NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:20

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:19

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hordaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjon, etter, eldre, kvinne
P4 - 24 Aug 19 kl. 15:32

Stor leteaksjon etter eldre kvinne

Det pågår en stor leteaksjon etter en kvinne i 80-årene som er meldt savnet i Sørreisa i Troms. Familien sendte bekymringsmelding i går kveld etter å ikke ha fått kontakt med kvinnen siden tirsdag, melder Nordlys. Rundt 70 personer fra blant annet Røde Kors, Forsvaret og Norske Redningshunder deltar i søket..

NRK - 24 Aug 19 kl. 07:13

Leteaksjon etter kvinne i Troms

En eldre kvinne er savnet i området Gumpedalen i Sørreisa i Troms. Politi, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og sivilforsvaret har lett gjennom natta. Lørdag morgen ble Forsvaret satt inn i søket..

Dagbladet - 23 Jun 19 kl. 08:16

Leteaksjon etter ung kvinne i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt..

Aftenposten - 23 Jun 19 kl. 08:18

Leteaksjon etter ung kvinne i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt..

NRK - 23 Jun 19 kl. 08:11

Leteaksjon etter ung kvinne

Det er satt i gang en leteaksjon i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt. Hun ble sist sett kl. 18.

P4 - 18 Aug 19 kl. 07:35

Leteaksjon etter savnet kvinne

Det pågår nå en leteaksjon etter en savnet kvinne i 30-årene i Ålesund. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Kvinnen ble sist sett rundt klokken 23 i går kveld på en festival på Colorline Stadion, og ble meldt savnet av venner.

NRK - 10 Jun 19 kl. 07:22

Tåke årsak til leteaksjon

Politiet i Trøndelag iverksatte en leteaksjon i natt etter en mann og en kvinne i 50-årene som har blitt værfaste på toppen av Fuglestadfjelelt i Bindal. Årsaken skal være at de ble overrasket av tett tåke som nå er i ferd med å trekke bort..

NRK - 07 Jun 19 kl. 03:43

Leteaksjon i Bergen

En leteaksjon er igangsatt i Byfjellene i Bergen etter at en utenlandsk kvinne har gått seg vill i mørk og tett skodde natt til fredag. Vest politidistrikt melder at mannskaper er på vei mot området..

P4 - 29 May 19 kl. 11:17

Eldre kvinne påkjørt

En eldre kvinne ble påkjørt da hun skulle krysse veien i sentrum av Oslo i formiddag. Politiet opplyser at kvinnen trolig har brukket en fot, og hun er sendt til sykehus. Hun gikk på grønt lys og bilføreren har fått førerkortet beslaglagt.

NRK - 25 Jul 19 kl. 18:46

Leteaksjon i Hedmark

Det er satt i gang en leteaksjon i Gravberget i Hedmark. Et eldre ektepar gikk ut kl 1100 for å plukke multer, men de er ikke kommet tilbake. Frivillige organisasjoner og helikopter deltar i søket, skriver politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt