P4 > Nyheter

Tuesday, 18 December, 11:26

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:52

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde.
Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld.
Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde. Hun beskrives som 150 centimeter høy, med hvitt hår og kledd i skjørt, genser og skaut..
Les mer på P4


Les mer om:
Kors, Norske, Førde, Vest

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, kvinne82 i , Førde
NRK - 13 Oct 18 kl. 21:10

Leteaksjon etter kvinne i Snåsa

Det iverksettes en leteaksjon etter en kvinne i Snåsa, melder politiet i Trøndelag på Twitter. Kvinnen er meldt savnet etter en tur i området rundt innsjøen Litlismenningen. Både letemannskaper og Seaking-helikopter er satt inn i søket..

NRK - 21 Jul 17 kl. 02:45

Leteaksjon etter kvinne på Sotra

Politiet satte torsdag i gang en stor leteaksjon etter en 62 år gammel kvinne som er meldt savnet fra Sund kommune I Hordaland, melder NTB..

P4 - 23 Jun 18 kl. 07:04

Leteaksjon etter kvinne

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene, som er meldt savnet etter at hun la ut på tur i Sogn. Politiet startet aksjonen sent i går kveld. Frivillige fra Røde Kors og Norske Redningshunder leter i området ved Fimreiteåsen..

NRK - 03 Jun 18 kl. 20:48

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er iverksatt en leteaksjon etter en 86 år gammel kvinne ved Nevelfjell i Lillehammer. Kvinnen skal være på tur mellom Pellestova og Nordseter. Mannskaper fra Røde Kors og et politihelikopter deltar i søket..

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 06:11

Leteaksjon etter savnet kvinne i Røyken i Buskerud

Det er satt i gang en leteaksjon etter en 39 år gammel kvinne som ikke kom hjem etter å ha gått tur med hunden i Åros i Buskerud mandag formiddag..

Dagbladet - 23 Oct 18 kl. 07:12

Leteaksjon etter savnet kvinne i Røyken i Buskerud

Det er satt i gang en leteaksjon etter en 39 år gammel kvinne som ikke kom hjem etter å ha gått tur med hunden i Åros i Buskerud mandag formiddag..

VG - 02 Mar 18 kl. 12:29

Leteaksjon etter savnet kvinne utenfor Bergen

Det har blitt satt i gang full leteaksjon etter en kvinne i 60-årene på Helleneset nord for Bergen..

VG - 02 Mar 18 kl. 12:29

Leteaksjon etter savnet kvinne i Bergen

Det har blitt satt i gang full leteaksjon etter en kvinne i 60-årene på Helleneset i Bergen..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 06:45

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 06:11

Savnet kvinne funnet etter leteaksjon i Røyken i Buskerud

En 39 år gammel kvinne er funnet i god behold etter at det ble satt i gang en leteaksjon etter henne i Røyken i Buskerud mandag kveld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt