P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:34

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:52

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde.
Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld.
Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde. Hun beskrives som 150 centimeter høy, med hvitt hår og kledd i skjørt, genser og skaut..
Les mer på P4


Les mer om:
Kors, Norske, Førde, Vest

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, kvinne82 i , Førde
NRK - 21 Jul 17 kl. 02:45

Leteaksjon etter kvinne på Sotra

Politiet satte torsdag i gang en stor leteaksjon etter en 62 år gammel kvinne som er meldt savnet fra Sund kommune I Hordaland, melder NTB..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 06:45

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 01:39

Leteaksjon etter savnet kvinne i Odda

Politiet har satt i gang en større leteaksjon etter en 37 år gammel kvinne som er savnet i Odda..

NRK - 06 Sep 17 kl. 15:22

Leteaksjon fortsetter

I Kongsvinger pågår det fortsatt en større leteaksjon etter en kvinne i 40-åra. Hun ble sist sett i går morges. Politiet har i ettermiddag publisert et bilde av kvinnen og ber om tips..

P4 - 15 Nov 17 kl. 20:18

Leteaksjon i Ulstein

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i Ulstein kommune i Møre og Romsdal, det opplyser politiet. Redningsskøyte, Røde Kors, redningshunder og politiets mannskap med politihund deltar nå i søket. Det er ikke kjent hvor lenge kvinnen har vært savnet..

NRK - 17 Feb 18 kl. 19:00

Leteaksjon i Bygland i Setesdal

Det er satt i gang en leteaksjon på Bygland. Ei kvinne på 19 år er savnet etter en skitur. Familien har hatt kontakt med dama på telefon, men hun vet ikke hvor hun er.

NRK - 04 Jan 18 kl. 01:02

Søk etter kvinne i Fredrikstad

Det pågår en større leteaksjon etter en 84 år gammel kvinne i Fredrikstad. Natt til torsdag ble Røde Kors satt inn i letingen. Politiet ber publikum om tips dersom hun blir observert..

P4 - 16 Jul 17 kl. 23:39

Leteaksjon i Odda

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 30-årene i Odda sentrum i kveld. Det melder politiet. Røde Kors og Norske Redningshunder bistår i søket, som vil pågå utover natten.

NRK - 26 Dec 17 kl. 23:39

Stor leteaksjon i Sirdal

En kvinne og en mann i 30-årene har vært savnet i Sirdal i Vest-Agder siden 1. juledag. En stor leteaksjon er iverksatt.

Dagbladet - 20 Aug 17 kl. 11:44

Leteaksjon etter savnet kvinne i Finnmark

En kvinne i 50-åra har vært savnet siden lørdag kveld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 2 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 3 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 3 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 4 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 5 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.

P4 - 6 timer siden

Fortsatt fare for å få influensa

Hvis du trodde du hadde klart deg unna influensa denne vinteren, så er det fare for at du må tro om igjen. Forekomsten av influensa er nemlig fortsatt økende, og Folkehelseinstituttet forventer mange flere syke i ukene som kommer. De anbefaler fortsatt folk å vaksinere seg, fordi utbruddet kan vare i åtte til tolv uker til..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt