NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 23:09

NRK - 25 Mar 19 kl. 08:49

Lengre akseptfrist for Oslo Børs

Nasdaq forlenger svarfristen for bodet på Oslo Børs frå 29. mars til 30. april. Euronext og Nasdaq er i bodkrig og har bydd det same. Styret i Oslo Børs føretrekker Nasdaq og selskapet har bydd 158 kroner per aksje..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lengre, akseptfrist, for, Oslo, Børs
NRK - 14 Jan 19 kl. 09:11

Euronext legger bud på børsen

Euronext la i dag fram det varslede budet på Oslo Børs VPS. Budet har akseptfrist om fire uker, men aksjonærene bes avvente styrets beslutning. Går kjøpet gjennom, vil børsen gå fra å være selvstendig institusjon til en del av et europeisk konsern..

NRK - 20 Feb 19 kl. 18:19

Brukte lengre tid på hasteutrykning

Responstiden til politiet gikk opp i 2018, skriver NTB som siterer en politirapport. Politiet nådde ikke tidskravene verken for større eller mindre steder, og brukte lengre tid på å rykke ut enn i fjor..

NRK - 30 Mar 19 kl. 09:39

Truleg stengd i lengre tid framover

Fire personar blei sende til sjukehus etter at eit vogntog tok fyr i Gudvangatunnelen på E16 natt til laurdag. Den 11 kilometer lange tunnelen, som er under oppgradering og difor er kolonnekøyrd, blir truleg stengd i lengre tid framover..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 16:03

Derfor vil ikke Qatar være med i OPEC lengre

Qatar vil ikke lengre være med i det gode selskap i OPEC. 1. januar er det slutt.

NRK - 01 Mar 19 kl. 09:39

Miljøfartsgrensen gjeninnføres

Miljøfartsgrense gjeninnføres i Oslo mandag 4. mars. Årsaken er høyere forurensningsnivåer for svevestøv.

Hegnar.no - 15 Apr 19 kl. 12:23

Shell hyrer inn Sveaas-duo

To ankerhåndterere sikrer lengre oppdrag. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 15 minutter siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 30 minutter siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.

NRK - 1 time siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 1 time siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 1 time siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 1 time siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 1 time siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt