VG > Økonomi

Torsdag, 26 November, 10:44

VG - 29 okt. 20 kl. 22:57

Les dagens VG her!

Personer som opplever forandringer i smaks- og luktesans etter covid-19, er et mysterium for forskerne - som nå søker svar i en stor, internasjonal studie. En metode er lovende for å hjelpe dem som er rammet, mener professor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Les, dagensVG , her
VG - 25 okt. 20 kl. 06:32

Les dagens VG her!

Les den dramatiske historien om da Dan Børge Akerø (69) ble berget av kona i dagens avis. Les også om hans avskjed med foreldrene..

VG - 26 okt. 20 kl. 00:06

Les dagens VG her!

Les i dagens avis om hvordan corona-pandemien endret TV-planene til Truls Svendsen (46) og som på den måten bidro til at han nå snart er tobarnsfar..

VG - 03 nov. 20 kl. 00:18

Les dagens VG her!

Hvem vinner valget i USA? Les i dagens avis om vinnersjansene til både Donald Trump og Joe Biden, og få med deg hva mange frykter kan skje etter at valget er over ....

VG - 05 nov. 20 kl. 00:17

Les dagens VG her!

For en utrolig presidentduell i USA. Les om alle påstandene og kaoset i dagens avis..

VG - 06 nov. 20 kl. 04:06

Les dagens VG her!

Les hvorfor forskerne mener bølge to av corona-pandemien kan ramme Norge hardt i dagens avis. Og sjekk grunnen til at de anbefaler vitamin D-tilskudd i vinter..

VG - 07 nov. 20 kl. 22:59

Les dagens VG her!

Etter fire dager med telling av valgstemmer er Joe Biden utropt til vinner av presidentvalget av alle de store mediehusene i USA. Les om hans styrker, svakheter og alle tragediene som har rammet den kommende presidenten i dagens avis..

VG - 17 nov. 20 kl. 00:02

Les dagens VG her!

Les om hvordan smitten nå øker blant eldre i Norge i dagens avis..

VG - 18 nov. 20 kl. 00:28

Les dagens VG her!

Forskerne har gjort tre nye viktige oppdagelser som gir håp om bedre og mer effektiv kreftbehandling. Les mer om dette i dagens avis..

VG - 19 nov. 20 kl. 00:10

Les dagens VG her!

En omfattende studie i 48 land viser at covid-19 kan trigge tinnitus og gi hørselsplager. Les mer om dette i dagens avis..

VG - Igår: 09:15

Les dagens VG her!

På Eidsvoll er nå 9 av 23 beboere døde etter å ha blitt coronasyke. Nå forteller en varsler til VG hvordan de smittede fritt kunne gå omkring på sykehjemmet. Les mer om dette i dagens avis..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

NRK-ekspert etter trenerens positive test: – Glem «nødlandslag» til Ruka

NRKs langrennskommentator Jann Post mener det vil være umulig å sende et «nødlandslag» til finske Ruka hvis alle Norges uttatte løpere må i karantene etter langrennstrener Eirik Myhr Nossums positive test for covid-19..

VG - 5 minutter siden

Sp vil kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett avgiftskutt på totalt 9 milliarder kroner. 2,8 milliarder brukes på å kutte matmomsen..

VG - 9 timer siden

Hylles av sørgende fans i Buenos Aires-gatene: – Han var mer enn bare et menneske

BUENOS AIRES (VG) Tusenvis av argentinere strømmer ut i gatene etter den triste nyheten om Diego Maradonas bortgang..

VG - 8 timer siden

Danske får rollen til sparket Johnny Depp

Onsdag bekrefter Warner Bros. at danske Mads Mikkelsen har fått rollen Johnny Depp etterlater seg i «Fantastic Beasts 3»..

VG - 11 timer siden

Da VG møtte Maradona: Fortalte om «Guds hånd» – og avslørte raseriutbrudd på Ullevaal

VGs Henning Olsen møtte Diego Maradona to ganger. Her beskriver han hvordan det var å sitte ansikt til ansikt med fotballegenden. Hvordan ikonet forklarte «Guds hånd», sitt forhold til Cuba, sine feil og mangler – og sin store kjærlighet til fotball..

VG - 11 timer siden

CL-smell for Liverpool – ydmyket av Atalanta: – Vi taper fortjent

(Liverpool – Atalanta 0–2) Liverpool gikk målløse av banen. Ikke engang et eneste skudd på mål produserte Jürgen Klopps angrepsstjerner. Tapet skaper spenning i gruppe D..

VG - 11 timer siden

CL-smell for Liverpool – ydmyket av Atalanta

(Liverpool – Atalanta 0–2) Liverpool gikk målløse av banen. Ikke engang et eneste skudd på mål produserte Jürgen Klopps angrepsstjerner. Tapet skaper spenning i gruppe D..

VG - 11 timer siden

Ødegaard sentral i Champions League-debuten – Real Madrid én seier unna avansement

(Inter - Real Madrid 0–2) For første gang i karrieren var Martin Ødegaard på banen i en Champions League-kamp. Og nordmannen viste seg frem umiddelbart..

VG - 12 timer siden

Trump benåder Michael Flynn

President Donald Trump benåder tidligere nasjonal sikkehetsrådiver i USA, Michael Flynn..

VG - 12 timer siden

Snudde motgangen: Slo Danmark for 12. gang

(Danmark-Norge 25–27) Anført av Camilla Herrem og Henny Reistad slo håndballjentene Danmark for 12. gang på rad. Norge vant den første av to EM-oppkjøringskampene etter å ha vært ute å kjøre midt i 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt