P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:53

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:52

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde.
Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld.
Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde. Hun beskrives som 150 centimeter høy, med hvitt hår og kledd i skjørt, genser og skaut..
Les mer på P4


Les mer om:
Kors, Norske, Førde, Vest

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, kvinne82 i , Førde
NRK - 21 Jul 17 kl. 02:45

Leteaksjon etter kvinne på Sotra

Politiet satte torsdag i gang en stor leteaksjon etter en 62 år gammel kvinne som er meldt savnet fra Sund kommune I Hordaland, melder NTB..

P4 - 6 timer siden

Leteaksjon etter kvinne

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene, som er meldt savnet etter at hun la ut på tur i Sogn. Politiet startet aksjonen sent i går kveld. Frivillige fra Røde Kors og Norske Redningshunder leter i området ved Fimreiteåsen..

NRK - 03 Jun 18 kl. 20:48

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er iverksatt en leteaksjon etter en 86 år gammel kvinne ved Nevelfjell i Lillehammer. Kvinnen skal være på tur mellom Pellestova og Nordseter. Mannskaper fra Røde Kors og et politihelikopter deltar i søket..

VG - 02 Mar 18 kl. 12:29

Leteaksjon etter savnet kvinne utenfor Bergen

Det har blitt satt i gang full leteaksjon etter en kvinne i 60-årene på Helleneset nord for Bergen..

VG - 02 Mar 18 kl. 12:29

Leteaksjon etter savnet kvinne i Bergen

Det har blitt satt i gang full leteaksjon etter en kvinne i 60-årene på Helleneset i Bergen..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 06:45

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

P4 - 04 Apr 18 kl. 09:31

Kvinne savnet i Namsos

Det pågår en omfattende leteaksjon etter en kvinne i 30-årene i Namsos. Hun ble meldt savnet i går ettermiddag. Det ble søkt etter kvinnen gjennom hele natten, og i morgentimene er det igangsatt en ny leteaksjon, opplyser politiet til VG.

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 01:39

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

NRK - 06 Sep 17 kl. 15:22

Leteaksjon fortsetter

I Kongsvinger pågår det fortsatt en større leteaksjon etter en kvinne i 40-åra. Hun ble sist sett i går morges. Politiet har i ettermiddag publisert et bilde av kvinnen og ber om tips..

Dagbladet - 02 Mar 18 kl. 07:38

Stor leteaksjon etter savnet kvinne i Bergen

Politiet har satt inn store ressurser for å lete etter en 67 år gammel kvinne..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Opphevet alkoholforbud

Det er lov å drikke alkohol på Unge Høyres landsmøte nå i helgen..

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 1 time siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 2 timer siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt