P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:52

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde.
Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld.
Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde. Hun beskrives som 150 centimeter høy, med hvitt hår og kledd i skjørt, genser og skaut..
Les mer på P4


Les mer om:
Kors, Norske, Førde, Vest

Dele artikeln

69 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, kvinne82 i , Førde
NRK - 21 Jul 17 kl. 02:45

Leteaksjon etter kvinne på Sotra

Politiet satte torsdag i gang en stor leteaksjon etter en 62 år gammel kvinne som er meldt savnet fra Sund kommune I Hordaland, melder NTB..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 06:45

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 01:39

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

NRK - 06 Sep 17 kl. 15:22

Leteaksjon fortsetter

I Kongsvinger pågår det fortsatt en større leteaksjon etter en kvinne i 40-åra. Hun ble sist sett i går morges. Politiet har i ettermiddag publisert et bilde av kvinnen og ber om tips..

P4 - 15 Nov 17 kl. 20:18

Leteaksjon i Ulstein

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i Ulstein kommune i Møre og Romsdal, det opplyser politiet. Redningsskøyte, Røde Kors, redningshunder og politiets mannskap med politihund deltar nå i søket. Det er ikke kjent hvor lenge kvinnen har vært savnet..

P4 - 16 Jul 17 kl. 23:39

Leteaksjon i Odda

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 30-årene i Odda sentrum i kveld. Det melder politiet. Røde Kors og Norske Redningshunder bistår i søket, som vil pågå utover natten.

Dagbladet - 20 Aug 17 kl. 11:44

Leteaksjon etter savnet kvinne i Finnmark

En kvinne i 50-åra har vært savnet siden lørdag kveld..

NRK - 21 Sep 17 kl. 00:59

Leteaksjon etter kvinne avsluttet

Politiet har avsluttet leteaksjonen ved Vigeland i Lindesnes etter en 59 år gammel kvinne som har vært savnet siden tirsdag kveld. Det vil bli gjort nye vurderinger igjen torsdag morgen, opplyser Agder-politiet til NTB..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 06:45

Leteaksjon etter kvinne i Odda innstilt

Leteaksjonen etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda, er innstilt. Politiet etterforsker saken videre..

P4 - 26 Sep 17 kl. 09:09

Stor leteaksjon etter kvinne

Store letemannskaper tråler nå områdene rundt Dale i Vaksdal, der en 71 år gammel kvinne ble meldt savnet i går. Kvinnen ble meldt savnet etter at hun ikke dukket opp på et arrangement i går ettermiddag. Politiet i Hordaland håper dagslyset vil hjelpe dem med å finne 71-åringen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt