Hegnar.no > Økonomi

Saturday, 29 February, 11:12

Hegnar.no - 07 Jun 19 kl. 16:13

Lerøy frifunnet i retten

Lerøy Midt, etter datterselskap av Lerøy Seafood Group, fant frem i retten..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Midt,  Lerøy Seafood Group

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lerøy, frifunneti , retten
P4 - 01 Jul 19 kl. 17:38

Frifunnet etter traktorulykke

En traktorfører som var involvert i en ulykke der en mann i 30-årene omkom i mars 2017, er nå frifunnet. Mannen døde han han ble truffet av en tilhenger som løsnet fra traktoren ved Nordheimsund i Hordaland. Det ble tatt ut tiltale mot traktørføreren i vår, men retten mener man ikke kunne vente at han kulle oppdage at det var en feil på låsen, som førte til ulykken..

Hegnar.no - 05 Jul 19 kl. 08:17

Lerøy slaktet mindre enn året før

Lerøy har nå lagt ut ferske tall for slaktevolumet.

P4 - 11 Sep 19 kl. 17:44

Erkjente overgrep - er frifunnet

En mann i 40-årene som har erkjent overgrep mot en jente han er i slekt med har blitt frifunnet i Gulating lagmannsrett. I følge tiltalen skjedde misbruket på en familiegård i Sogn og Fjordane da jenta var fem år gammel. Men hun ventet til hun var voksen før hun anmeldte saken, og retten mener forholdene er foreldet.

Hegnar.no - 15 May 19 kl. 13:28

Lerøy-analytiker skuffet igjen

- Vi tror at Lerøy gradvis vil fikse problemene, skriver Sparebank 1 Markets. .

P4 - 24 Jun 19 kl. 14:39

Frifunnet for overgrep

Tre gutter er nå frifunnet for seksuelt overgrep mot en ung, beruset jente i Oslo høsten 2017. De fire gikk på samme klassetrinn på samme skole, og alle er mindreårige. Først ble guttene tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år.

NRK - 01 Nov 19 kl. 04:55

Frifunnet for gjengvoldtekt

Fem menn er frifunnet for gjengvoldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at de ikke behøvde å bruke vold. Mennene ble i Høyesterett frifunnet for voldtekt, men dømt til fengsel for seksuelt misbruk., ifølge BBC..

NRK - 11 Mar 19 kl. 17:28

Imran Saber frifunnet

Imran Saber ble frifunnet for grovt heleri av nesten 3,7 millioner kroner i ankesaken i Borgarting lagmannsrett. Også Sabers bror ble frifunnet. Saber (39) har forklart at pengene var inntekter fra DJ-oppdrag og fra å arrangere konserter..

P4 - 19 Aug 19 kl. 21:42

Frifunnet etter abort-dom

En 21 år gammel kvinne i El Salvador som risikerte å dømmes til 40 års fengsel for drapet på sin dødfødte baby har i dag blitt frifunnet. Det melder BBC. Hun ble først dømt til 30 års fengsel og sonet 3 år før hun ble løslatt i februar.

P4 - 10 Jun 19 kl. 21:37

Frifunnet for barneekteskap

En irakisk mann er frifunnet for barneekteskap og seksuelle overgrep. Den 29 år gamle mannen innrømmer at han giftet seg med jenta, men hevdet hun måtte være over 16 år. Og Sunnmøre tingrett mener det er så stor tvil om alderen hennes at mannen ble frifunnet.

P4 - 03 Sep 19 kl. 16:23

Frifunnet for gruppevoldtekt

En 34 år gammel mann er i Sogn og Fjordane tingrett frifunnet for gruppevoldtekt av en kvinnelig student i Sogndal. To brødre i 30-årene ble tidligere i år dømt til fem år og tre måneder og fire år og seks måneders fengsel for voldtekten. Mannen som nå er frifunnet møtte ikke til rettssaken i februar og ble internasjonalt etterlyst før han ble pågrepet i Nord-Norge i mars.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt