flere demonstrasjoner mot dette, og nå går Polens president ut og sier han vil stanse lovforslagene..

P4 - 2 timer siden

Trolig ulykke bak skade

Mannen som ble funnet bevisstløs i et smug i Trondheim sentrum natt til søndag, ble trolig ikke utsatt for noe kriminelt. Politiet i Trøndelag understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne, men at mye nå tyder på at det har vært en ulykke. Omstendighetene rundt den mulige ulykken er ikke kjent..

P4 - 2 timer siden

Ap lanserte tiltakspakke mot unge

Arbeiderpartiet lanserer i dag en tiltakspakke for å få flere unge mennesker i jobb. Partiet mener sju tiltak kan sikre at unge får kompetanse og hjelp til å komme i arbeid. Aps tiltakspakke inneholder flere lærere per elev, mer penger til yrkesfag, flere studieplasser og finansiering av flere tiltaksplasser i bedriftene..

P4 - 2 timer siden

Krever ID-merking av katter

Veterinærforeningen og en samlet dyrevernbevegelse ønsker påbud om ID-merking av katter. Sommeren er høysesong for forlatte og bortkomne dyr, og akkurat nå er rundt 1400 katter etterlyst, skriver Dagsavisen. Med ID-merking kan dyr og eier bli gjenforent effektivt, og man slipper å avlive dyr som kunne vært reddet, ifølge Veterinærforeningen.

P4 - 4 timer siden

Kuttet støtte til Rørosbanen

- Dramatisk..

P4 - 3 timer siden

Taliban tar på seg bombeskyld

Dødstallet i Kabul har steget til minst 35 døde etter et selvmordsangrep i dag tidlig. Taliban hevder de sto bak terroraksjonen, melder nyhetsbyrået AFP. Angrepet skjedde i et nabolag vest i byen.

P4 - 3 timer siden

PST varslet om 22. juli-vitser

Nasjonal støttegruppe etter 22. juli reagerer på vitser om terrorangrepet på Utøya på sosiale medier. Vitsene som er publisert på Facebook-siden til Mannegruppa Ottar, er meldt til Politiets sikkerhetstjeneste, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt