NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:00

NRK - 15 Jan 20 kl. 07:44

Legger vekk mistenkt-liste

Politiet tror ikke lenger at listen over mulige personer som kan ha bortført Anne-Elisabeth Hagen, kan gi dem svar. – Lista er lagt bort, sier politiinspektør Tommy Brøske til Dagbladet. Han understreker at det ikke er noen dramatisk endring i saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anne-Elisabeth Hagen, Tommy Brøske, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Legger, vekk, mistenkt-liste
Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 11:38

Politiet har liste over mistenkte

Politiet har en liste med navn på potensielle gjerningspersoner i forsvinningssaken på Lørenskog..

VG - 02 Dec 19 kl. 13:19

Kongekrabbe-saken: Minst 16 personer er siktet

Politiet mener de har avdekket to ulike nettverk som er mistenkt for ulovlig fangst, distribusjon og omsetning av kongekrabbe - og går nå ut med liste over de siktede..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 10:54

Haaland foran et hav av verdensstjerner på eksklusiv liste

Erling Braut Haaland imponerer stort i en liste over de beste fotballspillerne i 2019..

NRK - 13 Dec 19 kl. 18:19

Fjerner karneval fra UNESCO-liste

Et belgisk karneval ble fredag fjernet fra UNESCOs kulturarv-liste etter beskyldninger om antisemittisme, melder AFP. Fjorårets karneval hadde en flåte som karikerte jøder, og belgiske jøder reagerte kraftig. Ingen har før blitt strøket fra listen..

E24 - 27 Dec 19 kl. 19:59

Liste over verdens beste børser i år: Oslo Børs på 20. plass

Finansnettstedet Placera har sammenstilt en liste over verdens børser og prosentvis oppgang for hver enkelt børs siden årsskiftet..

E24 - 17 Oct 19 kl. 19:33

Liste: Apple er nok en gang verdens mest verdifulle merkevare

For sjuende år på rad topper Apple listen over de mest verdfulle merkevarene i verden, ifølge Interbrands Best Global Brands-liste..

NRK - 29 Oct 19 kl. 06:35

Venstre vurderer felles liste

Venstre vurderer ei felles liste for Hordaland og Sogn og Fjordane ved stortingsvalet i 2021. Dei gamle fylkeslaga blir slått saman til nyttår, og Vestland Venstre må ta stilling til dette på fylkesårsmøtet på Voss i februar..

VG - 10 Jan 20 kl. 07:51

Forsvarssjefen ga vekk våpen som skulle vært destruert

MOELV (VG) Forsvarssjef Harald Sunde ga vekk syv plomberte våpen til en forening i hjembygda. Så ble han med i foreningen og sørget for å skaffe 30 nye våpen fra Forsvaret..

NRK - 31 Dec 19 kl. 17:37

Sprang vekk då politiet kom

Politiet har kontroll på to ungdommar som er mistenkt for å ha tent på fyrverkeri og deretter kasta det på andre personar ved kjøpesenteret Gullgruven i Åsane i Hordaland. Tre andre ungdommar la på sprang då politiet kom. Ingen personar vart skadd..

NRK - 19 Dec 19 kl. 09:45

Jonas Fjeld toppar Billboard-liste

Den norske artisten Jonas Fjeld toppar USAs Billboard-liste for bluegrassmusikk med albumet «Winter Stories», saman med Judy Collins. Duoen nådde andreplass på lista i førre veke, og klatra til førsteplass onsdag denne veka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skuldar Bolsonaro for folkemord

Fleire hundre urbefolkningsleiarar i Brasil skuldar president Jair Bolsonaros politikk for å vere det same som «folkemord». Dette er eit svar på planene presidenten har om å fortsette hogsten i Amazonas for å opne store område for gruvedrift..

NRK - 30 minutter siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 45 minutter siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 1 time siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 1 time siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 1 time siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 1 time siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 2 timer siden

Fire nye smitta av nytt lungevirus

Fire nye tilfeller av det nye, SARS-lignende viruset ble rapporter lørdag morgen i Kina. For fem av pasientene skal tilstanden være alvorlig, ifølge helsemyndighetene i den kinesiske byen Wuhan. I KIna er tallet på smittede nå oppe i 45..

NRK - 3 timer siden

Forbyr gratis alkohol på ferieøyer

Myndighetene på den spanske øygruppen Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca. Den nye loven trer i kraft i februar og retter seg spesielt mot Playa de Palma og Magaluf..

NRK - 3 timer siden

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt