NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:51

NRK - 25 Mar 19 kl. 08:49

Lengre akseptfrist for Oslo Børs

Nasdaq forlenger svarfristen for bodet på Oslo Børs frå 29. mars til 30. april. Euronext og Nasdaq er i bodkrig og har bydd det same. Styret i Oslo Børs føretrekker Nasdaq og selskapet har bydd 158 kroner per aksje..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lengre, akseptfrist, for, Oslo, Børs
NRK - 14 Jan 19 kl. 09:11

Euronext legger bud på børsen

Euronext la i dag fram det varslede budet på Oslo Børs VPS. Budet har akseptfrist om fire uker, men aksjonærene bes avvente styrets beslutning. Går kjøpet gjennom, vil børsen gå fra å være selvstendig institusjon til en del av et europeisk konsern..

NRK - 30 Apr 19 kl. 10:06

Sier opp som lærer

Simon Malkenes sier opp som lærer i Oslo. Årsaken er en lengre tids konflikt med ledelsen i Oslo-skolen, skriver Dagbladet. Malkenes var lektor ved Ulsrud videregående skole i fjor, da han satte søkelys på manglende ytringskultur i Oslo-skolen..

NRK - 20 Feb 19 kl. 18:19

Brukte lengre tid på hasteutrykning

Responstiden til politiet gikk opp i 2018, skriver NTB som siterer en politirapport. Politiet nådde ikke tidskravene verken for større eller mindre steder, og brukte lengre tid på å rykke ut enn i fjor..

NRK - 30 Mar 19 kl. 09:39

Truleg stengd i lengre tid framover

Fire personar blei sende til sjukehus etter at eit vogntog tok fyr i Gudvangatunnelen på E16 natt til laurdag. Den 11 kilometer lange tunnelen, som er under oppgradering og difor er kolonnekøyrd, blir truleg stengd i lengre tid framover..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 16:03

Derfor vil ikke Qatar være med i OPEC lengre

Qatar vil ikke lengre være med i det gode selskap i OPEC. 1. januar er det slutt.

P4 - 11 May 19 kl. 09:45

Lengre ventetid i somatisk helsetjeneste

Folk må vente lengre enn før på å få behandling i helsevesenet. I somatisk helsetjeneste var gjennomsnittlig ventetid i fjor 60 dager, en økning på nesten to dager på ett år, viser nye tall fra Helsedirektoratet. Ventetiden økte ved alle helseforetak bortsett fra i Helse Nord hvor den gikk ned med en halv dag i snitt.

NRK - 01 Mar 19 kl. 09:39

Miljøfartsgrensen gjeninnføres

Miljøfartsgrense gjeninnføres i Oslo mandag 4. mars. Årsaken er høyere forurensningsnivåer for svevestøv.

P4 - 25 Apr 19 kl. 05:32

Fire gjengledere fengslet

Fire sentrale lederskikkelser i Oslos gjengmiljø har blitt varetektsfengslet eller dømt siden i fjor. Det opplyser Oslo politidistrikt. Politiinspektør Grete Lien Metlid sier til Aftenposten at politiet med en innsats over en lengre tid har svekket gjengmiljøet i hovedstaden.

Hegnar.no - 15 Apr 19 kl. 12:23

Shell hyrer inn Sveaas-duo

To ankerhåndterere sikrer lengre oppdrag. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Protestleder løslatt fra fengsel

Studentlederen av den såkalte paraplybevegelsen, Joshua Wong, ble mandag morgen løslatt fra fengsel i Hongkong, en måned før det var ventet. I fjor ble Wong dømt til tre måneder i fengsel. Dommen ble senere redusert til to måneders fengsel..

NRK - 45 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 2 timer siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 4 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 5 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 6 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 6 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 7 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt