VG > Økonomi

Mandag, 28 September, 14:13

VG - 14 aug. 20 kl. 11:17

Les dagens VG!

I dagens VG kan du lese om hvordan Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth (69) fant sitt livs kjærlighet for fire år siden, om hvordan ingen trodde på ham da han entret toppolitikken og hans voldsomme sjenanse..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VG, Trondheims, Marvin Wiseth

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Les, dagensVG
VG - 22 juni 20 kl. 08:19

Les dagens avis her

– Ingen brunfarge er verdt å dø for, sier kreftsyke Anne Cathrine (51) i dagens avis. Hun er en av mange nordmenn som har fått føflekkreft. Les om rådene du bør følge for å unngå å bli en av dem i dagens e-avis..

VG - 06 mai 20 kl. 00:47

Les dagens VG her!

Les om hvordan Erna Solberg planlegger å gjenåpne Norge før sommeren i dagens avis..

VG - 07 mai 20 kl. 01:55

Les dagens VG her!

Les om reaksjonen til Tom Hagens styreleder og advokat – som lagde den første ektepakten til Hagen-ekteparet – da han fikk vite om endringene i parets ektepakt i dagens avis..

VG - 08 mai 20 kl. 03:42

Les dagens VG her!

Les om barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen som i dagens avis avslører at de frykter politiet kaster bort verdifull tid ved å etterforske feil mann..

VG - 22 mai 20 kl. 01:28

Les dagens avis her!

I dagens eavis kan du lese hvorfor politiet mener Anne-Elisabeth Hagen ble drept hjemme i Sloraveien på Lørenskog. Du kan også les politiets teori om drapsmetode..

VG - 21 juni 20 kl. 02:47

Les dagens avis her

I dagens e-avis kan du lese intervju med Vidar Lønn-Arnesen og kona Tove, som ble alvorlig syke i tur og orden. Les hvilke lærdommer de gjorde seg viss du klikker her..

VG - 09 juli 20 kl. 01:45

Les dagens VG her

– Jeg er helt knust, sier Alberto Tomba. Han sørger sammen med de norske alpinlegendene etter at Finn Christian «Finken» Jagge (54) døde brått i går. Les om reaksjonene til Ski-Norge i dagens avis..

VG - 10 juli 20 kl. 03:29

Les dagens VG her

Les hvorfor politiet mener at noen har forsøkt å vaske bort blod fra Anne-Elisabeth Hagen i huset i Sloraveien på Lørenskog i dagens avis..

VG - 11 juli 20 kl. 00:41

Les dagens VG her

Tidligere finansminister Sigbjørn Johnsen (69) snakker ut om savnet etter konas død og sine dramatiske år i politikken. Les hele intervjuet i dagens avis..

VG - 13 juli 20 kl. 07:47

Les dagens VG her

Roar Christensen (78) fra Mandal havnet i koma etter at han fikk en sjelden flåttsykdom. Les hvordan han berget livet i dagens avis..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Hoppende svinedyrt!

Hvor mange fellesskapsmillioner er det rimelig å bruke på en idrettsgren som fryktelig få nordmenn holder på med? Denne uken kommer beskjeden som utløser langt over en halv milliard kroner til ny hoppbakke..

VG - 1 time siden

Gwyneth Paltrow (48) kastet klærne på bursdagen

Gwyneth Paltrow markerte bursdagen på sin egen måte. Blant de mange som gratulerte filmstjernen med dagen, var prinsesse Märtha og kjæresten Durek Verrett..

VG - 1 time siden

Det begynner å ligne ny «lockdown»

Det er dårlig stemning. Regjeringen prøver å presse Oslo til å stramme inn corona-reglene. Men Oslo vil ikke..

VG - 2 timer siden

Hauge presentert som spiss på landslaget: – En rolle jeg trives greit i

ULLEVAAL/BODØ (VG) Lars Lagerbäck (72) tar ut to debutanter i troppen til EM-playoffen mot Serbia. Jens Petter Hauge (20) og Leo Skiri Østigård (20) løftes opp fra U21-landslaget..

VG - 2 timer siden

Jens Petter Hauge og Leo Skiri Østigård tatt ut i A-landslagstroppen

ULLEVAAL (VG) Lars Lagerbäck tar ut to debutanter til den avgjørende EM-playoffen mot Serbia. Jens Petter Hauge (20) og Leo Skiri Østigård (20) løftes opp fra U21-landslaget..

VG - 5 timer siden

Ta noen små sjanser nå, Lagerbäck

BODØ (VG) Det er et godt uttrykk som heter «det er for sent å lære ei gammel bikkje å sitte». Kanskje er det for sent i livet for at Lars Lagerbäck (72) tar noen sjanser, etter å ha spilt ganske safe i hele sin karriere, men det er lov å håpe..

VG - 9 timer siden

Glimt-profilen Hauge: – Det er lettere å reise nå

BODØ (VG) Jens Petter Hauge (20) har snakket mye med kompisen sin om hva han bør gjøre nå, hvordan han bør velge i avgjørelsen rundt det neste steget i karrieren. Og «kompisen» var i samme situasjon i fjor høst – Håkon Evjen (20), han som holdt Hauge ute fra Glimt-laget ....

VG - 11 timer siden

Mourinho med Solskjær-stikk etter fleipende kommentar

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærs og Tottenham-manager José Mourinho ser ikke ut til å ha samme smak når det kommer til humor. Oppladningen til den kommende storkampen er i full gang..

VG - 16 timer siden

Jostein Grav ute av «Farmen» etter kjempekrangel: – Glad jeg kom meg ut derfra

«Farmen»-deltageren (58) ble kalt «13 år i hodet» og måtte til slutt reise hjem..

VG - 16 timer siden

Dommeren innrømmer feil: – Vekker så mange ondskapsfulle følelser

ÅLESUND (VG) (AaFK-RBK 1–2) Her klager Aalesund-spiss Sigurd Haugen til ingen nytte. Men etter kampen innrømmet dommer Mohammad Usman Aslam at dommertrioen hadde snytt AaFK for en scoring som kunne vært matchavgjørende mot Rosenborg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt