NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:08

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:00

Lekkasje i Haraldshallen

Det er oppdaga ein lekkasje på fleire tusen liter i kjellaren under symjebassenget i Haraldshallen i Haugesund. Brannvesenet pumpar ut vatnet nå. Lekkasjen kjem truleg til å bety at symjehallen blir stengt i fleire veker..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Haraldshallen, Haugesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lekkasjei , Haraldshallen
NRK - 28 jan. 21 kl. 20:03

Fem døde etter kjemisk lekkasje

Minst fem personar har omkomme i ein kjemisk lekkasje utanfor Atlanta i delstaten Georgia i USA. Ti personar er skadde, opplyser politiet. Årsaka til ulukka er enno ikkje kjend..

NRK - 09 april 21 kl. 08:40

Ammoniakk-lekkasje i Bergen

Det har vore ein mindre ammoniakk-lekkasje frå eit teknisk anlegg på Slåtthaug i Bergen. Brannvesenet og politiet har kontroll på situasjonen og ingen er skadd. Det gjeld ein feil på kompressor i tilknytning til skøytebaneanlegget..

E24 - 13 jan. 21 kl. 09:00

Borr Drilling svarer etter lekkasje: – Svært sikre på å gjennomføre plan

Investor Tor Olav Trøims kriserammede riggselskap Borr Drilling kommenterer en dokumentlekkasje like før handelen åpner på Oslo Børs onsdag formiddag..

NRK - 16 jan. 21 kl. 17:22

Sikkerhetssone etter tankbilvelt

Politiet i Finnmark har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter etter at det ble oppdaget lekkasje på en veltet tankbil i Oldernes. Sjåføren er tatt hånd om av helsevesen, opplyser politiet..

VG - 23 feb. 21 kl. 17:03

Guardiola om «Fantasy»-lekkasjer: – Uetisk og uprofesjonelt

Manchester City-manager Pep Guardiola går hardt ut mot spillere som lekker informasjon om lagoppstillinger til offentligheten. Uttalelsene kommer etter at Aston Villa måtte ta lekkasje-grep..

NRK - 24 feb. 21 kl. 17:50

Evakuerer fabrikk etter lekkasje

Nødetatene har rykket ut til et gassutslipp ved Norturas fabrikk i Steinkjer. Åtte personer er evakuert fra stedet etter et gassutslipp inne i bygningen, opplyser politiet. Det er ikke fare for spredning..

VG - 17 mars 21 kl. 10:51

Stortingsflertall vil hindre lærer-lekkasje - med fagpåfyll og «hele» vikarer

Flere heltidsvikarer og mer kompetente lærere med flere karriereveier. Det er stortingsflertallets svar på både advarselen om lærere som vil slutte og opposisjonens forslag om enda et lærerløft..

NRK - 03 april 21 kl. 21:51

Over 475.000 nordmenn råka

475.809 nordmenn er blant Facebook-brukarane som er råka av ei lekkasje av personopplysningar, melder KOM24. Totalt 533 millionar Facebook-brukarar frå 106 land har fått informasjonen sin delt på eit hackarforum..

Aftenposten - 05 april 21 kl. 09:32

Frykter katastrofe etter lekkasje av avløpsvann i Florida

Mannskaper jobber på spreng med å hindre at et vannmagasin ved en gammel fosfatgruve bryter sammen i Tampa Bay-området i….

E24 - 09 april 21 kl. 16:00

Pilotforbundet reagerer på Wizz Air-lekkasje om oppsigelser: – Setter sikkerheten i fare

Ifølge Pilotforeningen i Parat skal en i ledelsen til flyselskapet ha ønsket å bruke pandemien til å bli kvitt uønskede piloter. Wizz Air sier uttalelsene ikke gjenspeiler deres verdier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 10 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 5 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 5 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 15 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 30 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 45 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 1 time siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 1 time siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt