NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:12

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp. – Jeg gleder meg til å legge fram vårt alternativ til statsbudsjettet, som viser hvordan SV ønsker en ny retning for landet der vi både får kuttet klimautslippene, bygd framtidas næring, redusert forskjellene og styrket velferden, sier SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski..
Les mer på NRK


Les mer om:
SVs, Solberg, Ap, Sp, SV, Kari Elisabeth Kaski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Legger, frem, budsjett, mandag
Klartale - 12 okt 21 kl. 09:47

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 13:26

SV: - Kan ikke godta et budsjett som svekker klimapolitikken

Kari Elisabeth Kaski sier SV ikke kan støtte regjeringens budsjett slik det ble lagt frem mandag..

NRK - 08 nov 21 kl. 07:22

– Et veldig bra klimabudsjett

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum kaller ekstrabudsjettet som legges fram mandag «et veldig bra klimabudsjettet». Samtidig forventer han kritikk. – Det kommer sikkert litt kritikk, for det skal opposisjonen gjøre.

NRK - 28 okt 21 kl. 17:42

Regjeringen klar med budsjettdato

Mandag 8. november skal regjeringen legge frem sin tilleggsproposisjon for statsbudsjettet i 2022. Det bekrefter Finansdepartementet overfor NTB.

NRK - 09 aug 21 kl. 20:45

KrF vil ikke støtte Ap/Sp-budsjett

Det er uaktuelt for KrF å sikre flertall for statsbudsjettet til en potensiell mindretallsregjering med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til VG at det verken er aktuelt å gå inn i en regjering med Ap og Sp i hele den kommende stortingsperioden, eller å støtte statsbudsjettet til en mulig mindretallsregjering med de to partiene. – Hvis det blir rødgrønt flertall, så må de rødgrønne finne en løsning på både budsjett og ulike saker, sier Ropstad til avisa..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 07:08

Sanner: – Et mer normalt budsjett for 2022

Oljepengebruken tas ned i statsbudsjettet for 2022, og dette blir et mer normalt budsjett, sa finansminister Jan Tore….

NRK - 29 sep 21 kl. 19:16

SV som budsjettpartner

Vedum sier Senterpartiet og Arbeiderpartiet er enige om SV er den naturlige budsjettpartneren for en Ap-Sp-regjering. – Vi hadde konstruktive samtaler i de fem dagene vi har vært her. Så når en ny regjering legger frem et budsjett, så er det naturlig å samtale med SV om det, sier han..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 22:03

Tirsdag legger Solberg-regjeringen frem sitt siste budsjett. Her er forslagene som er lekket.

Den avtroppende borgerlige regjeringen har lekket flere punkter fra budsjettforslaget som legges fram tirsdag..

VG - 12 okt 21 kl. 11:17

Derfor er årets budsjett annerledes

Lurer du på hvorfor det er Erna Solbergs regjering som legger frem statsbudsjettet for 2022 - selv om det er Jonas Gahr Støre som skal være statsminister de neste årene?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt