NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:32

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:19

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hordaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, eldre, kvinne
P4 - 24 Aug 19 kl. 15:32

Stor leteaksjon etter eldre kvinne

Det pågår en stor leteaksjon etter en kvinne i 80-årene som er meldt savnet i Sørreisa i Troms. Familien sendte bekymringsmelding i går kveld etter å ikke ha fått kontakt med kvinnen siden tirsdag, melder Nordlys. Rundt 70 personer fra blant annet Røde Kors, Forsvaret og Norske Redningshunder deltar i søket..

NRK - 24 Aug 19 kl. 07:13

Leteaksjon etter kvinne i Troms

En eldre kvinne er savnet i området Gumpedalen i Sørreisa i Troms. Politi, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og sivilforsvaret har lett gjennom natta. Lørdag morgen ble Forsvaret satt inn i søket..

P4 - 05 Oct 19 kl. 13:36

Enebolig overtent – eldre kvinne savnet

En eldre kvinne er savnet etter at boligen hennes tok fyr i ettermiddag. Det er full overtenning i huset. Brann og ambulanse er på stedet.

NRK - 01 Jan 20 kl. 12:11

Leteaksjon etter ung kvinne

Politiet i Agder har iverksatt en leteaksjon etter en kvinne. Kvinnen ble sist sett i forbindelse med en taxitur utenfor Kristiansand sentrum like før klokken 07.30 i dag.

Aftenposten - 23 Jun 19 kl. 08:18

Leteaksjon etter ung kvinne i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt..

Dagbladet - 23 Jun 19 kl. 08:16

Leteaksjon etter ung kvinne i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt..

NRK - 23 Jun 19 kl. 08:11

Leteaksjon etter ung kvinne

Det er satt i gang en leteaksjon i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt. Hun ble sist sett kl. 18.

P4 - 10 Jan 20 kl. 05:26

Leteaksjon etter savnet kvinne

Det pågår en stor leteaksjon etter en kvinne i slutten av 70-årene som er meldt savnet i Rendalen i Hedmark. Politiet, frivillige og hundeekvipasjer har i natt søkt etter kvinnen, som ble meldt savnet av familien i går ettermiddag. Det har også blitt brukt helikopter i søket..

P4 - 18 Aug 19 kl. 07:35

Leteaksjon etter savnet kvinne

Det pågår nå en leteaksjon etter en savnet kvinne i 30-årene i Ålesund. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Kvinnen ble sist sett rundt klokken 23 i går kveld på en festival på Colorline Stadion, og ble meldt savnet av venner.

NRK - 10 Jun 19 kl. 07:22

Tåke årsak til leteaksjon

Politiet i Trøndelag iverksatte en leteaksjon i natt etter en mann og en kvinne i 50-årene som har blitt værfaste på toppen av Fuglestadfjelelt i Bindal. Årsaken skal være at de ble overrasket av tett tåke som nå er i ferd med å trekke bort..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 4 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 30 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 15 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 30 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt