VG > Økonomi

Sunday, 17 November, 21:38

VG - 14 Oct 19 kl. 22:00

Lekket video skal vise nytt Fortnite-kapittel

I et døgn har frustrerte spillere blitt møtt av et sort hull inne på det populære spillet. Nedetiden skal skyldes en større oppgradering, og det ser ut til å dreie seg om en ganske stor overhaling..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fortnite

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lekket, video, skal, vise, nytt, Fortnite-kapittel
Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 20:21

Video skal vise fanger som henrettes

Drapene som er filmet kan være mulige krigsforbrytelser..

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 06:22

Skal vise drapsvideo i retten

Skuddet tok livet av en tilfeldig mann, og ble det foreløpig siste i den interne konflikten i B-gjengen. I retten vil det bli vist video av drapet..

P4 - 19 Jul 19 kl. 18:31

Iransk TV: - USA lyver

Irans statlige TV-kanal hevder det ikke stemmer at USA har skutt ned en iransk drone ved Hormuz-stredet, slik Donald Trump sa i dag. Kanalen har publisert en video som skal vise at dronen filmet etter tidspunktet USA sa de skjøt den ned. Ifølge president Trump skal dronen ha blitt ødelagt fordi den kom for nær et amerikansk skip..

NRK - 25 Jul 19 kl. 12:25

Hjelpearbeidere bortført

Den Paris-basserte gruppen Action Against Hunger bekrefter at seks hjelpearbeidere tilknyttet dem er bortført i Nigeria, melder AFP. En jihadist-gruppe har lagt ut en video som skal vise de seks..

P4 - 18 Aug 19 kl. 11:56

Avviser fare

Den britiske energiministeren avviser nå at britene står overfor mangel på mat, drivstoff og medisiner ved en utmelding fra EU uten avtale. Det er interne dokumenter lekket fra den britiske regjeringen som skal vise de mest trolige konsekvensene ved en hard brexit 31. oktober, skrive The Sunday Times.

NRK - 12 Jul 19 kl. 21:00

Vil etterforske lekket rapport

I Storbritannia skal politiet undersøke hvem det var som lekket rapporten fra USA-ambassadøren. Rapporten beskrev Trump-regjeringen som udugelig. Resultatet av hendelsen ble ambassadørens avgang og sterk kritikk av Storbritannia fra Trump..

P4 - 09 Oct 19 kl. 19:15

La ut tysk skyting

Den 27 år gamle tyske mannen som skjøt og drepte en kvinne og en mann i den tyske byen Halle i dag, tok alt opp på video og la det ut på internett. Det melder avisene Suddeutsche Zeitung og Der Spiegel. Filmen skal vise hvordan han skjøt en kvinne som passerte den jødiske gravplassen i byen og en annen person like ved synagogen..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 10:11

Video fra fronten skal vise likvidering av kurdisk fange

Hendene er bundet på ryggen når mannen blir skutt i ryggen flere ganger. Internasjonale medier rapporterer at videoen viser tyrkiskstøttet milits som likviderer en kurdisk fange..

Dagbladet - 14 Oct 19 kl. 21:16

Hackere har lekket passordene til 362 norske politifolk

Politimestre, lensmenn og sjefer i politidirektoratet og hundrevis av politifolk over hele landet er blant dem som har fått sine hemmelige passord lekket..

P4 - 14 Jul 19 kl. 07:37

Har en mistenkt etter ambassadørlekkasjen

Britisk politi mener nå å vite hvem som lekket dokumentene som førte til at Storbritannias ambassadør til USA måtte gå av. Det melder the Sunday Times. Spekulasjoner om at lekkasjen var resultatet av et hackerangrep fra et annet land skal dermed vær motbevist.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Norge brukte feil kost – tapte EM-kamp: - Vi er ganske forbannet på dommerne

Norge knuste England i Curling-EM, men ble dømt til tap etter at de brukte feil kost. Nå frykter de at det kan koste dem en sluttspillplass..

VG - 30 minutter siden

Kommentator mener Havnaa tapte – håper sliteseieren blir en lærepenge

EKEBERGHALLEN (VG) Viasat-kommentator Thomas Hansvoll er blant dem som mener at Kai Robin Havnaa (30) egentlig tapte kampen mot argentinske Mariano Angel Gudino (31). Havnaa selv var sikker på seier før poengene ble lest opp..

VG - 2 timer siden

England blir motstander hvis Norge kommer til EM

ATTARD (VG) 30. november trekkes neste sommers EM-grupper, men det er allerede klart at Norge får England som en av motstanderne hvis Lars Lagerbäcks gutter vinner playoffen i mars..

VG - 2 timer siden

Sjokkerende bilder viser «Farmen»-kjendisenes fyllefest - TV 2 visste ikke at de fantes

Flere skal ha blitt «drita fulle» da en tidligere «Farmen»-stjerne snek seg inn på gården med store mengder alkohol i bagasjen. Programleder Gaute Grøtta Grav måtte ta grep..

VG - 5 timer siden

Vinterdepresjoner: Døgnflue i vinterland

Forskningen er ikke entydig når det kommer til vinterdepresjoner. Står vi virkelig ovenfor en årlig landsdekkende epidemi, eller er det grunn til å tro at det er et mediehysteri?.

VG - 7 timer siden

Lagerbäck før Nations League-playoff: – Vi må bli bedre

ATTARD (VG) Landslagssjef Lars Lagerbäck (71) mener Norge må heve seg til playoff-matchen i Nations League i mars hvis det skal bli EM-deltagelse. Første test er mandagens avsluttende kvalifiseringskamp mot Malta..

VG - 6 timer siden

Ny nedtur for Thingnes Bø: Fourcade vant suverent

SJUSJØEN (VG) Martin Fourcade viste styrke med å vinne fellesstarten. Johannes Thingnes Bø fikk trøblet på standplass og havnet som nummer seks. Endre Strømsheim ble best nordmann på 3.

VG - 7 timer siden

Lagerbäck før Serbia-møte: - Vi må bli bedre

ATTARD (VG) Landslagssjef Lars Lagerbäck mener Norge må heve seg hvis det skal bli EM-deltagelse neste sommer..

VG - 9 timer siden

Marte Olsbu Røiseland tilbake på pallen: – Deilig

SJUSJØEN (VG) Marte Olsbu Røiseland (28) ble nummer tre i fellesstarten på Sjusjøen. En bom skilte henne fra vinneren Dorothea Wierer..

VG - 9 timer siden

NRK-programlederen fikk epilepsianfall på TV: – Jeg er en «fighter»

NRK-programleder Mats Sollid fikk epilepsianfall under opptak til Special Olympics. Han ønsker å øke bevisstheten rundt sykdommen, og vil derfor det skal vises på TV..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt