NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:18

NRK - 10 Feb 19 kl. 09:38

Leiter etter to personar

Politiet leiter etter to personar etter knivstikking i Oslo natt til søndag. Begge skal ha nordafrikansk utsjånad, skriv VG. Den eine skal vere 185 centimeter høg med mørke klede, medan den andre er rundt 165 centimeter iført mørk lue..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiter, etterto , personar
NRK - 13 Oct 18 kl. 04:28

Leiter etter kvinne etter båtkrasj

Dykkarar leitar etter ei kvinne etter at ein liten treseilbåt gjekk i moloen ved Tofte i Buskerud. Det var tre personar i båten som svømte mot land, men ein av desse er framleis sakna, melder Sør-Øst politidistrikt. Redningshelikopter er på veg..

NRK - 10 Feb 19 kl. 09:30

Leiter etter gjerningsmann

Politiet jaktar framleis på gjerningsmannen etter fleire knivstikkingar i Oslo natt til søndag. Politiet seier til TV 2 at dei leiter etter ein svensktalande mann med nordafrikansk utsjånad. Han skal vere 160 centimeter høg og tynn..

NRK - 14 Dec 18 kl. 21:02

Jaktar knivstikkarar i Stockholm

Svensk politi leiter etter gjerningspersonar som står bak ei knivstikking i Stockholm sentrum. Midt i julehandelen skal to personar ha angripe ein annan person som no er på sjukehus med alvorlege skadar..

NRK - 22 Nov 18 kl. 13:20

65 personer leiter etter kvinne

Det er foreløpig ingen spor etter den polske kvinnen som har vært savnet i Ørsta på Sunnmøre siden onsdag, og politiet ber nå om tips i saken. Rundt 65 personer fra Røde Kors er ute og leiter, i tillegg til folk fra Norske Redningshunder..

NRK - 26 Nov 18 kl. 06:36

Jaktar to personar etter bingoran

To personar tok seg søndag kveld inn i ein bingo på Raufoss og truga til seg pengar. Dei hadde ikkje våpen, og politiet har ikkje ei tydeleg skildring av ranarane. Politiet ønsker tips om personar og køyretøy i nærleiken mellom klokka 20:30 og 21:00..

NRK - 31 Oct 18 kl. 05:10

Sjølvmordsåtak i Afghanistan

Tre personar er omkomne etter at ein sjølvmordsbombar sprengde seg sjølv i lufta nær inngangsporten til Afghanistans største fengsel i Kabul onsdag. Tre personar vart skadd..

NRK - 21 Jan 19 kl. 19:17

To personar frigjorde etter ulukke

Naudetatane har frigjort to personar etter front mot front-kollisjonen på Gullaug i Lier. Dei sat i same bil, og er no sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus. Politiet omtalar dei som kritisk skadde..

NRK - 03 Nov 18 kl. 05:26

To til sjukehus etter trafikkulukke

To personar vart frakta med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter ei trafikkulukke på fylkesveg 65 ved Halsa på Nordmøre i Møre og Romsdal. Tre personar var involvert i ulukka.

NRK - 16 Feb 19 kl. 05:22

Mann døde etter knivstikking

Fleire personar i 20-30-åra er arresterte etter at ein mann blei knivstukke i eit masseslågsmål mellom fem til til personar i Bergen fredag kveld. Mannen døde av skadane. Dei pågripne er sikta for kroppskrenking og blir avhøyrd..

NRK - 31 Dec 18 kl. 03:51

Fem til legevakt etter utforkøyring

Fem personar er frakta til legevakt etter at ein bil med seks personar køyrde utfor vegen i Sanddal i Jølster like før klokka 3 i natt. Det er store materielle skadar på bilen. Politiet seier det var glatt på ulukkesstaden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 45 minutter siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt