NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:25

NRK - 10 Feb 19 kl. 09:38

Leiter etter to personar

Politiet leiter etter to personar etter knivstikking i Oslo natt til søndag. Begge skal ha nordafrikansk utsjånad, skriv VG. Den eine skal vere 185 centimeter høg med mørke klede, medan den andre er rundt 165 centimeter iført mørk lue..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG

Dele artikeln

15 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiter, etterto , personar
NRK - 13 Oct 18 kl. 04:28

Leiter etter kvinne etter båtkrasj

Dykkarar leitar etter ei kvinne etter at ein liten treseilbåt gjekk i moloen ved Tofte i Buskerud. Det var tre personar i båten som svømte mot land, men ein av desse er framleis sakna, melder Sør-Øst politidistrikt. Redningshelikopter er på veg..

NRK - 10 Feb 19 kl. 09:30

Leiter etter gjerningsmann

Politiet jaktar framleis på gjerningsmannen etter fleire knivstikkingar i Oslo natt til søndag. Politiet seier til TV 2 at dei leiter etter ein svensktalande mann med nordafrikansk utsjånad. Han skal vere 160 centimeter høg og tynn..

NRK - 14 Dec 18 kl. 21:02

Jaktar knivstikkarar i Stockholm

Svensk politi leiter etter gjerningspersonar som står bak ei knivstikking i Stockholm sentrum. Midt i julehandelen skal to personar ha angripe ein annan person som no er på sjukehus med alvorlege skadar..

NRK - 22 Nov 18 kl. 13:20

65 personer leiter etter kvinne

Det er foreløpig ingen spor etter den polske kvinnen som har vært savnet i Ørsta på Sunnmøre siden onsdag, og politiet ber nå om tips i saken. Rundt 65 personer fra Røde Kors er ute og leiter, i tillegg til folk fra Norske Redningshunder..

NRK - 26 Nov 18 kl. 06:36

Jaktar to personar etter bingoran

To personar tok seg søndag kveld inn i ein bingo på Raufoss og truga til seg pengar. Dei hadde ikkje våpen, og politiet har ikkje ei tydeleg skildring av ranarane. Politiet ønsker tips om personar og køyretøy i nærleiken mellom klokka 20:30 og 21:00..

NRK - 31 Oct 18 kl. 05:10

Sjølvmordsåtak i Afghanistan

Tre personar er omkomne etter at ein sjølvmordsbombar sprengde seg sjølv i lufta nær inngangsporten til Afghanistans største fengsel i Kabul onsdag. Tre personar vart skadd..

NRK - 21 Jan 19 kl. 19:17

To personar frigjorde etter ulukke

Naudetatane har frigjort to personar etter front mot front-kollisjonen på Gullaug i Lier. Dei sat i same bil, og er no sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus. Politiet omtalar dei som kritisk skadde..

NRK - 03 Nov 18 kl. 05:26

To til sjukehus etter trafikkulukke

To personar vart frakta med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter ei trafikkulukke på fylkesveg 65 ved Halsa på Nordmøre i Møre og Romsdal. Tre personar var involvert i ulukka.

NRK - 16 Feb 19 kl. 05:22

Mann døde etter knivstikking

Fleire personar i 20-30-åra er arresterte etter at ein mann blei knivstukke i eit masseslågsmål mellom fem til til personar i Bergen fredag kveld. Mannen døde av skadane. Dei pågripne er sikta for kroppskrenking og blir avhøyrd..

NRK - 31 Dec 18 kl. 03:51

Fem til legevakt etter utforkøyring

Fem personar er frakta til legevakt etter at ein bil med seks personar køyrde utfor vegen i Sanddal i Jølster like før klokka 3 i natt. Det er store materielle skadar på bilen. Politiet seier det var glatt på ulukkesstaden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt