NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:59

NRK - 10 Feb 19 kl. 09:38

Leiter etter to personar

Politiet leiter etter to personar etter knivstikking i Oslo natt til søndag. Begge skal ha nordafrikansk utsjånad, skriv VG. Den eine skal vere 185 centimeter høg med mørke klede, medan den andre er rundt 165 centimeter iført mørk lue..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiter, etterto , personar
NRK - 13 Oct 18 kl. 04:28

Leiter etter kvinne etter båtkrasj

Dykkarar leitar etter ei kvinne etter at ein liten treseilbåt gjekk i moloen ved Tofte i Buskerud. Det var tre personar i båten som svømte mot land, men ein av desse er framleis sakna, melder Sør-Øst politidistrikt. Redningshelikopter er på veg..

NRK - 10 Feb 19 kl. 09:30

Leiter etter gjerningsmann

Politiet jaktar framleis på gjerningsmannen etter fleire knivstikkingar i Oslo natt til søndag. Politiet seier til TV 2 at dei leiter etter ein svensktalande mann med nordafrikansk utsjånad. Han skal vere 160 centimeter høg og tynn..

NRK - 14 Dec 18 kl. 21:02

Jaktar knivstikkarar i Stockholm

Svensk politi leiter etter gjerningspersonar som står bak ei knivstikking i Stockholm sentrum. Midt i julehandelen skal to personar ha angripe ein annan person som no er på sjukehus med alvorlege skadar..

NRK - 22 Nov 18 kl. 13:20

65 personer leiter etter kvinne

Det er foreløpig ingen spor etter den polske kvinnen som har vært savnet i Ørsta på Sunnmøre siden onsdag, og politiet ber nå om tips i saken. Rundt 65 personer fra Røde Kors er ute og leiter, i tillegg til folk fra Norske Redningshunder..

NRK - 23 Apr 19 kl. 12:31

Leiter etter sprengstoff i Colombo

Politiet i byen Colombo på Sri Lanka leiter etter ein uidentifisert lastebil og ein varebil, som visstnok skal innehalde sprengstoff skriv den srilankiske avisa The Sunday Times..

NRK - 08 Jul 19 kl. 19:56

7-8 personar i slagsmål

Politiet har kontroll på tre personar etter det braut ut ein slåstkamp mellom 7-8 personar i Tønsberg sentrum, melder dei på Twitter. Det er ukjent kva skadeomfanget er og kvifor det oppstod eit slagsmål..

NRK - 29 Jun 19 kl. 18:41

Åtte personar skadde etter båtkrasj

Åtte personar er skada etter båten Oslo XI køyrde inn i brygga på Hovedøya utanfor Oslo. To personar er alvorleg skadde, seier operasjonsleiar Vidar Pedersen til NRK..

NRK - 04 May 19 kl. 21:56

Tre personar tok GHB-overdose

Tre personar er sende til sjukehus etter fleire tilfeller av GHB-overdose i Arendal i Aust-Agder. To personar er bevisstlause og ein person er bevisst. Dei involverte er i eit etablert rusmiljø, skriv politiet på Twitter..

NRK - 10 May 19 kl. 11:58

21 personar omkomne av drukning

21 personar har omkome som følgje av drukning hittil i 2019. Det er fem færre enn på same tid i fjor. Flest personar har drukna i Rogaland, der sju personar har mista livet hittil i år..

NRK - 26 Nov 18 kl. 06:36

Jaktar to personar etter bingoran

To personar tok seg søndag kveld inn i ein bingo på Raufoss og truga til seg pengar. Dei hadde ikkje våpen, og politiet har ikkje ei tydeleg skildring av ranarane. Politiet ønsker tips om personar og køyretøy i nærleiken mellom klokka 20:30 og 21:00..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt