NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:50

NRK - 21 Apr 19 kl. 00:19

Leiteaksjon etter kvinne i Rogaland

Politi, redningshelikopter, frivillig leitemannskap og redningshundar leiter etter ei sakna kvinne i 20-åra i Bjerkreim kommune i Rogaland. Ho blei sist sett i området Stavtjørn tidlegare i kveld, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjerkreim, Rogaland, Stavtjørn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiteaksjon, etter, kvinnei , Rogaland
NRK - 07 Apr 19 kl. 08:29

Leiteaksjon etter mann i Vest-Torpa

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ein mann som forsvann frå ein fest i Vest-Torpa i Oppland i natt. Det var vener som meldte frå, då dei ikkje fann han. Både politiet, eit helikopter, redningshundar og Røde Kors deltek i leitinga..

NRK - 19 Feb 19 kl. 21:51

Leiteaksjon i Bergen

Politiet har sett i gong ein leiteaksjon etter ein 28 år gamal mann frå Sunnfjord som sist blei sett ved den Blå Steinen i Bergen sentrum natt til søndag. Han hadde då på mørk frakk, kvit skjorte og grå bukser. Den sakna er om lag 180 cm høg, har mørkt hår og brukar briller..

NRK - 20 Aug 19 kl. 18:48

Leiteaksjon i Sunndal

Politiet har starta ein leiteaksjon Jokkerdalen i Sunndal, og har kalt inn personell frå Røde Kors, Norske redningshundar og redningshelikopter. Det er gjort funn av to ryggsekkar og høyrt rop i området..

NRK - 18 Mar 19 kl. 08:10

Polsk mann savnet Egersund

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ein polsk mann som er sakna etter ein fisketur ved Egersund i Rogaland. Det har blitt søkt med helikopter og frivillige på land i natt. Mannen blei meldt sakna av kameratar i går kveld, opplyser politiet..

NRK - 18 Mar 19 kl. 08:10

Polsk mann sakna ved Egersund

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ein polsk mann som er sakna etter ein fisketur ved Egersund i Rogaland. Det har blitt søkt med helikopter og frivillige på land i natt. Mannen blei meldt sakna av kameratar i går kveld, opplyser politiet..

P4 - 03 Jun 19 kl. 17:56

Kvinne flys til sykehus

En kvinne er fløyet til sykehus etter at en bil havnet på taket ved Suldalsolsen i Rogaland sent i ettermiddag. Kvinnen satt fastklemt etter ulykken, og tilstanden er ikke kjent. En mann som satt i bilen er kjørt til legevakten..

Aftenposten - 07 Mar 19 kl. 14:10

Rogaland: Kvinne i 20-årene siktet for drapsforsøk – kvinne i slutten av 60-årene lettere skadet

En kvinne i slutten av 60-årene er lettere skadet etter å ha blitt knivstukket i et boligområde på Nærbø onsdag kveld. Personen som har angrepet kvinnen med kniv er også en kvinne, sier politiet. Hun er i 20-åra og er pågrepet for knivangrepet..

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:22

Kvinne funnen i god behald

Leiteaksjonen etter ei kvinne i 20-åra i Rogaland er avslutta etter at ho blei funnen i god behald, melder politiet på Twitter..

NRK - 25 Mar 19 kl. 12:45

Kvinne omkom etter ulukke

Ei 20 år gammal kvinne frå Oslo omkom etter ei dykkarulukke ved Blikshavn på Karmøy i Rogaland. Det bekreftar politiet måndag. Dykket var ein del av undervisinga ved Karmøy folkehøgskule.

NRK - 01 Aug 19 kl. 20:08

Har endret forklaring

En 25 år gammel kvinne som er siktet for drapsforsøk mot en annen kvinne på Nærbø i Rogaland, har endret forklaring etter nye avhør, skriver Rogalands Avis. I det nye avhøret kommer det fram at kvinnen hevder hun ikke var edru i det første avhøret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 3 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 5 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt