VG > Innenriks

Sunday, 07 June, 09:03

VG - 23 May 20 kl. 22:35

Les dagens avis her!

«Regjeringen har bestilt 1000 nød-respiratorer – for å sikre pasienter pustehjelp under coronautbruddet.» Da statsminister Erna Solberg lanserte nyheten, trakk hun frem én mann: Gründer og ingeniør Eivind Gransæther. Men hun sa ikke at han allerede var kastet ut av prosessen. Les den spennende og dramatiske historien om spillet bak respiratorprosjektet!.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Eivind Gransæther

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Les, dagens, avis, her
VG - 27 Apr 20 kl. 05:46

Les dagens e-avis her!

I dagens avis kan du lese hvordan corona-tiltakene har påvirket livet til norske barnefamilier..

VG - 20 May 20 kl. 05:19

Les dagens avis her!

Inne i dagens avis finner du et eget reisebilag med 50 gode reisetips til ferie i Norge. De kan komme godt med for alle som tar sommerferien i gamlelandet i år..

VG - 23 Apr 20 kl. 23:18

Les dagens avis her!

I dagens avis kan du lese om at dagligvarekjedene nå kriger om kundene - og at det gir deg billigere mat. Hvem er billigst og hvem er dyrest- vi har hele oversikten..

VG - 22 Mar 20 kl. 03:30

Les dagens avis her!

I dagens avis kan du lese om den nye coronaloven som ble vedtatt på Stortinget i går. Den gir regjeringen utvidede fullmakter, og flere er skeptiske. Les også om lille Selja, som ble døpt i en tom Nidarosdomen, og om Gjerta på 104 år som overlevde Spanskesyken..

VG - 26 Mar 20 kl. 02:39

Slik får du rentekutt i banken – les dagens avis her!

I dagens e-avis kan du lese ekspertenes råd om hvordan du får umiddelbart rentekutt på boliglånet ditt i banken..

VG - 21 Apr 20 kl. 23:43

Les dagens avis her!

I dagens avis skriver vi om at nye behandlingsmetoder av kreftpasienter tvunget frem av Corona-krisen kan bli permanente. Det betyr blant annet at flere pasienter slipper å komme til sykehuset for all oppfølging..

VG - 01 Apr 20 kl. 01:30

Dagens e-avis med ekstra kryssord

I dagens avis har vi snakket med tre av Norges største bedriftsledere. Hvordan skal de klare å få selskapet sitt gjennom krisen - og hvordan vil det gå med de ansatte?.

VG - 20 Apr 20 kl. 23:27

Les dagens avis her!

I dagens avis kan du se bildene fra da noen av Norges mektigste mennesker fikk en eksklusiv intimkonsert med verdensstjernen Sting. Nå sier flere av dem at de vil betale for turen de ble påspandert til New York av den nye lederen av Oljefondet, Nicolai Tangen..

VG - 09 May 20 kl. 02:07

Les dagens avis her!

I dagens e-avis kan du se bildene fra da Tom Hagen i går ble løslatt fra varetektsfengsling. Du kan også lese om kvelden før kona Anne-Elisabeth forsvant. VG har intervjuet paret som var på resturant og teater med Hagen-ekteparet..

VG - 03 Apr 20 kl. 06:29

Les dagens avis her!

«På denne avdelingen forventes det at noen dør». I dagens avis får du lese dagbøkene til sykepleierne som står midt oppe i kampen mot Corona-viruset. De jobber utrettelig for å redde pasienter, og håper vi andre gjør vår jobb for å redusere smitten..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Trusselbrev-forsker: Det er skrevet feil norsk med vilje

Den danske trusselbrev-forskeren Tanya Karoli Christensen mener forfatteren av trusselbrevet i Lørenskog-saken kan en hel del norsk – og skriver feil med vilje..

VG - 12 timer siden

Nå kommer sommervarmen tilbake

Etter en pinsehelg med strålende sommervær kom en periode med lavtrykk og regn over store deler av landet. I løpet av neste uke ser det ut til at temperaturen øker..

VG - 14 timer siden

Erfaren redningsmann fant levningene i Ørsta: – Veldig spesielt

Polske Maja Herner (25) forsvant sporløst i Ørsta høsten 2018. Fredag gjorde den erfarne redningsmannen Odd Staurset funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 19 timer siden

Politiet søker i fjellet etter funn av beinrester i Ørsta

Politiet søker lørdag etter levninger i fjellet i Ørsta med hund og mannskap fra Røde Kors. Fredag ble det gjort funn i området der den polske kvinnen Maja Herner (25) forsvant i november 2018..

VG - 21 timer siden

Familien til Kristian (34): – Preget av sjokk, uvirkelighet, sorg og sinne

– Vi er rørt og takknemlig over den enorme støtten vi får, skriver familien til Kristian Løvlie (34) som ble drept i Nittedal, i en uttalelse gjennom deres bistandsadvokat..

VG - 22 timer siden

SV-Audun til Erna: – Ikke vær så irriterende høflig mot Trump

Audun Lysbakken (SV) ber Erna Solberg (H) fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på afrikansk-amerikanske George Floyd (46)..

VG - 23 timer siden

Unge ruser seg på lystgass: Hvor farlig er det?

Denne uken ble det funnet flere hundre gasspatroner med lystgass i Oslo..

VG - Igår: 05:00

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - Igår: 20:33

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt