E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 10:33

E24 - 07 Nov 19 kl. 15:57

Lego-milliardærene mistet 1,4 milliarder på én dag

Milliardærene bak lekeprodusenten Lego AS led et sviende tap på én enkelt dag etter at en av nøkkelinvesteringene falt kraftig i verdi, skriver Bloomberg..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lego AS, Bloomberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lego-milliardærene, mistet, 1,4, milliarder, én, dag
NRK - 31 Mar 20 kl. 10:40

Lego-overskuddet nær doblet

Kirkbi-konsernet som eier 75 prosent av leketøysprodusenten Lego, hadde et overskudd tilsvarende rundt 26 milliarder kroner, som er nesten dobbelt så mye som året før. Mye av grunnen er fremgang i både salg og inntjening hos Lego, ifølge regnskapet..

NRK - 22 Feb 20 kl. 16:10

Lego-figurens far er død

Mannen som skapte de gule Lego-figurene er død. Designeren Jens Nygaard Knudsen ble 78 år gammel, melder dansk TV2. Han laget figuren på 1970-tallet fordi lekehusene til Lego sto tomme, sier enken hans.

P4 - 04 Feb 20 kl. 05:35

Legoklossene skal bli grønne

I 2030 skal alle Lego-klosser være grønne. Det betyr ikke at alle skal være ensfargede, men de skal være mer miljøvennlige. Det skal bli slutt på bruk av plast framstilt av fossilt brensel.

VG - 22 Feb 20 kl. 18:52

Lego-mannens skaper er død

Dansken som skapte den ikoniske Lego-mannen ble 78 år gammel..

NRK - 18 Mar 20 kl. 14:09

Lego stenger butikker verden over

Det danske Lego-konsernet stenger sine butikker verden rundt, bortsett fra i Kina, til slutten av neste uke. Grunnen er frykt for spredning av koronaviruset..

E24 - 04 Feb 20 kl. 06:04

Lego lover kun grønne klosser

I 2030 skal alle Lego-klosser være grønne, lover den danske leketøysgiganten. Da er det slutt på bruk av plast framstil av fossilt brensel..

NRK - 04 Mar 20 kl. 00:47

Har brukt 5,2 milliarder på reklame

Michael Bloomberg er den som har pøst aller mest på med egenbetalt reklame før supertirsdag for å overbevise velgerne at han er den eneste som kan slå Trump. Milliardæren har brukt 560 millioner dollar, nesten 5,2 milliarder kroner, på reklame..

P4 - 06 Oct 19 kl. 21:24

141 nye milliardærer

Det har blitt 141 nye milliardærer i Norge mens Erna Solberg har vært statsminister. Antallet milliardærer har økt fra 200 til 341 i følge Kapitals oversikt. Rødts partileder Bjørnar Moxnes sier til NTB at det ikke er tilfeldig da Solberg-regjeringen har økt skattegavene i hvert eneste budsjett.

P4 - 01 Feb 20 kl. 07:30

Bloomberg har brukt 1,6 milliarder på valgkamp

Milliardær Michael Bloomberg har brukt over 1,6 milliarder kroner på valgkamp i løpet av den første måneden etter at han ble med i kampen for å bli demokratenes presidentkandidat. Det går fram av en rapport fra den føderale valgkommisjonen, melder NTB. Summen er mer enn det de andre demokratiske kandidatene har brukt til sammen det siste året..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 12:32

Selger barnehage-eiendommer for tre milliarder

Milliardær-brødrene Kristian og Roger Adolfsen blir enda rikere..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 2 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 15 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 17 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

E24 - 18 timer siden

Over 30 reiselivsbedrifter kan starte turistvirksomhet på Svalbard fra mandag

Mange reiselivsbedrifter på Svalbard kan til uken igjen ta imot turister etter at Sysselmannen har gjennomgått smittevernplanene deres..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt