NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:15

NRK - 21 Apr 19 kl. 00:19

Leiteaksjon etter kvinne i Rogaland

Politi, redningshelikopter, frivillig leitemannskap og redningshundar leiter etter ei sakna kvinne i 20-åra i Bjerkreim kommune i Rogaland. Ho blei sist sett i området Stavtjørn tidlegare i kveld, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjerkreim, Rogaland, Stavtjørn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiteaksjon, etter, kvinnei , Rogaland
NRK - 07 Apr 19 kl. 08:29

Leiteaksjon etter mann i Vest-Torpa

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ein mann som forsvann frå ein fest i Vest-Torpa i Oppland i natt. Det var vener som meldte frå, då dei ikkje fann han. Både politiet, eit helikopter, redningshundar og Røde Kors deltek i leitinga..

NRK - 19 Feb 19 kl. 21:51

Leiteaksjon i Bergen

Politiet har sett i gong ein leiteaksjon etter ein 28 år gamal mann frå Sunnfjord som sist blei sett ved den Blå Steinen i Bergen sentrum natt til søndag. Han hadde då på mørk frakk, kvit skjorte og grå bukser. Den sakna er om lag 180 cm høg, har mørkt hår og brukar briller..

NRK - 18 Mar 19 kl. 08:10

Polsk mann savnet Egersund

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ein polsk mann som er sakna etter ein fisketur ved Egersund i Rogaland. Det har blitt søkt med helikopter og frivillige på land i natt. Mannen blei meldt sakna av kameratar i går kveld, opplyser politiet..

NRK - 18 Mar 19 kl. 08:10

Polsk mann sakna ved Egersund

Det er sett i verk ein leiteaksjon etter ein polsk mann som er sakna etter ein fisketur ved Egersund i Rogaland. Det har blitt søkt med helikopter og frivillige på land i natt. Mannen blei meldt sakna av kameratar i går kveld, opplyser politiet..

Aftenposten - 07 Mar 19 kl. 14:10

Rogaland: Kvinne i 20-årene siktet for drapsforsøk – kvinne i slutten av 60-årene lettere skadet

En kvinne i slutten av 60-årene er lettere skadet etter å ha blitt knivstukket i et boligområde på Nærbø onsdag kveld. Personen som har angrepet kvinnen med kniv er også en kvinne, sier politiet. Hun er i 20-åra og er pågrepet for knivangrepet..

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:22

Kvinne funnen i god behald

Leiteaksjonen etter ei kvinne i 20-åra i Rogaland er avslutta etter at ho blei funnen i god behald, melder politiet på Twitter..

NRK - 25 Mar 19 kl. 12:45

Kvinne omkom etter ulukke

Ei 20 år gammal kvinne frå Oslo omkom etter ei dykkarulukke ved Blikshavn på Karmøy i Rogaland. Det bekreftar politiet måndag. Dykket var ein del av undervisinga ved Karmøy folkehøgskule.

Aftenposten - 08 Feb 19 kl. 21:06

Frp-tillitsvalgt i Rogaland siktet for voldtekt, erkjenner ikke straffskyld

Fredag morgen ble en ung tillitsvalgt i Frp i Rogaland pågrepet av politiet. To dager tidligere ble han anmeldt for voldtekt av en kvinne tilknyttet samme parti..

Aftenposten - 18 Dec 18 kl. 08:29

Bryne-kvinne (28) funnet drept i Marokko - norsk politi på vei

Den drepte ryggsekkturisten er en 28 år gammel kvinne fra Bryne i Rogaland..

Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 08:01

Båt i full fyr i Rogaland - leter etter folk i vannet

Det brenner tirsdag morgen kraftig i en båt ved Finnøy i Rogaland, og redningsmannskaper søker nå etter mennesker i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt